Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

akide canım tebrik ederim ne güzel,inşallah sağlıkla devam eder çok sevindim

selam kızlar nasılsınız?hep okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum,

akasya,naz geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisinizdir

merve hala bulantılar devam ediyormuş,inci şubatta mı başlayacaksın?

hazade,lave,mattika,chnb,özlem,delikız,tulip,ada sizler nasılsınız?

sağol canım biz iyiyiz. sen nasılsın?

benim de 2 düşüğüm vardı akide. inş bu defa sağlıklıdır bebeğin ve seninle kalır.
insan temkinli oluyo sevinemiyo ama dua et, allah sağlıkla bağışlasın bebeğini sana.

mattıkacım cnm beni nasılda anlıyorsun,dualar güc veriyor bende senin gibi düşünüyorum bu guzel duana da amin cnm..
sen nasılsın bebişko nasıl oldu buyudu mu pek tatlıdır artık şimdi maşallah öp benim için annesi..
mattıkacım ya sana bişey sorayım şimdi dr aradım bana epey ilaç verdi birinin içeriğini okudum hamilelerde sakıncalı yazıyor kafam takıldı..
progestan,folıbol,bunları bılıyorumda birde kan sulandırıcı innohep verdi o da tamam ama prednol anlamadım işte bu ılaç ıyı olmaz mı dedim..sen kullandınmı bu ılaçlardan cnm

mattıkacım cnm beni nasılda anlıyorsun,dualar güc veriyor bende senin gibi düşünüyorum bu guzel duana da amin cnm..
sen nasılsın bebişko nasıl oldu buyudu mu pek tatlıdır artık şimdi maşallah öp benim için annesi..
mattıkacım ya sana bişey sorayım şimdi dr aradım bana epey ilaç verdi birinin içeriğini okudum hamilelerde sakıncalı yazıyor kafam takıldı..
progestan,folıbol,bunları bılıyorumda birde kan sulandırıcı innohep verdi o da tamam ama prednol anlamadım işte bu ılaç ıyı olmaz mı dedim..sen kullandınmı bu ılaçlardan cnm

innohep yerine clexan kullandım ben. ikisi de aynı pıhtılaşma için iğne.
coraspin de kullandım.
prendnol u bilmiyorum o ne içinmiş.
bence ihmal etme dr ne verdiyse kullan.

innohep yerine clexan kullandım ben. ikisi de aynı pıhtılaşma için iğne.
coraspin de kullandım.
prendnol u bilmiyorum o ne içinmiş.
bence ihmal etme dr ne verdiyse kullan.
bilmiyorum kı bu dr tedavi sonrasında smear testi ve genel kontrole gitmiştim iyi bir dr aslında, ama bu ,ilaç ne için anlamadım sanırım bağışıklık için bazen veriyorlar ben o testleri yaptırmamıştım gerçi ama içimede kurt dustu bidaha aradım hatta yanlış mı anladım diye hayır kullan onu dedi yoğundu soramadım ne için diye de artık kullanayım bari..cok sagol cnm

kızlar cok tesekkurler vallahi siz de merak etmişiniz..ben bir garip oldum ya sevindim ama Allahım hayırlısını nasip etsin diyorum artık,belki bu sefer benimle kalır bırakmaz beni..
leav cnm volkan baltacı bilgin olsun istanbuldada yuz yuze görüşüyor arayınca..bana direk fish demişti zaten sorun belli gerek yok baska teste demişti hatta fishde de sadece sorun neyse onu tarıyorlardı cnm..

özlemcim Allah sabır versin cnm arkadasına cok zor cokkk:((

Amin canim gercekten cok zor arkadasim hala dogurmams
Suni sanci vermisler bu nebicim is anlamadim ya normal ogum apacak kisiyi sezeryan yaparlar
Yazik olu bir bebegi dogurcak kisiye iskence cektiriyorlar anlamiyorum bu turkiyeyi ben

Akidem cok cok sevindim senin adina canim benimde iki dusuk vardi
Hatta ikincisi 3 aylikken albi durmustu kurtaj olmustum sonra pgt yaptirdik
Kizim oldu sukur az once kzima asi yapildi yeni eve geldim hemen uyudu yavrum
Su anda ikinciye normal amileyim canim bu pgt degil cok suyr hersey yolunda gidiyor
Hic dusunmemeye calis bak guzel gunlere denk geldi sen duani eksik etme tabiki bizlerde
Allah yardimcin olsun insallah bu sefer olacak bu arada doktor angi ilaci verdiyse kullan canim ihmal etme sakin

İnşallah sorunsuz olucak cnm benim vallahi yaaçok ama çok sewindim uzun zamandır iyi bir haber almamıştıkk
canım insallah hazadecim,sende beni anlarsın cnm yasadıklarımız benzer..cok zor gunler yıllar gecirdim,ama isyan etmedim cnm yıne hakkımda hayırlısı olsun diyorum insallah bu sefer yavruma kavusurum..mina prenses nasıl annesi cnm cok az kaldı Allahım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına aldırsın prensesini..
hazade sen ne ilaçları kullanıyorsun cnm,prednol diye bir ilaç verdiler de içime sinmedi baska kullanan var mı diye merak ediyorum..

Amin canim gercekten cok zor arkadasim hala dogurmams
Suni sanci vermisler bu nebicim is anlamadim ya normal ogum apacak kisiyi sezeryan yaparlar
Yazik olu bir bebegi dogurcak kisiye iskence cektiriyorlar anlamiyorum bu turkiyeyi ben

Akidem cok cok sevindim senin adina canim benimde iki dusuk vardi
Hatta ikincisi 3 aylikken albi durmustu kurtaj olmustum sonra pgt yaptirdik
Kizim oldu sukur az once kzima asi yapildi yeni eve geldim hemen uyudu yavrum
Su anda ikinciye normal amileyim canim bu pgt degil cok suyr hersey yolunda gidiyor
Hic dusunmemeye calis bak guzel gunlere denk geldi sen duani eksik etme tabiki bizlerde
Allah yardimcin olsun insallah bu sefer olacak bu arada doktor angi ilaci verdiyse kullan canim ihmal etme sakin

canım benim cok tesekkür ederim,hepimiz benzer yollardan geçiyoruz özlemcim,kızın var demek pek severim kız cocuklarını,kardeside geliyor Allah ömür versin cnm onlara..
bakalım bende 10, haftaya kadar bekliyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak hayırlısı artık.normalde o kadar ilerleyememişti gebeliklerim kullşanacağim cnm ilaçlarımı..

canım insallah hazadecim,sende beni anlarsın cnm yasadıklarımız benzer..cok zor gunler yıllar gecirdim,ama isyan etmedim cnm yıne hakkımda hayırlısı olsun diyorum insallah bu sefer yavruma kavusurum..mina prenses nasıl annesi cnm cok az kaldı Allahım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına aldırsın prensesini..
hazade sen ne ilaçları kullanıyorsun cnm,prednol diye bir ilaç verdiler de içime sinmedi baska kullanan var mı diye merak ediyorum..

Ahh cnm bilmezmiyim 3 tüp bebekden negatif aldım, 3 defa kürtaj oldum ....
Amin cnm inşallah sağlıkla gelir özlemin arkadaşının karnında ölmüş doğuma 10gün kala içime sıkıntı girdi :((((
Canım ben tüp bebekden sonra ilaçlardan miğdem bulandı hamileliğimm boyunca sadece 1 tane parol içtim hiçbirini içmedim ...
Ama banada prednol, vermişti

canım benim cok tesekkür ederim,hepimiz benzer yollardan geçiyoruz özlemcim,kızın var demek pek severim kız cocuklarını,kardeside geliyor Allah ömür versin cnm onlara..
bakalım bende 10, haftaya kadar bekliyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak hayırlısı artık.normalde o kadar ilerleyememişti gebeliklerim kullşanacağim cnm ilaçlarımı..

Bende kiz cocuklarini cok severim ikinciside kiz olucak insallah
Bende cok alismistim normal hamile kalinca kaybetmeye bunuda o yuzden pek takmamistim
Sagliksizsa duser diye bekledim hep rahat yasadim kizim cok kucuktu ilk ogrendigimde
Kucagina alma dediler aldim agir kaldirma yat dinlen falan gibi seyler hicbisey yapmadim
Normalinden daha agir yasadim mecburiyetten ama bak bu zamana kadar geldi
Amniyosentez yaptirdim ben ablam cok israr etti ki eger bisey olsa aldirmazdim tabikide
Ama sukur iyi cikti tabiki kizimda tasiyiciymis olsun saglikli olsunda oda bizim gibi pgt yaptirir

Hersey iyi olucak insallah canim devam edicek Allah in izni ile bu hamileligin

akide canım tebrik ederim ne güzel,inşallah sağlıkla devam eder çok sevindim

selam kızlar nasılsınız?hep okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum,

akasya,naz geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisinizdir

merve hala bulantılar devam ediyormuş,inci şubatta mı başlayacaksın?

hazade,lave,mattika,chnb,özlem,delikız,tulip,ada sizler nasılsınız?

CANIM hala devam ediyo alıştım artık
Sen nasılsın iyi mısın yeni tedavin ne zaman
Darısı senin basına inşallah CANIM seninde guzel haberlerini alırız :49:
Bugun topigimizde şenlik var :nazar:

kızlarrr geldim şoktayım,ikinci çizgi cıktıııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))) inanamadım benim gözler oyun mu oynuyo diye bida yaptım gene çıktıııııııııı,,sonrada oturdum ağladım eee epey ara vermiştim aglamaya ya:)) cok mutluyum heyecanlıyım ama bi tarafım buruk,iki kez düşük yaptım ya:(( biliyorum daha sevinmemeliyim cokk dagıldım gene kızlarrrr...

akide çok sevindim ve şaşırdım. uzun zamandır yoktun. gerçi ben de kendi derdime düştüğüm için kopmuştum biraz burdan. gözün aydın olsun. allahım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam ettirecek gebeliğini. hep beraber dua edelim. elimizden gelen başka bir şey yok zaten.

Ahh cnm bilmezmiyim 3 tüp bebekden negatif aldım, 3 defa kürtaj oldum ....
Amin cnm inşallah sağlıkla gelir özlemin arkadaşının karnında ölmüş doğuma 10gün kala içime sıkıntı girdi :((((
Canım ben tüp bebekden sonra ilaçlardan miğdem bulandı hamileliğimm boyunca sadece 1 tane parol içtim hiçbirini içmedim ...
Ama banada prednol, vermişti

Hazadem nasılsın görüşmeyeli
Bişey soracaktım kız bende hiç içemiyorum
O hapları hiçbirini görmek bile istemiyorum
Bi zararı olur mu ya kullanmıyorum ya senin doktorun bu konuda ne demişti

akide çok sevindim ve şaşırdım. uzun zamandır yoktun. gerçi ben de kendi derdime düştüğüm için kopmuştum biraz burdan. gözün aydın olsun. allahım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam ettirecek gebeliğini. hep beraber dua edelim. elimizden gelen başka bir şey yok zaten.

TüliP rosA CANIM nasılsın iyimisin toparlandın mı
Daha iyisin inşallah
Ki hamilelik takvimi yapsana CANIM
Bebek 10 haftalık oldumu bu arada

Geldim bir de ne göreyim akidem hamile :nazar::nazar::nazar: Canım hayırlı olsun, çok sevindim... Sağlıkla devam etsin inş. Ne güzel bir haber bu :16:

Hazadem nasılsın görüşmeyeli
Bişey soracaktım kız bende hiç içemiyorum
O hapları hiçbirini görmek bile istemiyorum
Bi zararı olur mu ya kullanmıyorum ya senin doktorun bu konuda ne demişti

İyiyim cnm benim sen nasılsınn..
Vallahi cnm oluş hanım içemiosan içme kendinide zorlama dedi vitamin alm dedi nar ye muz yee yemene dikkat et ama içme dedi

Hazadem evet o gün vakit darlığından kaynatamadık pek. Bir dahaki sefere inş. Ben iyiyim şükür. Senin randevu da ertelenmiş. İnş iyi haberlerle gelirsin.

Back
X