Ayy ne güzel elbiseler var alamıyorum içim gidiyor bebek dogsunn bi alışverişe çıkıcam eski kıyafetlerim hiç olmuyor

Allahım bizlerede nasip etsin inşallah özlemim..Eşim 1,5 sene sonra hemen düşünelim transferi yaptıralım diyor ama ben vücudumun biraz dinlenmesini istiyorum çok yordu bu hamilelik beni yine de şükür yarabbimmm..
Hoşgeldinn canımmm özletiyorsun kendini yaaa

Eylül bebek annesine söz verdi tutacak inşallahhh..
Ayy hazadem hemen saçımı başımı degiştiricem hatta gidip saçımı sarıya boyatıcam

Degişiklik istiyorummmmmmmmm

Hele bi doguralımmm da bakk ben neler yapcam

Markafonide 2 tane elbise begendim alacam alamıyorum çünkü bedenime dogumdan sonra geniş gelir diye korkuyorummm üff
Ay nazım ben baya aldım çalıştıgım için ama sıkıldım artık 10 kilo aldım bende .
bende saçımı boyatıcam diplerim evlere şenlik ...
selam kızlar nasılsınız

hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.
geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo
Vallahi cnm 2-3 gün deilki 1 hafta ara ile baktı
ve kilo deil karın çevresinden dolayı söledi ama dediğin gibi başka bir doktora gitmek lazım ama oluş hanım bekleyelim dio zaten bir perşembe olsunda bakalım n olucak :18:
KIzlarrr kargom geldi çok güzel örmüş kadın vallahi bayıldımmm bide kızıma bandana yapmışki yesinler
Şimdide eşim aradı illa babamlara gidelim diyor beni sinir etmek içinmi ugraşıyor bilmiyorum ,stres olmamam gereken dönemde strese sokuyor beni yaa
Ayy benimde yarın kargolanıcak çok sewindim begenmene cnm vallahii ..
banada bandana örücekti bakalım nasıl :)
resim koysana cnm bakalım.
güle güle giyinsin eylülüm ..
Kizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Iki gundur cok aci cekiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo
Ay cnm ilaçda alamazsın ay sen çok sıcakta içemiosun bir doktorla görüş cnm bakalım n diycek