Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam kızlar nasılsınız:16:
akasya bugün nasılsın, ağrı geçti mi, yatıyosundur di mi?
hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.

geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo

incim nasılsın:16:

İyiyim canım. Bugün de evdeyim. Dinlenmeye çalışıyorum. Yarın işe gideceğim.

günaydın herkese ...
akasya geçmiş olsun inş. hayırla sonuçlanır

Çok sağol delikız.. İnşallah..

dedim ya hazadem 10 güne yeterli bi süre değil demişti dr. 31.haftada 950 gramdı oğlum, hep küçüktü. geçende de yazdım ne ihtimaller düşündü dr, alırsak diye iğne yapıldı.
doktorun olumsuz konuşmasına bakma, için rahat olsun, rahatlığını kızın hissetsin
Ay mattikkam inşallah dediğin gibi olur n bilim oluş hanımda korkuo o yüzden itinalı ama n bilim beklemekde istiorum ama geç kalmakdan korkuorum allah korusunn ama senin oğlusun 31 de nasıl 950 gr dı çok az deilmi :(

Hazadem korkma, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allah'ım sana çok güzel bir nimet verdi, sen de o nimete sağlıkla kavuşacaksın inş. Perşembe günü Oluş Hanım'da mı randevun?

İnşallah incim inşallah ewet cnm perşembe oluş hanımda ve medikalde bakalım n diycekler :(

Ay mattikkam inşallah dediğin gibi olur n bilim oluş hanımda korkuo o yüzden itinalı ama n bilim beklemekde istiorum ama geç kalmakdan korkuorum allah korusunn ama senin oğlusun 31 de nasıl 950 gr dı çok az deilmi :(

İnşallah incim inşallah ewet cnm perşembe oluş hanımda ve medikalde bakalım n diycekler :(

Dualarım seninle. Mina bir an önce kavuşmak istiyor annesiyle babasına. Doğum ve küvözde kalacak olması korkutmasın seni. Ne bebekler doğuyor kuzum 700-800 gram. Senin kızın iyi maşallah.

Dualarım seninle. Mina bir an önce kavuşmak istiyor annesiyle babasına. Doğum ve küvözde kalacak olması korkutmasın seni. Ne bebekler doğuyor kuzum 700-800 gram. Senin kızın iyi maşallah.

İnşallah cnm ne bilim biliosun içimde hep kötü bir his vardı ..
Allah korusun aklıma geldikçe ürperiorum :(
Ama inşallah kızım sağlıkla zamnında gelicek teyzesi

suyu az diye acil hastaneye yattığımda ölçülmüştü canım, 30+4 falandı günü. çok net hatırlıyorum 1 kilo bile değil demiştim. kilosu azdı hep, ama sağlıkla doğdu, kimi bebek 38 de normal kilosuna ulaşıyo kimisi 40ta. şunun için sana yazıyorum böyle, stres yapma kızına geçmesin stresin. inan çok etkiliyo.

Benimkiler ş.dışında canım. Senede 2 veya 3 kez ancak görüşebiliyoruz.
Ohh mis valla:1:Bizimkileride bi van'a şırnaga falanmı göndersek napsak:1:Belki kaybolur bulamaz ankarayı:27:Kötü gelinnn:47:
karla karışık yağmur var burda, soğuk baya.

özel hastanede yaptım canım, küçük bi hastaneydi ama iyiydi şükür. sen bakma nasıl davrandıklarına, doğum anında bebeğinin ve kendinin canına bakıyosun, iyi olur inş.
sezeryan olsaydı devlette olcaktı ama dr.un özel hastası olunca ilgileniyolar yine.

kaç günde geldi siparişler, ben de aramadım kadını bi türlü.

geçmiş olsun canım ya bol bol su iç, ne soğuk ne sıcak. susuz kalma ki iltihabı atabilesin
Canım kasımın ortasında verdim siparişleri daha yeni geldi 1 ay falan oldu sanırım..Faceden yazsana dönüş yapar hemen:32:
Ayy ne biliyim canımevlet hastanelerinden çekiniyorum ama çok donanımlı bir hastane o yüzden oraya gitmek zorundayım..

Ayy ne güzel elbiseler var alamıyorum içim gidiyor bebek dogsunn bi alışverişe çıkıcam eski kıyafetlerim hiç olmuyor:27:
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah özlemim..Eşim 1,5 sene sonra hemen düşünelim transferi yaptıralım diyor ama ben vücudumun biraz dinlenmesini istiyorum çok yordu bu hamilelik beni yine de şükür yarabbimmm..

Hoşgeldinn canımmm özletiyorsun kendini yaaa:16:Eylül bebek annesine söz verdi tutacak inşallahhh..

Ay nazım ben baya aldım çalıştıgım için ama sıkıldım artık 10 kilo aldım bende .
bende saçımı boyatıcam diplerim evlere şenlik ...

Vallahi cnm 2-3 gün deilki 1 hafta ara ile baktı
ve kilo deil karın çevresinden dolayı söledi ama dediğin gibi başka bir doktora gitmek lazım ama oluş hanım bekleyelim dio zaten bir perşembe olsunda bakalım n olucak :18:

Ayy benimde yarın kargolanıcak çok sewindim begenmene cnm vallahii ..
banada bandana örücekti bakalım nasıl :)
resim koysana cnm bakalım.
güle güle giyinsin eylülüm ..

Ay cnm ilaçda alamazsın ay sen çok sıcakta içemiosun bir doktorla görüş cnm bakalım n diycek :([/QUOTE]Sen çalıştıgın için mebburen alıyorsunda tabi..Ben evdeyim diye pek bişey almadım ama ihtiyacım çok oluyor yaa..Sözleşip birlikte gidelim kuaföre:52:Cimcimelre kim bakcaksa:1:

Canım çok begendimm el emegi göz nuru zaten begenmemek mümkün degil.Resim koycam kuzummm aklımda:32:Sagol bebegimmm teşekkür ederizzz:38:

Nazım face'ten istek gönderdim :1:
OO bende diyorumki bu güzel bayan kim beni eklemişşş :1:
suyu az diye acil hastaneye yattığımda ölçülmüştü canım, 30+4 falandı günü. çok net hatırlıyorum 1 kilo bile değil demiştim. kilosu azdı hep, ama sağlıkla doğdu, kimi bebek 38 de normal kilosuna ulaşıyo kimisi 40ta. şunun için sana yazıyorum böyle, stres yapma kızına geçmesin stresin. inan çok etkiliyo.

Evet canım dedigin gibi bebege çok geçiyor stres..herşeyden etkileniyorlar anne karnında

Son düzenleme:
Ohh mis valla:1:Bizimkileride bi van'a şırnaga falanmı göndersek napsak:1:Belki kaybolur bulamaz ankarayı:27:Kötü gelinnn:47:

Canım kasımın ortasında verdim siparişleri daha yeni geldi 1 ay falan oldu sanırım..Faceden yazsana dönüş yapar hemen:32:
Ayy ne biliyim canımevlet hastanelerinden çekiniyorum ama çok donanımlı bir hastane o yüzden oraya gitmek zorundayım..

Ayy ne güzel elbiseler var alamıyorum içim gidiyor bebek dogsunn bi alışverişe çıkıcam eski kıyafetlerim hiç olmuyor:27:
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah özlemim..Eşim 1,5 sene sonra hemen düşünelim transferi yaptıralım diyor ama ben vücudumun biraz dinlenmesini istiyorum çok yordu bu hamilelik beni yine de şükür yarabbimmm..

Hoşgeldinn canımmm özletiyorsun kendini yaaa:16:Eylül bebek annesine söz verdi tutacak inşallahhh..

Ay nazım ben baya aldım çalıştıgım için ama sıkıldım artık 10 kilo aldım bende .
bende saçımı boyatıcam diplerim evlere şenlik ...

Vallahi cnm 2-3 gün deilki 1 hafta ara ile baktı
ve kilo deil karın çevresinden dolayı söledi ama dediğin gibi başka bir doktora gitmek lazım ama oluş hanım bekleyelim dio zaten bir perşembe olsunda bakalım n olucak :18:

Ayy benimde yarın kargolanıcak çok sewindim begenmene cnm vallahii ..
banada bandana örücekti bakalım nasıl :)
resim koysana cnm bakalım.
güle güle giyinsin eylülüm ..

Ay cnm ilaçda alamazsın ay sen çok sıcakta içemiosun bir doktorla görüş cnm bakalım n diycek :(
Sen çalıştıgın için mebburen alıyorsunda tabi..Ben evdeyim diye pek bişey almadım ama ihtiyacım çok oluyor yaa..Sözleşip birlikte gidelim kuaföre:52:Cimcimelre kim bakcaksa:1:

Canım çok begendimm el emegi göz nuru zaten begenmemek mümkün degil.Resim koycam kuzummm aklımda:32:Sagol bebegimmm teşekkür ederizzz:38:

Evet canım dedigin gibi bebege çok geçiyor stres..herşeyden etkileniyorlar anne karnında[/QUOTE]

Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla:27:

Kizlarrrrr bogazim cok aciyor hicbirsey fayda etmiyor
Iki gundur cok aci cekiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ictigim duyun tadini bile alamiyorum sanki kaynar su iciyorum bogazimi yakip geciyo

Boğaz ağrısının bire bir ilacı bişmemiş yumurtadır. Anında boğazı yumuşatır,acısını hafifletir. Daha iyisini görmedim. Öyretmen olduğum için iyi bilirim. Yalnız her kes onu öyle içemez. İçemem dersen bir bardağa yumurtanı al (bıldırcın yumurtası olursa super olur) Varsa üzerine bal koy ve süt ekleyip karıştır. Tadı tamamen süt tadı gibi olucak. Bal olmasa da sorun olmayacaqk.
Bir de bir bardak qaynar suya 1 tatlı kaşığı zencefil koy, karıştır, Üzerine limon sık, içilicek hale gelince de bal katıb iç. Bu soğuk alqınlığı ve boğaza çok iyi gelir. yalnız adet söktürücüdür. Hamileler günde 1-2 bardakdan fazla içmemeli.
Umarım faydasını görürsün.

$9166_4637403667332_1111245152_n.webp

Kızlar bunlar aldıgım ürünler:27:

Allah iyiliğini versin :) Ben aynı şehirde olmayı isterdim en çok da eşim için. Çok özlüyor annesini, babasını...
Teveccühünüz :16:

Sayfanın içine etmişim yaa:27::52:

Arada oluyor öyle :1:

Eki Görüntüle 580966

Çok güzeller, güle güle giydirmek nasip olsun inş.

Kötü düşünüp kötüyü çağırma canım. Her şey iyi olacak Allah'ın izniyle...
İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım :(

Sen çalıştıgın için mebburen alıyorsunda tabi..Ben evdeyim diye pek bişey almadım ama ihtiyacım çok oluyor yaa..Sözleşip birlikte gidelim kuaföre:52:Cimcimelre kim bakcaksa:1:

Evet canım dedigin gibi bebege çok geçiyor stres..herşeyden etkileniyorlar anne karnında

Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla:27:[/QUOTE]
Herşey karışmış cnm vallahii ...

Eki Görüntüle 580966

Çok güzeller cnm güle güle kullansın eylülüm ...

Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri :(
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.

Eki Görüntüle 580966

çok güzelmiş naz. güle güle kullansın bebişin.

İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım :(

Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla:27:
Herşey karışmış cnm vallahii ...

allah kolaylık versin canım. gerçekten çektiğiniz sıkıntılar çok fazla. allah mükafatını versin. allah eşine sağlık versinde değil 1 hafta 1 ay ayrı kalın.

Çok güzeller cnm güle güle kullansın eylülüm ...

Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri :(
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.[/QUOTE]

Günaydın kızlar giremiyorum Kac gündür yine çok kötüyum dayanamıyorum artık :5:
Hastaneden geldik bebek iyi çok şükür
Bir prenses geliyo

hazade geçmiş olsun, eşinin sağlığı iyi olsun da yeter ki. allah bundan sonra eşine sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler nasip etsin.

merve sana da geçmiş olsun, 9 ay çekenlerden olmıcaksın di mi bulantıyı? cimcime demek, maşallah :12:

Back
X