- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #24.861
merhaba arkadaşlar. dün ikili sonucumda çıktı. sonuç gayet iyi dedi doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbişey bulamayınca onu söylüyolar, bana da plasenta demişti dr. kimi kadının bebeği hep küçük doğarmış ya öyleyiz ya da bebeklerin bünyesinden kaynaklanıyo. sağlıklı olsun da kilosu az olsun hazadem.Ay sormaq cnm vallahi öldük öldük dirildik ama kilo almamasının sebebini sadece kordona bağlamıo plasenta beslemio dio büyük ihtimal,bakalım çarşamba n diycek..
Paşamız nasıl cnm kocaman olmuştur artık .
bazen düşünüyorum neyi göze aldım ben normal deneyip diye. rosa oğlunu kaybettiğinde çok etkilendim, onun yaşadığını yaşamayı göze almıştım. sanırım başımıza gelmeden daha cesur oluyoruz. sen hastalığı kendin yaşadığından bu kadar tedirginsin tahminimce.Canım ben bu süreçte hep sizi ,seni ve Nesrin'i düşündüm. Aklıma geldi. Her ultrasonda çektiğiniz sıkıntılar, doktorların yazdığı bin türül senaryo. Ve bu süreci 9 ay yaşamak.. O kadar zor ki.. Cehennem azabı. Siz bunu 9 ay çektiniz. Allah sabrını veriyor demekkiAma ben cidden çok zorlanıyorum. İyi düşünüyorum. Allah'a sığındım. Beni rahatlatan tek şey dua. Yanılma ihtimalleri düşük biliyorum amaa ahhh o kuruntu.. Sinek tencereye düşünce eskisi gibi rahat olamıyorsun
![]()
çok sevindim rosa, sağlıkla doğumunu da göstersin allah.merhaba arkadaşlar. dün ikili sonucumda çıktı. sonuç gayet iyi dedi doktor.
İyi çok şükür cnm orantılıysa sorun yok zaten ...anladım canım. ardam iyi şükür. bebek sıkıntıları işte. dr iyi dedi. kafası büyük mesela. dr de dedi ki orantılı. vücudu küçük olsa kafası büyük ılsa sorun. bebeğin her yeri büyük... boyu kilosu da fazla dedi... sorun yok dedi.
hazadem gece yasin okudum sana canım bugün de akasyamın okurum. allah kabul etsin...![]()
Ohhhh çok sewindim cnm şükürler olsun gözümüz aydın ...merhaba arkadaşlar. dün ikili sonucumda çıktı. sonuç gayet iyi dedi doktor.
hiçbişey bulamayınca onu söylüyolar, bana da plasenta demişti dr. kimi kadının bebeği hep küçük doğarmış ya öyleyiz ya da bebeklerin bünyesinden kaynaklanıyo. sağlıklı olsun da kilosu az olsun hazadem.
eşin nasıl?
sağol canım iyiyiz. büyüyo günden güne paşa. işe başlasam mı diye düşünüyorum. aslında kararım bu sene ücretsiz izin alıp haziranda başlamaktı ama evde bunalmaya başladım. bu defa kime bırakıcam bebeğimi. çok sıkıntılı ya.canım nasılsın? paşamız nasıl?
allah yardımcınız olsun canım, inş bişey çıkmıcakEwet cnm bazen düşük kilolu oluolarmış, inşallah sorun yoktur.bünyeyle alakalıdır.
Eşim pek iyi deil vucut taraması yaklaşıo çarşamba günü taraması var bişey çıkıcak die çok korkuoruz:18::18:
Allah yardımcımız olsun
Bana annene git hayatım dedi 1 hafta artık ağla ağla mahfolurum orda![]()
ne kotaymış senin bu yahuKızlar günaydınnlaarrr
Benim kotam bitti
Merakta bırakmıyım diye girdim 3 gün sonra buradayım inşallah merak etmeyinnnn,ben bişey olursa hazademe haber veririm inşallah dogurmam bu sürede
Bu arada dogumumu batıkentte yani oturdugum yere yakın bi özel hastanede yapıcam doktor 38+2 günlükken alırız çok bekletmem dedi oda ocagın 17ne geliyor ..Annemde uçak biletini aldı ocak 13 te burada olacak inşallahhh
Hepinizi çook seviyorum çoookta öpüyorumm allaha emanet olun kuzucuklar![]()
Vallahi cnm ewde net yok mobil modem var onuda eşim kullanıo mecburen götürüo, komşuyla ortak kullanıcaz bakalım ...
Resimleri begenmene sewindim cnm benim pazar günüde eşimle çekicekler, ama saçlarımı yarın boyatıcam vallahi kötü duruo
Oluş hanım izine çıkmış cnm gidemiorum rapor için gidicem sadece ,
nasılsın arda bey nasıl iyi dimi cnm.
Ay sormaq cnm vallahi öldük öldük dirildik ama kilo almamasının sebebini sadece kordona bağlamıo plasenta beslemio dio büyük ihtimal,bakalım çarşamba n diycek..
Paşamız nasıl cnm kocaman olmuştur artık .
Canım inşallah bu stresli bekleyiş mutlulukla sona erer. Bizim hastalıktan yapılan PGT ile ilgili haber de Memorial dergisinde çıkmıştı. Ben de o habere bakarak tedavi sırasında çok moral bulmuştum. O haberler öyle güzel ümit oluyor ki.. Eminim sen de senin durumundaki çoğu kişiye umut olacaksın... Ben de sağlıklı bir bebek sahibi olursam ve teklif gelirseröportaj veririm. Ben de başkalarına umut olmak isterim...
Canım ben bu süreçte hep sizi ,seni ve Nesrin'i düşündüm. Aklıma geldi. Her ultrasonda çektiğiniz sıkıntılar, doktorların yazdığı bin türül senaryo. Ve bu süreci 9 ay yaşamak.. O kadar zor ki.. Cehennem azabı. Siz bunu 9 ay çektiniz. Allah sabrını veriyor demekkiAma ben cidden çok zorlanıyorum. İyi düşünüyorum. Allah'a sığındım. Beni rahatlatan tek şey dua. Yanılma ihtimalleri düşük biliyorum amaa ahhh o kuruntu.. Sinek tencereye düşünce eskisi gibi rahat olamıyorsun
![]()
merhaba arkadaşlar. dün ikili sonucumda çıktı. sonuç gayet iyi dedi doktor.
merhaba arkadaşlar şimdi hastaneden geldim malesef tedaviye başlayamadım sag yumurtalıkta 2.5 cm kist varmış dogum kontro hapı verdi doktor 1 ay kullan adet olunca gel dedı .
Selam kizlar ben geldim kontrolumuz iyi gecti benim ufaklik epey kilo almis
Belkide bu gidisle dombili olur hehehe sok oldum gectigimiz ay 1660 gr di
Simdi ise 2700gr olmus baya iyi bakmis annesi kuzusuna ama kafamiz kucuk
Doktora sordum gayet normal ve cok iyi dedi buyuk kizimi sordu onada hep oyle doyordun
Bak nasil oldu dedi dedim dogru saglikli olsunda herseyine raziyim artik
Özlemciğim çok çokk sevindim yaa
bak üzülyüordun az diye kilosu
maşallah 3'ü geçecek bence doğuma kadar![]()
Boyle giderse oyle olacak canim cok sagol
Bide ben cok kilo aldim hepsinimi ben aldim diye kafama takiyodum
Sukur ki kzimda aliyormus kilolari cok heycananmaya asladim ben ya
kaç kilo aldın peki canım?
maşallah annesi onu çok iyi beslemiş Eslem hanımcığımızı:):)
14 kilo aldim canim 71 kiloydum simdi 85 kilo olmusum ama cok yiyorum
Son 3 aydir geceleri cok migde yanmasi oldugu icin aksam 6 dan sonra bisey yememeye calisiyorum
Yoksa mahvediyor beni ilerde buyuk ihtimal sende yasiyacaksin aklinda bulunsun
Gec saatlerde bisey yememeye calis az da olsa faydasi oluyor
Bende ilk kizimda senin gibi cok bulanti cektim ki burada okadar acile girrim geri yolladilar
Orada size neguzel serum takiyorlar bende hep o niyetle gitmistim malesef suyun yeterli eve git dinlen
Yapacak bisey yok cekeceksin diyolardi sonra yanmalar baslayinca bulantilara razi oluyorsun