Delikız bence de çok iyi yürüttün bu süreci. Senin yerinde olan çoğu kişi yatarak geçirdi hamileliğini. Alın artık şu çocukları diyenleri bile bilirim

O kadar zorlanmışlardı. Senin az kaldı maşallah... Allah yardımcın olsun..
sağolasın akasya

sorma yaa ,eşim anlatıyor da bir arkadaşının da var ikizleri de ,onun eşi de bu haftalarda aynı dediğin gibi alın artık dayanamıyorum demiş ve almışlar kadın dayanamayınca ..
ben ki 37-38 i bile görürüm belki diyorum

2500 üstü doğurmayı çok istiyorum hatta 3 e yakın ,inş.RABBİM nasip eder ..
eşime akşam diyorum ki bi de 3 er kilo dğuruyormuşum

yok yaa çatlarsın o kadar dayanamazsın diyor,niyeymiş dedim dayanırım belki bellimi olur

anneme çekmişim ben ağrı eşiğim düşük ,dirayetliyim ,kolay kolay mızlanmam ,çekerim yani sonuna kadar

inş. senin de sonuçların güzel çıkar da sen de bu haftaları görürsün..
RABBİM nasip ettiyse herşey boş valla ,ben bu haftalara geleceğimi düşünemiyordum bile ,ilk düşük riskiyle hastaneye gittiğimde 24. haftayı bekliyorduk o günleri düşündükçe bu günlere gelmek hayaldi ama ALLAH isteyince oluyor demekki..
senin de nasibinde bu bebek varsa ve sağlıkla doğacaksa hiçbirşey engel olamaz,ne genetik sorun ne başka birşey ..
hepsi bahane aslında ,aslolan ALLAHın takdiri ..
Az kaldi canim sabret , esin cok hakli valla baksan bize tek cocugu tasiyacz diye anamiz agliyor
Senin masallahin var canimdoktorum bugun biraz fircaladi beni cok ayakta durma cok yurume
Cok oturma hepsini orantili yap yani abartili yapma zaten hicbirsey yapamiyorum ki az bir is yapiyim
1 gun yerimden kalkamiyorum cok agrim oluyor neyseki az kaldi kavusucaz yavrulaimiza
özlem ben evde her gün toz alıyorum ,makine tutuyorum ,silmek gerekince siliyorum ama eğilmeden yorulmadan azar azar ,eşim kızıyor ama evde durunca da yapılıyor ..
gerçi dediğim gibi ben dikkat ederek yapıyorum ,hepsini bir arada değil bi gün birini bi gün birini gibi
komşularım geliyor arada şaşıyorlar bu halinle evin tertemiz diye

ne yapayım annem kardeşim gelse de yine de evde otururken bile tozlanıyor
diyetimde öğle yemeği olduğu için ve dışardan söylemek sağlıksız olduğu için mecbur hafif yemeklerden yapıyorum
3 litre su içiyorum ,malum günde on kere wcye gidiyorsun derken hareket ediyorum çok şükür yani bunları yapmaya gücüm var hala ve gücüm bitmedi o anlamda ..
sadece bileğimdeki kemikteki sanki kemiğim kırılmış gibi olan acı zorluyor beni ,yürürken tekliyorum ,o olmasa ben hala devam edeceğim de

dün annem geldi işte yemek yaptı vs. akşam üzeri canım kurabiye çekti attım fırına hemen

yani evde olunca insan duramıyor da bir uğraş arıyor

ama yine de ben niyeyse bebeklerde sorun çıkmazsa kendi açımdan daha 1 ay daha dyanabilecek gücü görüyorum kendimde hem de bu şiş halimle

inş. bebeklerde bir sorun çıkmaz da gönlüme göre kiloları yerinde doğarlar ,emmeleri güzel olur vs.
RABBİM inş. hepimizin gönlüne göre versin