Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sende gelişmeleri gelip paylaşırsın bizimle
Evet Canm sorun bende :(
Kromozom translokasyonu var bende

benim de merve 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengeli translakosyon var .canım senın ılk denemen deyilmi eşimde çıkmadı bir problem normal yolla hamile kaldınmı merve son olarak yaşın kaç canım inşallah canım cuma gunu başlıyorum artık hayırlısıyla yazarım her gelişmeyi sizden ögrenecegim cok sey var daha merve

cevap verdiğin için sağol arkadaşım en son volkan baltacıyla konuştum senini durumunda normal denenir eşinin test sonucuna göre bi yol haritası çizeriz dedi yaza kadar zaten pgt yaptıramayız...şuanda coraspin ve folikasit kullanıyorum...bugünde dra gittik hormon testlerimi yaptırdık sonuç yarın çıkacak eğer problem çıkmazsa inşallah bu ay tekrar deneyeceğim inşallah bu kez bebeğim beni bırakmaz ve sağlıkla kucağıma alırım...

canım pıhtılaşma sorunun olmasa doğal dene tavsiye etmezdim. Pıhtılaşma için iyi bir perinatolağa yani riskli gebelik dr sine git ki iğne dozunu iyi ayarlasın. Düşük yapmak da zor pgt den olumsuz sonuç almak da...

merve ve ıncı tesekurler öncelikle cevabınız için genetik tahlıllerimi yaptırmıstım zaten mart ayında kasım ayındada pgt ye karar verdık yaptırmaya doktorla gorusmeye gittik genetik tahlıllı tekrar yaptırdı sonucta bu ay cıktı hastaneden aradılar benı adetinin 2 günü gelceksin dedi doktor bende bugun adet oldum aradım cuma gunune randevu verdıler pgt yapılacagını bılıyorlar hatta ben adanadayım yumurta takıp süreci çatlatma ignesi adanada yapılacak toplama ve transfer işlemi ankarada yapılacak şimdi cuma tekrar tahlıl yapılıp ona gore mı tedaviye başlanacak bir aksilik çıkmaz inşallah

Hayırlı olsun tedavin canım. Ben de hatay da oturuyorum...komşuyuz...

slm kızlar. bu aralar işler yoğun. ara ara okuyorum ama yazamıyorum. pazartesi kontrole gittim. her şey yolunda. ikili tarama yapıldı. cinsiyet belli olmadı. ense kalınlığı 1.8 cm çıktı.

Canım çok sevindim... Allahım tamamına erdirsin...

Vallahi degmeyin keyfimeee benmm:1:Bu arada kotam bitti bitecek incim haberin olsun sonra dogurdum sanmayın:52:

Ayy son 1 ayda kafamı karıştırıyor millet bi görümcem arıyor şunumu koysan bi annem arıyo şu isim güzel nevrimi döndürdüler yaa:1:
DOGA yıda annem bulmuşş:1:

doğa da güzel bence eylülden güzel...

Maşallah kuzuma :nazar:

Bugün chnb ve naz dışında kimse yazmamış, neredesiniz kızlar :26:

ben tembellik yaptım bugün... komşuyla oturduk...

Iyi aksamlar herkese,Bende gelip baktim birkackere kimsecikler yoktu
Bugun burada noel heryer ve herkes tatil esim evdeydi
Uzun zamandir ilk defa kizimla oglen uyku uyudum cok ozlemisim
Benim arada sanciar gelip gidiyor yalanci sancilar cogaldi
Cuma gunu kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo olmus nasildir durumlarimz

Az kaldı senin de canım kiloya takma...

Günaydınlar herkeseeee..:16:

2 Gündür yürüyemiyorum bile belime aniden bıçak saplanıyor kilitlenip kalıyorum sanırım bel fıtıgı oldum:14:
Yavaş yavaş doguma yaklaşıyoruz tabi normal..

canım azaldı doğumun bence...

benim de merve 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengeli translakosyon var .canım senın ılk denemen deyilmi eşimde çıkmadı bir problem normal yolla hamile kaldınmı merve son olarak yaşın kaç canım inşallah canım cuma gunu başlıyorum artık hayırlısıyla yazarım her gelişmeyi sizden ögrenecegim cok sey var daha merve

Bende 2 ile 7 de resiprikal tipte trans. Var
Kaderimizde ne varsa o CANIM artık
Ben 24 yaşındayım iki düşük yaptım
Bu ilk denememizdi ben hiç beklemiyordum
Tutacağını Rabbim ne takdir buyurduysa onu yasıyoruz
İnsallah Rabbim sanada nasip etsin

inan ben senden daha cok soru soruyorum ayse yumurta geliştirme catlatma aşaması adana başkent hastanesinde toplama transfer işlemi ankara başkentte yapılacak canım adanada doktorumla görüştüm net bi fiyat veremeyiz çünkü embriyo sayısına göre fiyat verceklerini söyledi 7 bin 8 bin tutar galiba ama ben ankarada otelde kalcagım için annem eşim ben ekstra şeylerle 10 bulur sanırım ınşallah herşey yolunda gider benim kromozomlarda dengeli translakosyon var canım senın problem ney ayse

sevdann benim dört düşüğüm var ikinci düşükten sonra testlerim yapıldı mthfr 1298 homozigot yani kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ 21.kromozomun bir kolunda uzama var denildi daha sonraki gebeliklerimde clexan 0.4 ve 0.6 kullanmama rağmen yine kanama ve düşük oldu.eşimin genetik test sonucunu bekliyoruz...ama bu ay normal yolla yine deneyeceğim inşallah sonucum pozitif çıkar ve bebeğim bana tutunur sağlıkla kucağıma alırım...inşallah hepimizin kucağı en kısa sürede bebeklerle dolsun...

Son düzenleme:
canım pıhtılaşma sorunun olmasa doğal dene tavsiye etmezdim. Pıhtılaşma için iyi bir perinatolağa yani riskli gebelik dr sine git ki iğne dozunu iyi ayarlasın. Düşük yapmak da zor pgt den olumsuz sonuç almak da...

Hayırlı olsun tedavin canım. Ben de hatay da oturuyorum...komşuyuz...

Canım çok sevindim... Allahım tamamına erdirsin...

doğa da güzel bence eylülden güzel...

ben tembellik yaptım bugün... komşuyla oturduk...

Az kaldı senin de canım kiloya takma...

canım azaldı doğumun bence...

Canım sen ardaya tam kaç haftalıkkken dogum yapmıştın ??
Evet doğa ismini bende çok sevdim ama kuranda geçip geçmedigini tam ögrenmem lazım..

Canım sen ardaya tam kaç haftalıkkken dogum yapmıştın ??
Evet doğa ismini bende çok sevdim ama kuranda geçip geçmedigini tam ögrenmem lazım..

canım 36 artı 4 te...
canım kuranda geçmesi illa şart değilmiş anlamı önemliymiş. geçtiğini sanmıyorum araştırmak lazım...

ha bu arada kızlar habertürk gazetesi benimle röportaj yapmak istiyormuş serklajla ilgili.

canım 36 artı 4 te...
canım kuranda geçmesi illa şart değilmiş anlamı önemliymiş. geçtiğini sanmıyorum araştırmak lazım...

ha bu arada kızlar habertürk gazetesi benimle röportaj yapmak istiyormuş serklajla ilgili.

Waowww ciddi misinn hemen kabul etseydinnn
meşhur olacaksın desene:27:

Özlem senin kuzucuk Kac kg CANIM
Bizimki daha 148 gr:1:
2 gr eksikmis normalinden :1:

Canim ben 34 haftalik gittigimde 1660 gr demisti bu cuma yine bakacakar ozaman tekrar belli olacak
Duyan herkes haftasina gore cok kucuk dediler ama bilemiyorum benim buyuk kizimda hep oyleydi
Ben kafasina takmistim olcumlerine gore kafasi hep kucuk cikiyordu doktor cok iyi diyordu
Ama ben hep onu icime dert etmstim sukur kizim saglikli dogdu ve masallah cok akilli herseyi cok cabuk ogrendi
Daha 1 yasinda kardes nerede deyince karnimi acip kardes cici deyip opuyor
O yuzden bu sefer pek stress yapmiyorum kilosunu olcumunu felan saglikli olsunlarda gerisi gelir Allah in izni ile

Evet ya zaman yaklasti son 29 gun diyor burada kizizamaninda gelirse cok az bir zaman kaldi
Heyecan , korku, stress , sikinti hepsi var ben en cok buyuk kizi dusunuyorum buyuk diyorum ama
Daha cok kucuk ben dogum anindayken ne yapacak kim bakacak hep onu dusunuyorum

Evet ya zaman yaklasti son 29 gun diyor burada kizizamaninda gelirse cok az bir zaman kaldi
Heyecan , korku, stress , sikinti hepsi var ben en cok buyuk kizi dusunuyorum buyuk diyorum ama

haklısın canım abla da bebek sayılır daha. sana ihtiyacı var.

bu arada sen olduğunu düşündüğüm birini facede kabul ettim sensin di mi?:1:

Waowww ciddi misinn hemen kabul etseydinnn
meşhur olacaksın desene:27:

he ya mervişim gidebilirsem yapacağız röportaj istanbula...:1:

haklısın canım abla da bebek sayılır daha. sana ihtiyacı var.

bu arada sen olduğunu düşündüğüm birini facede kabul ettim sensin di mi?:1:

he ya mervişim gidebilirsem yapacağız röportaj istanbula...:1:

hehe:1:
aman kabul etme kız onlar senin ayağına gelsinn:27:
naz yap azıcık
nerden bulmuşlarki seni
mail felan mı atmıştın gzateye

senin kızkardeşin vardı demi bitane o gelse ilgilense
yada olmadı eşin var ya canım tereddüt etme bencee

Allah razı olsun canım :16: Dualarla burada neleri aşmadık.. İnşallah Hazade de ben de bu süreci sizin dualarınızla atlatacağız...
Hazadem merak etme canım. Minamız kuvöze falan girmeden gayet sağlıkla evine gelecek.. Ben öyle hissediyorum. Daha da kilo alacak..
İnşallah ben de yılbaşından sonra mutlu haberler alırım. Senin hislerine güveniyorum Hazadem.. :16:
İnşallah cnm benim .. Vallahi kuvöz çok korkutuo beni :(

Hazadem Akasyam canım her şey güzel olacak inanıyorum...
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş:(( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş:(( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..

Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
Aminn cnm akasyamında3 de belli olucak testi dualarım onunla .

Maşallah kuzuma :nazar:

Bugün chnb ve naz dışında kimse yazmamış, neredesiniz kızlar :26:
Canım ewde net yok telden giriorum okuyorum ama alıntı zor oluyor :(
Günaydınlar herkeseeee..:16:

2 Gündür yürüyemiyorum bile belime aniden bıçak saplanıyor kilitlenip kalıyorum sanırım bel fıtıgı oldum:14:
Yavaş yavaş doguma yaklaşıyoruz tabi normal..
Ahhhh kuzum dikkat et nazımm az kaldııı gelio eylülcük sağlıkla gelicek inşallah ..
dikkat et cnm aman haaa, benimde belim çok feci ağırıo inan dayanılmaz bişey kalçam ağırıo kilodan diolar 10 kilo aldım .

slm kızlar. bu aralar işler yoğun. ara ara okuyorum ama yazamıyorum. pazartesi kontrole gittim. her şey yolunda. ikili tarama yapıldı. cinsiyet belli olmadı. ense kalınlığı 1.8 cm çıktı.
Çok şükür cnm ense kalınlıgı iyi inşallah herşey güzel olucak ...

Kızlar nasılsınız mervem incim akasyamm özledim sizinle sohbeti vallahi :(
ewde net yok telden zor giriorum :( okuyup çıkıorum çok öptüm sizii kendinize iyi bakın

inşallah akasya sizler gibi olmayı çok istiyorum allahım bana nasib eder inşallah annem ablam cok heycanlı umutlular ben daha cok korkuyorum sanki olumsuz bişey olcak ne bilim karamsarım biraz inşallah bende guzel olumlu şeyler yazarım buraya tedavi sonrasında eşim beni sürekli uyarıyo fazla ümitlenmemi istemiyo çünkü benim moralimin yerine gelmesi için baya ugrasıyo sorun sendemiydi eşindemi akasya

Canım benim kendimde tek ge hastalığı var. Eşim sağlıklı..

canım 36 artı 4 te...

Nesrinciğim ;

Süper.. Meşhur oluyorsun demek.. :16: Laf arasında PGT tüp bebek masraflarını devletin karşılamadığını sıkıştır :34:

Ahhhh kuzum dikkat et nazımm az kaldııı gelio eylülcük sağlıkla gelicek inşallah ..
dikkat et cnm aman haaa, benimde belim çok feci ağırıo inan dayanılmaz bişey kalçam ağırıo kilodan diolar 10 kilo aldım .

ewde net yok telden zor giriorum :( okuyup çıkıorum çok öptüm sizii kendinize iyi bakın

Hazadem biz de seni özledik.. Ben iyi olmaya çalışıyorum. Süreç uzadıkça gerildim. Çok dillendirmek istemiyorum ama çok korkuyorum. Kötüyüm yani. Stresten yüzümde sivilceler çıktı. Günlerdir baş ağrıları çekiyorum. Bu süreç PGT'yi beklemekten çok daha zormuş. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.. Dua edin bana.. :16:

senin kızkardeşin vardı demi bitane o gelse ilgilense
yada olmadı eşin var ya canım tereddüt etme bencee

Ahhhhmervem super duyosun da kizkardesim evli
Ve onunda iki tane kucuk cocugu var kucugu benim kizla
Allah razi olsun esim varda dogum geceye gelirse kzim hickimsede durmuyor babada bile
Beni onun stersi aldi insallah gece sancim olur gunduz dogar da aksama evime gelirim

canım 36 artı 4 te...

Ohh ohh banada az kalmış o zaman:1:Canım dogru araştırmak lazım..

Yaa hazadem böyle kalkıp oturamıyorum bıçak saplanıyor sanki...Sanırım bel fıtıgı oldum:14:
Sen yine iyi aldın kuzucum 10 kilo neki..Ben abarttım 17 kilo almışım :27:
Sen çok iyi gidiyorsun..:nazar:
Sen Ne zaman gidicektin canım hastaneye?

Kuzularr günaydınn :16:
Sabah kalktım tost yedim ohhh:21:
Bugün bi hastaneyle görüşücem dogum için fiyat alıcam..

sevdann benim dört düşüğüm var ikinci düşükten sonra testlerim yapıldı mthfr 1298 homozigot yani kanda pıhtılaşma ve 46xx21ps+ 21.kromozomun bir kolunda uzama var denildi daha sonraki gebeliklerimde clexan 0.4 ve 0.6 kullanmama rağmen yine kanama ve düşük oldu.eşimin genetik test sonucunu bekliyoruz...ama bu ay normal yolla yine deneyeceğim inşallah sonucum pozitif çıkar ve bebeğim bana tutunur sağlıkla kucağıma alırım...inşallah hepimizin kucağı en kısa sürede bebeklerle dolsun...

benim kan pıhtılaşma sorunu yoktu ayse ama son hamileleigimde doktorum tedbir amaçlı clexan 0.4 kullanmıstım gün lük igne yapmıstım kendime inşallah ayse allahım tüm isteyenlere nasip etsin canım

Back
X