Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akide cim cok sagol cok sukur hersey yolunda simdilik iyi gidiyor
Simdi kotu bir haber daha aldim bir tanidigin 10 gun felan varmis dogumunua
Bebegi karninda olmus ya cok cok uzuldum Allah sabir versin
Kendi durumuda cok ciddiymis kan ariyormuslar

Akideeeeeeeeee hadiiiii yap bi test bende merak ettim kuzum ya

gunaydın kızlarrr,,
herkescikler iyi insallah..geçmişe bir baktım çokda bakamadım birikmiş..
hazadecim, iyisin inşallah cnm, biraz sıkmışssın canını ama iyi düşün bak maşallah bu gunlere geldin hersey guzel olacak tatlım kotu bır dusunce gelip seni üzerse kov hemen onlarıııııııııııı..
hastaneye gıtmışsın hayırlı haberlerle gel insallah..
akasyacığım sanada gecmiş olsun tatlım ya lekelenmen olmuş çok şükür bişey yokmuş aman dikkat etde sen bol bol yat cnmcığım..
mervusko, hala bulanıyomusun sen cnm yaaa,bir geçse artık yaaaa kıyamam sana:((
inci,iyi kalpli arkadasım sende şubatta düşünüyormusun çok sevindim bu sefer güzel haberlerini alacağız insallahhh cnm
mattıka,nesrin taze annaler bebişleriniz siz iyisinizdir benim yerime bol bol öpün koklayın yavrularınızı süt kokuyodur şimdi onlar,maşşallah süt kuzularınıza:))
delikiz ,özlem sizde de yolundaymış şükür herşey..
trkuaz,leav,ada beklemede misiniz kızlar yaa bu arada ben volkan baltacıyla tel da görüşmüştüm leav onun için ankaraya gitmene gerek yok yani haberin olsun ..
nazcım da iyi olmuş maşşallah
tulıp işe başlamış çok sevindim cnm nasıl gidiyor hamişklik?

KIZLAR SIRA GELDİ BANA ADETİM GECİKTİİİ,,,KORKUYORUMMM,HEYECANLIYIM...TEST YAPICAM SANIRIMM:))

merhaba Akidecim ,

Iyi olduguna sevindim . heyecanlıs haberlerın de var bakıyorum... hadı beklıyoruz :16:

canım ben de konustum telde Volkan Beyle , sagolsun Hazadem on ayak oldu. ama bız tam anlasamadık :) fısh ve mıcro array konusunu acıklıga kavusturamadık.
telefonda da konusulmuyor bu kadar detaylı tabı . bır de kromozomkarın kırık bolgelerının onemıne degındı . bunları falan konusmak sıtıyorum.
aslında ben de ne yapmak ıstedıgımı bılmıyorum ama :40:

Hazademmmmmmmmm bebegimm naptınnn:3:

Özlemcano valla bende çok korkuyorum bu durumdan yaa anne karınında ölümleri alan çok duymaya başladım bu ara özellikle:5:

Allah yardımcısı olsun canım çok üzüldümmm..

Akideee kızz nerdesin çatladımmm burdaaaa:1:

selam kızlar..
akide test yapıcakmış hayırlı güzel haberdir inş.
naz nasılsın eylül nasıl?
lave sende ne var ne yok canım?
hazade de güzel haberlerle gelsin

selam kızlar..

Canımm vallahi iyi deyip iyi olmak istiyorum..Çarpıntımm var nefes alamıyorum şuandaki tek sorunum o ..Zaten yataktan hiç çıkmıyorum ,eylülde iyi maşllah saat 6 da hareketleriyle uyandım:1:

kızlarrr geldim şoktayım,ikinci çizgi cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))) inanamadım benim gözler oyun mu oynuyo diye bida yaptım gene çıktıııııııııı,,sonrada oturdum ağladım eee epey ara vermiştim aglamaya ya:)) cok mutluyum heyecanlıyım ama bi tarafım buruk,iki kez düşük yaptım ya:(( biliyorum daha sevinmemeliyim cokk dagıldım gene kızlarrrr...

Hepinize teşekkürler kızlar . İyi ki varsınız.. Ben evdeyim. Yatmaya devam. Eşim hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Hele ki nete asla. Sürekli yatmamı istiyor. Şimdi kısa süreliğine dışarı çıktı. Ben de fırsat bu fırsat nete girdim.:1:

Hazadem CVS kararını vermek gerçekten çok zormuş. Bunu sadece yaşayan anlar. Öyle kötü bir psikoloji ki insan bir yandan yaptırayım kurtulayım aklıma takılmasın diyor. Bir yandan da düşük riski aklına geliyor. Bebeği rahatsız etmeye risk almaya gerek yok diye düşünüyor. Bu arada fiyatlara bakıyorum. CVS fiyatı 4000-4500 TL galiba :53: Memorial için net bilgim yok ama o civarda olacağını tahmin ediyorum. Bizim şu anki durumumuz için gerçekten ciddi bir ücret.Zaten tüp bebek tedavisi belimizi büktü. Gerçi paranın da önemi yok. İnsan bulur buluşturur verir. Beni en çok düşündüren düşük riski. Ayy bilmiyorum kızlar dün geceden beri düşün düşün beynim şişti. Ne bitmez çilemiz var. Hamile kalınca da dert bitmedi. Her ultrasonda hala bebeğin boyunu soruyorum. Omurgasını soruyorum. Yani sağlıklı mı tasasından galiba 9 ay kurtulamayacağım. :31:

Nete fazla giremezsem bilin ki eşim yakınlarda:1:
Ah cnm bilmezmiyim n stresli bir durum ,
Yapsan olmuyor yapmasan olmuyor ama ben şöle düşündüm akasyam egerki hasta ise bebegimi aldırırmıyım ...? Hayır aldırmam ...
Eee o halde neden yaptırayım oluş hanım bana ; eger istersen yaptıralım ama sen eger sorunlu ise aldırıcam diosan yapalım dedi yoksa yapmayalım ..
Cvs de hastalığın çeşidi çıkmıo, yani kanser, yada zihinsel , yada farklı bir çeşit hastalık sölemio sadece sağlıklsız dio ...
Beni dinlersen eger yapmayalım ultrasyon görüntülerinle ilerleyelim dedi ve iyikkide dinledim onu yapmadım...
Sende düşün cnm umarım en sağlıklı kararı verirsin.

Hazadecım yarın guzel haberlerle gel ınsallah .
Canım Oluş teyzemiz rahatsızlanmış o yüzden salıya ertelendi :((

Hazadem yarın saat kaçta randevun? Gelir gelmez yaz bize :16:
İncimm salıya ertelendi malesef :((
Sen nasılsın cnm o gün çok sohbet edemedik :(

Bu arada günaydın canlarrrrr
Hazademm ne yaptınnn doktordan gelince yazzz minamız nasılmış bakalımmmm:38:
Günaydın kuzummm,
Kuzumu göremiycem teyzesiii :((

gunaydın kızlarrr,,
herkescikler iyi insallah..geçmişe bir baktım çokda bakamadım birikmiş..
hazadecim, iyisin inşallah cnm, biraz sıkmışssın canını ama iyi düşün bak maşallah bu gunlere geldin hersey guzel olacak tatlım kotu bır dusunce gelip seni üzerse kov hemen onlarıııııııııııı..
hastaneye gıtmışsın hayırlı haberlerle gel insallah..
KIZLAR SIRA GELDİ BANA ADETİM GECİKTİİİ,,,KORKUYORUMMM,HEYECANLIYIM...TEST YAPICAM SANIRIMM:))

Sorma cnm arada geliyor işde ama çok şükür daha iyiyim ...
Sende sakın ama sakın beklemeee beklioruz sonucu kaç gün geçti bu arada :):52:

Kuzum salıya gidicem oluş hanım hastalanmış :(((

selam kızlar..
Selam cnm vallahi gelemiorum çünkü salı günü gidicem sen nasılsın
kızlarrr geldim şoktayım,ikinci çizgi cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))) inanamadım benim gözler oyun mu oynuyo diye bida yaptım gene çıktıııııııııı,,sonrada oturdum ağladım eee epey ara vermiştim aglamaya ya:)) cok mutluyum heyecanlıyım ama bi tarafım buruk,iki kez düşük yaptım ya:(( biliyorum daha sevinmemeliyim cokk dagıldım gene kızlarrrr...

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Kızla haydi halayaaa :9::9::9:
Canım çok sewindimmm 2 kes düşügü düşünme çok şükür iyi olucak benimde 3 düşüğüm vardı bişey olmıycak dualarımızla inşallahhh

ne guzel bir haber bu :)

devamını nasip etsin Allah insallah.

ben burdayımmmm canımmm ,çabuk vallahii heyecanlandımmmmmmmm:52:

Akide cim cok sagol cok sukur hersey yolunda simdilik iyi gidiyor
Simdi kotu bir haber daha aldim bir tanidigin 10 gun felan varmis dogumunua
Bebegi karninda olmus ya cok cok uzuldum Allah sabir versin
Kendi durumuda cok ciddiymis kan ariyormuslar

Akideeeeeeeeee hadiiiii yap bi test bende merak ettim kuzum ya

merhaba Akidecim ,

Iyi olduguna sevindim . heyecanlıs haberlerın de var bakıyorum... hadı beklıyoruz :16:

canım ben de konustum telde Volkan Beyle , sagolsun Hazadem on ayak oldu. ama bız tam anlasamadık :) fısh ve mıcro array konusunu acıklıga kavusturamadık.
telefonda da konusulmuyor bu kadar detaylı tabı . bır de kromozomkarın kırık bolgelerının onemıne degındı . bunları falan konusmak sıtıyorum.
aslında ben de ne yapmak ıstedıgımı bılmıyorum ama :40:

Özlemcano valla bende çok korkuyorum bu durumdan yaa anne karınında ölümleri alan çok duymaya başladım bu ara özellikle:5:

Allah yardımcısı olsun canım çok üzüldümmm..

Akideee kızz nerdesin çatladımmm burdaaaa:1:

selam kızlar..

Ah cnm bilmezmiyim n stresli bir durum ,
Yapsan olmuyor yapmasan olmuyor ama ben şöle düşündüm akasyam egerki hasta ise bebegimi aldırırmıyım ...? Hayır aldırmam ...
Eee o halde neden yaptırayım oluş hanım bana ; eger istersen yaptıralım ama sen eger sorunlu ise aldırıcam diosan yapalım dedi yoksa yapmayalım ..
Cvs de hastalığın çeşidi çıkmıo, yani kanser, yada zihinsel , yada farklı bir çeşit hastalık sölemio sadece sağlıklsız dio ...
Beni dinlersen eger yapmayalım ultrasyon görüntülerinle ilerleyelim dedi ve iyikkide dinledim onu yapmadım...
Sende düşün cnm umarım en sağlıklı kararı verirsin.

Canım Oluş teyzemiz rahatsızlanmış o yüzden salıya ertelendi :((

İncimm salıya ertelendi malesef :((
Sen nasılsın cnm o gün çok sohbet edemedik :(

Günaydın kuzummm,
Kuzumu göremiycem teyzesiii :((

Sorma cnm arada geliyor işde ama çok şükür daha iyiyim ...
Sende sakın ama sakın beklemeee beklioruz sonucu kaç gün geçti bu arada :):52:

kızlar cok tesekkurler vallahi siz de merak etmişiniz..ben bir garip oldum ya sevindim ama Allahım hayırlısını nasip etsin diyorum artık,belki bu sefer benimle kalır bırakmaz beni..
leav cnm volkan baltacı bilgin olsun istanbuldada yuz yuze görüşüyor arayınca..bana direk fish demişti zaten sorun belli gerek yok baska teste demişti hatta fishde de sadece sorun neyse onu tarıyorlardı cnm..

özlemcim Allah sabır versin cnm arkadasına cok zor cokkk:((

Akidem kuzum bu ne guzel bir haber çok sevindim senin adına :52::52:
Ay deme sakın Buda mı düşecek diye Allah korsun
Bende 2 defa düşük yaptım hiç Kotu düşünmeyelim
Kac gun gecikmişti adetin hadi git bide kanda baktım CANIM ya
Bence bu saglikli bi gebelik CANIM

Akidem kuzum bu ne guzel bir haber çok sevindim senin adına :52::52:
Ay deme sakın Buda mı düşecek diye Allah korsun
Bende 2 defa düşük yaptım hiç Kotu düşünmeyelim
Kac gun gecikmişti adetin hadi git bide kanda baktım CANIM ya
Bence bu saglikli bi gebelik CANIM

canım benim cok tesekkur ederim,dua et bana mervecim, hamişler dualarınıza ıhtıyacım var insllah saglıkıdır benimle kalır..
doktoru aradım p.tesi gel dedi bir doluda ilaç yazdırdı o zaman netlesşir..belim bacaklarım agrıyor adetim 2 gün gecikti:))merve bak calışmaları aksatmamışım misafirler varken kuşum:))

Allah razı olsunnn canım benmmm..Evet akidem çok zor bi süreçten geçtim çok şükür şimdi iyiyim açılmam var sürekli yatıyorum..
Hergeçen gün bizim için altın degerinde..

Ayyy sen niye duruyorsun halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yürü kız bi test yapppppppp çok heyecanlandım bak şimdiii :60:
cnm benim ya bol bol dinlencen yorma sakın aman yapıvereyim kalkıvereyim deme sakın hayırlısıyla tam doldurcan haftalarını cnm..ay kızım sen hazade özlem delikız hele bir doğurun rahatlayalım insallah..

Son düzenleme:
canım benim cok tesekkur ederim,dua et bana mervecim, hamişler dualarınıza ıhtıyacım var insllah saglıkıdır benimle kalır..
doktoru aradım p.tesi gel dedi bir doluda ilaç yazdırdı o zaman netlesşir..belim bacaklarım agrıyor adetim 2 gün gecikti:))merve bak calışmaları aksatmamışım misafirler varken kuşum:))

Ederim CANIM ben kendimden once sizlere dua ediyorum. Hep
Öylesi daha makbulmus yani simdi 5 haftalık hamilesin o zaman
Pazartesi gunu keseyi bile görürsün inşallah :52:
Valla seni takdir ettim CANIM :27: misafirlerin var diye aksatmamissin aferin :1:

akide canım tebrik ederim ne güzel,inşallah sağlıkla devam eder çok sevindim

selam kızlar nasılsınız?hep okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum,

akasya,naz geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisinizdir

merve hala bulantılar devam ediyormuş,inci şubatta mı başlayacaksın?

hazade,lave,mattika,chnb,özlem,delikız,tulip,ada sizler nasılsınız?

Kuzum salıya gidicem oluş hanım hastalanmış :(((

Selam cnm vallahi gelemiorum çünkü salı günü gidicem sen nasılsın

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Kızla haydi halayaaa :9::9::9:
Canım çok sewindimmm 2 kes düşügü düşünme çok şükür iyi olucak benimde 3 düşüğüm vardı bişey olmıycak dualarımızla inşallahhh

ay inşallah cnm ya zaten sen,mattıka,nesrın doğal yollaydı ya böyle düşününce umutlanıyorum..

akide canım tebrik ederim ne güzel,inşallah sağlıkla devam eder çok sevindim

selam kızlar nasılsınız?hep okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum,

akasya,naz geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisinizdir

merve hala bulantılar devam ediyormuş,inci şubatta mı başlayacaksın?

hazade,lave,mattika,chnb,özlem,delikız,tulip,ada sizler nasılsınız?

cok tesekkurler turkuazcım insallah cnm insallah,,hepimiz kavuşalım bebişlerimizee..

benim de 2 düşüğüm vardı akide. inş bu defa sağlıklıdır bebeğin ve seninle kalır.
insan temkinli oluyo sevinemiyo ama dua et, allah sağlıkla bağışlasın bebeğini sana.

Back
X