Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaslar belkı hatırlamassınız benı pek sık gıremıyorum cunku.hersey cok guzel herkez hamıle hayırlısıyla kucagınızada alırsınız ınsallah .bende pgt yaptırmak ıçın karar aldık gecen ay doktorumla gorusmeye gıtmıstım esımle beraber doktor kan tahlılı ıstemıstı kan sonucu cıkınca bız senı arıcaz dedıler 1 bucuk ay suruyomus sonucun da cıkması 1 ay oldu kulagım telefonda sıtreslı bu bekleyış bı baslasam artık .ben translakoson tasıyıcısıyım 10 ve 18 kromozomda resiprokal dengeli translakosyon sorun bayanda olup da ılk denemede pgt hamile kalan varmı acaba aramızda.

selam cnm sanırım bende pgt yaptırıcam doktorumla gitmedim sanırım diyorum çünkü hala terddütlerim var ama şaşırdım birde karar verdikten sonra mı beklem süreci oluyor bu kan ne için veriliyor bilen arkadaşlar varsa cevap verirseniz ve süreçten biraz bahsederseniz sevinirim bir de arkadaşla memorialde tüp bebek pgt tahminen ne kadar tutar

Naz bebek şekeri çok guzel CANIM güle güle dağıtın
Hazadem ağrıların gectimi
Akide basbayagi hamilesin iste aman dikkat et
İncim o kanama normal bence sonuçta operasyon geçirdin
Herkesler iyi insallah

Kızlar bende yine çok kötüyum
Artık kan kusmaya başladım çok korktum bugun
Mide kanaması geçiriyorum sandim
Yarın doktora gideceğiz inş Kotu bir şey yoktur
Bana dua edin ne olur ihtiyacım var :5:

Mervem boğazın tahriş olmuş canım. O kan boğazından geliyor. Zeytinyağı içersen yumuşatır gibime geldi. Ama en güzeli yarın doktorun bilgi verir. Mide kanaması öyle olmaz. Aklına kötü şeyler getirme..:20:

Naz bebek şekeri çok guzel CANIM güle güle dağıtın
Hazadem ağrıların gectimi
Akide basbayagi hamilesin iste aman dikkat et
İncim o kanama normal bence sonuçta operasyon geçirdin
Herkesler iyi insallah

Sagoll canımm yaa çok üzüldüm şimdi seninde hamileligin bu haftaları zor geçiyor işte allah yardımcın olsun kuzum benmm akadyanında dedigi gibi bogazın tahriş olmuştur..Patates falan kaynatta ye kuzumm limon ye ekşi bişeyler ye iyi gelir..

Cnm olabilir ama yinede doktorla bir görüş bence, içimiz rahat olsun ...

Ahh cnm sorma tuvalete gitmekden uyku haram vallahi :((
Ani kasılma oluo ama bir kaç saniye, bacaklarıma ve ayaklarıma kramp girio magnezyum eksikliğinden ama içemiorum ilaç tüp bebekde ilaçlardan miğdem bulandı içemiorum artık :(
sen nasılsın cnm cnm n zaman gidiosun doktora
Daha iyiyim cnm çok şükür sende şu kanamayı için bir ara doktoru bakayım n diycek ...
ay incim çok uykusuzumm ben :(((

Günaydın akasyam nasılsın durdu dimi akıntın, iyisin?

Canım az kaldı sabret mina prenses gelıcek atıkkk,butun ağrılar bitecek:)))hazadecim belkide ilaç içmemen daha iyi olmuştur bebek için ben içiyorum ama içime sinmiyor birtürlü:((
ya bu tuvalet olayı fena bende boyna ordayım,,hayır bana ne oluyasa daha şimdiden..

iyim canım sağol. iyi gidiyor hamilelik. biraz yorgunluk oluyor işte. ama allaha şükür bulantı falan yok. bu arada geçen gün genetik uzmanımla görüştüm. tekrar tüp bebek yapmaya ihtiyaç duyarsam veriler sizde saklanıyor mu diye. haliyle artık oğlum yok. öncekinde onun kanını da göndermiştik. saklandığını söyledi. bide cinsiyetlere de baktınız mı diye sordum. aslında bize verdikleri raporda yazılıydı. az çok ben anladım ama emin olmak için sordum. düşündüğüm gibi biri kız biri erkekmiş. biri tuttuğu için bana yine sürpriz olacak. ama asıl cinsiyetler benim için taşıyıcı olanı anlamak için önemliydi. erkek olan taşıyıcı kız olan sağlıklı. cinsiyet belli olduğunda bebeğimin taşıyıcı olup olmadığını anlayacağım. doktora bunu söylediğimde evet mantıklı dedi. sende bakıldı mı kromozomlara veya diğer kızlarda?

hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. sen negatif sonucunu aldığında ben yeni başlayacaktım sanırım tedavime. şimdi senin hamile haberini alınça içim bi hoş oldu. inşallah herşey sağlıkla ilerler. gelince hemen yaz bize.
canım benim dediğin gibi olmuştu,,ben de senin hamile haberini alınca çok sevinmiştim çokk..birbirimizi cektıklerımızı öyle ıyı anlıyoruz kı..

Mervecim,senin bu durum fena be güzelim,yarın gıt mutlaka bır doktora bakalım ne dicek birde ara sana memorıal telefonla belki arzu hnm sana bır yol gösterir..kotu düşünme bırseycık yoktur Allahın izniyle,,dualarım senınle cnm

kızlar bizde bugun keseyi gördük,benimki yuvalanıyo çalışma var icerde:))5 haftalık,şimdilik hersey normal zaten benim akgun karagun 7/8 haftalarda belli olacak..dualarınızı esirgemeyın kızlarr...

merhaba arkadaslar belkı hatırlamassınız benı pek sık gıremıyorum cunku.hersey cok guzel herkez hamıle hayırlısıyla kucagınızada alırsınız ınsallah .bende pgt yaptırmak ıçın karar aldık gecen ay doktorumla gorusmeye gıtmıstım esımle beraber doktor kan tahlılı ıstemıstı kan sonucu cıkınca bız senı arıcaz dedıler 1 bucuk ay suruyomus sonucun da cıkması 1 ay oldu kulagım telefonda sıtreslı bu bekleyış bı baslasam artık .ben translakoson tasıyıcısıyım 10 ve 18 kromozomda resiprokal dengeli translakosyon sorun bayanda olup da ılk denemede pgt hamile kalan varmı acaba aramızda.

Hatırlırlıyorum Sevdacım. Ne tahlili bu? Eşin için mi kromozom analizi yaptırıyorsunuz?

selam cnm sanırım bende pgt yaptırıcam doktorumla gitmedim sanırım diyorum çünkü hala terddütlerim var ama şaşırdım birde karar verdikten sonra mı beklem süreci oluyor bu kan ne için veriliyor bilen arkadaşlar varsa cevap verirseniz ve süreçten biraz bahsederseniz sevinirim bir de arkadaşla memorialde tüp bebek pgt tahminen ne kadar tutar

Memorial'da tüp bebek 2100 euro. Pgt ücreti Ataşehir ve Şişli'de farklı. Ataşahir'de tek ücret, Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor.

Canım boğazın tahriş olmuş ondan. İnş yarın güzel haberlerle geleceksin.

kızlar bizde bugun keseyi gördük,benimki yuvalanıyo çalışma var icerde:))5 haftalık,şimdilik hersey normal zaten benim akgun karagun 7/8 haftalarda belli olacak..dualarınızı esirgemeyın kızlarr...

Maşallah akidem :nazar: İnş sağlıkla devam edecek...

Kızlar sagolun midemde ağrıdı baya yarin anlaşılır ne olduğu
Bi serum yedim mı kendime gelirim inşallah
Akasyam böyle lop lop kırmızı kan geldi çok korktum
Dediğin gibi inş boğazım tahris olmuştur

Maşallah bebeğine CANIM :nazar:
Çok sevindim senin adına saglikli inşallah

cok guzel haber akide keseyi gormussn bidakinde minik fasulyenin kalp atislarinida duyarsin insallah
dualarimiz seninle canim yavrun melegin sana yapissin 404 gibi heheh hic birakmasin seni

Memorial'da tüp bebek 2100 euro. Pgt ücreti Ataşehir ve Şişli'de farklı. Ataşahir'de tek ücret, Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor.

canım teşekkür ederim cevabın için ben kısmetse ataşehirde düşünüyorum peki ataşehirin pgt ücreti hakkında bilgin var mı sen denedin mi ataşehirde

Kızlar sagolun midemde ağrıdı baya yarin anlaşılır ne olduğu
Bi serum yedim mı kendime gelirim inşallah
Akasyam böyle lop lop kırmızı kan geldi çok korktum
Dediğin gibi inş boğazım tahris olmuştur

merve hic korkma ben 6 aylikken kan kustum okadar cok kusuyordum ki
yedigimle ictigimle cikartmam bir oluyordu o yuzden bogazim tahris olmustu
o kanama ondandir hic korkma canim bisey olsaydi simdiye kadar bekleyemezdin agrilardan

Hatırlırlıyorum Sevdacım. Ne tahlili bu? Eşin için mi kromozom analizi yaptırıyorsunuz?

Canım boğazın tahriş olmuş ondan. İnş yarın güzel haberlerle geleceksin.

Maşallah akidem :nazar: İnş sağlıkla devam edecek...

sağol cnm inşallah,,bu arada gunduz sohbet ederken ,apar topar çıkmak zorrunda kaldım, bilgisayarı bıle kapayamadan eşim aşağıdayım deyince panık oldum kusura bakma cnm..

Maşallah bebeğine CANIM :nazar:
Çok sevindim senin adına saglikli inşallah
cok sağol mervuşum,sende dinlen ballı ıhlamur iç birguzel..

canım teşekkür ederim cevabın için ben kısmetse ataşehirde düşünüyorum peki ataşehirin pgt ücreti hakkında bilgin var mı sen denedin mi ataşehirde

Rica ederim. Ataşehir dışarıdan doktor getiriyor genetik için. Belki duymuşsundur, Volkan Baltacı. Burada hazade, chnb ve akide Ataşehir'de denemişti. Kızlar daha doğru bilgi verir.

Rica ederim. Ataşehir dışarıdan doktor getiriyor genetik için. Belki duymuşsundur, Volkan Baltacı. Burada hazade, chnb ve akide Ataşehir'de denemişti. Kızlar daha doğru bilgi verir.

evet volkan baltacıyı duydum akide nin normal yolla gebe kaldığını anladım okudularımdan akiddeee sesime ses ver tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum doktorun kimdi süreç nasıl işledi pgt ücreti hastanenin çalışma saatleri vbbb

evet volkan baltacıyı duydum akide nin normal yolla gebe kaldığını anladım okudularımdan akiddeee sesime ses ver tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum doktorun kimdi süreç nasıl işledi pgt ücreti hastanenin çalışma saatleri vbbb

Merve de orada yaptırmıştı.
Merve akide ses verin :1:

Sevgi yanlış hatırlamıyorsam sen x'e bağlı bir rahatsızlığım var demiştin değil mi?

tam olarak kromozomsal bozukluk denilemiyor ama kanda yapılan araştırmada 100 hücreden 4ünde 48xxx varmış ama yumurtalıklardaki oranı bilemeyiz dedi doktor biraz yuvarlak konuştu norma lde olabilir ama 2 düşüğün var şansa bırakma pgt yap dedi bu yüzden çok karışığım

Back
X