Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende iyiyim çok şükür bugün kendimi çok iyi hissediyorum maşallah diyeyimde:nazar:
şimdi eşin kızar sana hasta ya bide nazı hiç çekilmez ufff:31:

Uuu maşallah maşallah :nazar:
Televizyon izliyor, arada laf atıyor ne yapıyorsun diye :1: Yok kız niye kızsın :1: Nazı hiç sorma :1: Bir şey yapıyor sonra da nazlanıyorum anlasana diyor :1:

lave, hituci, ada, izz uzun zamandır yoklar.
akide de yok, dönmedi mi acaba ş.dışından :26:
hamet terketti buraları zaten, bir de aydan vardı o da gitti.

Uuu maşallah maşallah :nazar:
Televizyon izliyor, arada laf atıyor ne yapıyorsun diye :1: Yok kız niye kızsın :1: Nazı hiç sorma :1: Bir şey yapıyor sonra da nazlanıyorum anlasana diyor :1:

haha ay ne güldüm:9:
bide itiraf ediyo desene:)
hani erkekler evdeyken pek istemezler ya
en azından benim eşim öyleydi bilgisayara felan girmemi başka şeyle uğraşmamı sevmezdi
şimdi öyle değil tabi

lave, hituci, ada, izz uzun zamandır yoklar.
akide de yok, dönmedi mi acaba ş.dışından :26:
hamet terketti buraları zaten, bir de aydan vardı o da gitti.

lave hiç yazmıyo :( geçen altta gördüm ismini işi felan vardı belkide
akideyi bend eçok merak ediyorum inşallah gebeliği devam ediyordur
hituciye aylar oldu herhalde burda görmeyeli izle suskunada 1-2 haftadır yok

haha ay ne güldüm:9:
bide itiraf ediyo desene:)
hani erkekler evdeyken pek istemezler ya
en azından benim eşim öyleydi bilgisayara felan girmemi başka şeyle uğraşmamı sevmezdi
şimdi öyle değil tabi

Hee çok nettir benim kocam :)
Heee anladım :) Benimki de istemiyor, ama şimdi hasta ya bir şey demiyor.
Bu gece bana uyku yok zaten, sürekli kontrol halinde olmalıyım :)

lave hiç yazmıyo :( geçen altta gördüm ismini işi felan vardı belkide
akideyi bend eçok merak ediyorum inşallah gebeliği devam ediyordur
hituciye aylar oldu herhalde burda görmeyeli izle suskunada 1-2 haftadır yok

Ankara'ya ne zaman gidecek acaba? Lave gelirsen yaz, her şey yolunda mı?
Ay inş ya, akide de iyi haberlerle gelir.
hituci kızlarla uğraşıyor, bir iki kez mesajlaşmıştık, arada geliyor okuyor :)

Ankara'ya ne zaman gidecek acaba? Lave gelirsen yaz, her şey yolunda mı?
Ay inş ya, akide de iyi haberlerle gelir.
hituci kızlarla uğraşıyor, bir iki kez mesajlaşmıştık, arada geliyor okuyor :)

evet ya gitse muhakkak yazardı bize inşallah bu sefer kısmetinde vardır
bide petunya vardı hatırlıyormusun eskilerden:)
hee sende numarası var yani hıtucinin iyi olmalarına sevindim

evet ya gitse muhakkak yazardı bize inşallah bu sefer kısmetinde vardır
bide petunya vardı hatırlıyormusun eskilerden:)
hee sende numarası var yani hıtucinin iyi olmalarına sevindim

İnş inş.
Evet petunya bir de zeybek vardı, bebeği vefat etmişti. Nisanda tedavideydi, sonra birden kesti yazmayı.

Maşallah kuzuya :nazar:
Sağol mattikam. Burnunda sorun var. Kemiği yamuk, burundan nefes alamadıkça faranjit oluyor. Burnu, göğsü tıkanıyor. Bugün gitme dedim, yattı dinlendi. Sabahtan beri çorba, ıhlamur, ada çayı, meyve takviyesi yapıyoruz :) Bu gece de bir kaç kez güzelce terlerse daha iyi olur inş.

geçmiş olsun incim. sürekli dikkat etmek lazım. erkekler bebek gibi oluyolar, özel bakım gerekiyo:1:

Onların gelmesi lazım tabi :) Eşime de sordum şimdi, onlar gelmeli diyor.
Allah kabul etsin inş.
Sigortayı inş yaptıracağım canım. Arkadaşını arayamadım, hep bir şeyler girdi araya. Haftaya arayıp bilgi alacağım inş. Sen sigortalı olarak serklaja ne kadar ücret ödemiştin?
Büyük oğlan alıştı mı kardeşin varlığına? Nasıl araları? :)

canım aklıma şu geldi acaba arda bey de mi olacak röportajda ondan mı ben gitmeliyim, neden bilgisayardan yapmayı kabul etmemiş anlamadım...

eşine geçmiş olsun canım.

canım benim serklajım farklı. ondan ücret de farklı. Bir de uzman ve doç. de farklı oluyor. Süreni beklersen hemen hamile kalmazsan ve normal serklaj yapılacaksa(ki kesin yapılacak diye şart da yok dikkat etmek lazaım ölçüme) ücret ödemiyorsun.
süreni beklemezsen yarı yarıya ödeniyor neredeyse...

canım ben sizi haberdar ederim şubatta gelip gelmeyeceğimiz konusunda dedim son olarak. haberci olarak onlar gelse daha iyi değil mi?

hayırlı olsun dolaplar. bu arada karadeniz hamsisi hareketli olur. seninkiler sen de kilo filan bırakmaz...:)

canım yasinini okudum. 2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuş. o şekilde okudum yasini. yasini ne için okursan kabul olurmuş. inşallah kabul olur dualarımız...:16:

nazefsa canım hayırlısıyla vaktinde gelecek canım az kaldı...

incim sigorta işini ne yaptın?

tulip çok sevindim teste canım...

hazadem dünürüm 3 resim var di mi? 3 tane gördüm çok güzeller...

Allah razı olsun Nesrinciğim.. İyi günde kötü günde sürekli birbirimize desteğiz.. Sizleri tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. İyi ki varsınız:16: Bu arada bence de sen İstanbul'a gitme. Senin ayağına gelsinler. Bu işin kuralı bu. Ama dersen ki ; ben bir İstanbul havası alayım o başka şekerim..:16:

Kızlar günaydınnlaarrr:16:
Benim kotam bitti:17:
Merakta bırakmıyım diye girdim 3 gün sonra buradayım inşallah merak etmeyinnnn,ben bişey olursa hazademe haber veririm inşallah dogurmam bu sürede:1:

Bu arada dogumumu batıkentte yani oturdugum yere yakın bi özel hastanede yapıcam doktor 38+2 günlükken alırız çok bekletmem dedi oda ocagın 17ne geliyor ..Annemde uçak biletini aldı ocak 13 te burada olacak inşallahhh:46:
Hepinizi çook seviyorum çoookta öpüyorumm allaha emanet olun kuzucuklar:16:
Ayy kuzum hemen haber ver bişey olursa ...
Allahın izniyle sağlıkla gelicek Eylülcük :)))

allah yardımcınız olsun canım, inş bişey çıkmıcak
Ayy inşallah cnm inşallah herşey üst üstte geldi :(

Canım bence çok hoş gözüküyorsun ama tabi kendini öyle daha güzel hissedeceksen boyat tabi
aynı renk mi yoksa tarzını mı değiştireceksin:1:
eşin nasıl canım?
Boyattaım cnm bugün bitkisel boya aldım biraz açık oldu ama olan oldu :))))

Selam kizlar ben geldim kontrolumuz iyi gecti benim ufaklik epey kilo almis
Belkide bu gidisle dombili olur hehehe sok oldum gectigimiz ay 1660 gr di
Simdi ise 2700gr olmus baya iyi bakmis annesi kuzusuna ama kafamiz kucuk
Doktora sordum gayet normal ve cok iyi dedi buyuk kizimi sordu onada hep oyle doyordun
Bak nasil oldu dedi dedim dogru saglikli olsunda herseyine raziyim artik
1 Aydamı cnm 1 kilo aldı oyyy maşallahhh darısı bana inşallahhh :)
İnşallah sağlıkla gelir cnm kuzucuk ..

Hazadem fotolarına ve prensesimizin odasına bayıldım :16: O odada güle güle büyüt inşallah bebişini... Eşine de üzülme tatlım.. Bebiş nasibi ile şansı ile gelecek.. İnşallah babası da iyi olacak.. Allah yardımcınız olsun :16:
İnşallah akasyam inşallahh vallahi çok korkuorum ameliyat olur yada radyason verirler die Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelir kuzularımız odasında sağlıkla büyürler ...

hazadem yokluğun belli :( Fotolara bittim resmen, hepsi birbirinden güzel :nazar: Çarşamba günü de iyi haberlerle geleceksin inş. Eşinde de her şey iyi çıkacak inş.
Saol cnm benim inşallah seninde fotolarını begenicez ...
özledim vallahi seni görünmüosun eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun salgın var vallahi :(

hazadem dünürüm 3 resim var di mi? 3 tane gördüm çok güzeller...
4tane eklemişler sanırım cnm ..
çok saol yarında eşimle çekicekler bakalım onlar nasıl çıkıcak :)

Sağol canım. Vallahi mervem nerelerdeyim ben de bilmiyorum :) Kendimde miyim değil miyim :1: Bir gelgitli hallerdeyim :ssz:

Ahh incim bende öleyim evdeyim birde durup durup ağlıorum :(
Cuma günü anneme gidicem eşime yakın olmama lazım nasıl bir duygu varyaa anlatılmaz:(

canım aklıma şu geldi acaba arda bey de mi olacak röportajda ondan mı ben gitmeliyim, neden bilgisayardan yapmayı kabul etmemiş anlamadım...

eşine geçmiş olsun canım.

canım benim serklajım farklı. ondan ücret de farklı. Bir de uzman ve doç. de farklı oluyor. Süreni beklersen hemen hamile kalmazsan ve normal serklaj yapılacaksa(ki kesin yapılacak diye şart da yok dikkat etmek lazaım ölçüme) ücret ödemiyorsun.
süreni beklemezsen yarı yarıya ödeniyor neredeyse...

Hımmm olabilir :) Ama sana söylerlerdi öyle bir şey olsa. Sağolasın :16:
Anladım canım. Sağol :16:

Selam kizlar yine kimsecikler yok

haftasonu kimsecikler yok :(

Kamu kurumu gibi burası :1:

Back
X