Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet yaaa sadece burası değil kk da takıldığım tüm topiklere eskisi gibi dönemiyorum :17::37: kasıt yok yani hem bana gelen gidenler halaa devam etmekte ALLAH razı olsun gelenlerden ama yoruculuğuda oluyor uff mide sorunum halaaa devam ediyo benim yaaa :37::37::37: ağrılarımı saymayım bile :45: nasılsın canım görüşmeyeli sanırım dr un Nur hanım gebe ve doğum izni nisanda inşallah aksilik olmazsa martta olur tedavin emnun olduğun dr la Nur hanımla gönül rahatlığıyla tedavi ilerler vee elide bu kez farklı bi uğurlu gelir ayağını da sıkı sıkı sürer ki müjdeni alıcazz canımcığımmmm :49::emir_bebek::nazar::nazar::38::38::38::38::38:

Takılıyorum cancağızım :34:
Yorma kendini sakın :20:
Bugünümüze şükür güzelim. İnş şifam. Dualarını eksik etme...

Şİfam senin bebe daha göstermedi demi cinsiyetini
Doktorun kıza hazırlan dmeişti galiba en son
aynen canım her kontrolde inatlaşıyo bebiş göstermiyo öyle cins bi pozizyonu var ki dr boy bile ölçemiyooo :27::emir_bebek::nazar: ne diyelim canı sağolsun :42: bizde artık sormuyoz bile dr a cinsiyeti nedir diye bebeğin pozisyonu ortada ultrasonda :30:

İyi diyelim iyi olalım inşallah canım sen nasılsın?
Rabbim daim etsin tatlımm bende hamdolsun aynen iyi deyip iyi olayım inşallah :16:

Sifa yine hayalet modunda :1:
her zamankinden :55:

Her zamanki gibi
ee editör yaa casper takılıyor
ama pro olduğumdan beri hayaletim kine :8:

Takılıyorum cancağızım :34:
Yorma kendini sakın :20:
Bugünümüze şükür güzelim. İnş şifam. Dualarını eksik etme...
canım benimm sağolasın hamdolsun Rabbim sağlıkla keyifle daim ettirsin inşallah hep hep dualarımdasın tatlım :29::16:

Benimde ilerki aylardaki durumum şifa gibi olacak galiba
bi an kendimi gördüm:1:
ne yönden cinsiyet mi yoksa :52::16:

aynen canım her kontrolde inatlaşıyo bebiş göstermiyo öyle cins bi pozizyonu var ki dr boy bile ölçemiyooo :27::emir_bebek::nazar: ne diyelim canı sağolsun :42: bizde artık sormuyoz bile dr a cinsiyeti nedir diye bebeğin pozisyonu ortada ultrasonda :30:

Rabbim daim etsin tatlımm bende hamdolsun aynen iyi deyip iyi olayım inşallah :16:

her zamankinden :55:

ama pro olduğumdan beri hayaletim kine :8:

Ama hiç mi değiştirmiyor bu bebek pozisyonunu nasıl bişeydir yarabbim
bizimkide açmadı valla göstermedi yavrucuk çok üsteledi doktorum
sanki kız gibi dedi bakalım bizimkide seninki gibi inatsa yandık:27:
hayır insan alışveriş yaparken biraz şey olur ne renk alsam diye hep ara renkte olmazki canım:9:

Ama hiç mi değiştirmiyor bu bebek pozisyonunu nasıl bişeydir yarabbim
bizimkide açmadı valla göstermedi yavrucuk çok üsteledi doktorum
sanki kız gibi dedi bakalım bizimkide seninki gibi inatsa yandık:27:
hayır insan alışveriş yaparken biraz şey olur ne renk alsam diye hep ara renkte olmazki canım:9:
vayy inatçı ve nazlı minik Merve geliyoo haa hay maşallah :49::emir_bebek::nazar::52::52::52::52: sağlıklıca gelsin inşallah

off canım ya inşallah çabucak geçsin sende karamsar olma dur kız ben kötü bi örneğim mümkünse tek kalayım :16:

:28:

geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah tatlım yaaa :5:

İnşallah canım ya geçen serum aldım bi gün fayda etti işte
dün hiç kusmadım sadece bi gün aman allahım çok güzeldi
ama bugün gene başladı:27:
neyse en azından bi gün olmadı:)
Sen ikili test felan yaptrımadın değilmi

hımm hadi bismillah sıradaki kontrol ne zaman ya da sırf cinsiyeti netleştirmek adına kaç dr yaparsın :52::52::52::16:

Haftaya bi daha gideceğiz inşallah göstermezsede gitmem bidaha günümde devam ederim artık muayenelerime
o kadarda önemli değil sağlıklı olduğunu bileyim o yeter bana inşallah
ama işte göstermeyincede gizemli oluyor:9:

Kızlar ben kaçar. Eşim bu akşam kızdı zaten, kaçak göçek girdim :1: Öpüyorum sizi ve kuzularınızı :16: Allah'a emanet olun...

Back
X