Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet ya insan yavrusunun saçının bi teline bişey olsun istemiyor:5:
bende 23 ocağı bekliyorum iç organlarına bakılacak
inşallah hayırlı haberler alırız doktordan:16:

Benim de 12 Ocak'a randevu verdi Mervem. 17. haftada bakıyormuş benim doktorum.

Kızlar İzmir'e gittiğimizde, bebeği kucağıma aldığımda ağlamaktan çok korkuyorum :50: Öyle bir şey olursa yanlış anlaşılmam umarım :50:

İncim neden yanlış anlaşılsın ki ? Dünyanın en güzel duygusu yeni doğmuş bir bebeği kucaklamak.. Kim olsa duygulanır, ağlar.. :31:

annelik çok başka bişey. bizim de 22 ocakta 4.ay kontrolü var, inan aynı senin gibi bekliyorum.
kilo aldı mı şöyle mi böyle mi diye.
doğunca rahatlıyosun aslında ama annelik işte, annemi çok iyi anladım.

maşallah büyüdü senin bebiş, sorunsuz geçer inş, ayrıntılı usg bakılcak heralde di mi

inşallah ikimizde güzwl haberlerle geliriz
evet ayrıntılıda bakılacak bi tane prof varmış hastanede
o bakacakmış randevuyu aldık allahın izniyle umutluyum sağlıklı olduğuna inanıyorum
ama kötü bişey çıkarsa ya diyede içimden geçmiyor değil
doktorda söyledi illa istiyorum senin girmeni ayrıntılıya dedi
uff aklım karıştı öyle yapmasından dolayı
kalbine bakılacak dedi deilk felan varmı diye öyle dedi
o kadar ölçüm yapıyo beynini incelede geçende
kafatasını inceledi ölçtü bi aksilik olsa söylerdi muhakkak:31:

ben 24 saat takipteyim valla. benimde bugünlerde iyice çıktı bi anda
maşallah öyle sağlıklı hareketli olsun annesi;)
böyle sanki yılan kıvrılıyo karnının içinde bağırsak hareketinden felan çok farklı
bişeyler kımıldıyo içerde bazende su dolu balon olur ya onu sallarsın culluk culuk olur
onun gibi hissediyorum:):)

Aslında sanki böyle arada değişik birşeyler hissediyorum. Dediğin gibi yılan kıvrılır gibi ama basınç gibi de :1: Tam ayırtedemiyorum canım. Maşallah sen çok erken hissettin.:nazar::nazar: İlk hamileliklerde genelde ancak 20. haftada hissediliyormuş.:26:

Aslında sanki böyle arada değişik birşeyler hissediyorum. Dediğin gibi yılan kıvrılır gibi ama basınç gibi de :1: Tam ayırtedemiyorum canım. Maşallah sen çok erken hissettin.:nazar::nazar: İlk hamileliklerde genelde ancak 20. haftada hissediliyormuş.:26:

hiç de bile :1:
ben 15 .haftada hissetmeye başladım çırpınıp duruyorlardı ,kalp atışı ,kelebek uçuşu gibydi
18.haftada da dışardan belli oluyordu ,kardeşim bile ilk tekmesine o zaman şahit oldu da şaşırdı bu nasıl iş bu kadar erken dışardan nasıl belli olur diye:1:
videoya bile çekmiştim:1:
o hiç belli olmuyor ,kişiye bağlı bir durum :34:
gerçi bizim hamsiler baştan beri farklıydı orası ayrı da :1:
hamsi oldukları ordan belli,ne kusturdular ne sustular :1:
tam gaz yola devam :1:

Özlem çok geçmiş olsun :( Ay yavrum ya :( Biz büyükler bile dayanamazken o nasıl dayanıyor. Evet patates iyi gelir. İnş en kısa zamanda düzelir.

Mervem çok sevindim hadi gelsin yemekler :1:

Kaderdaşlarım 2012'de kah güldük, kah ağladık. Acısıyla tatlısıyla geride kalıyor işte. Geçen yıl bu günlerde adet olmayı bekliyordum sabırsızlıkla. 1 Ocak'ta olduğumda hayatımda ilk kez adet olduğum için bu kadar sevinmiştim ve 2 Ocak'ta beni hüzünlere sürükleyen 1 yıllık maceram başlamıştı. Tedavilerimiz hep art arda ya da aynı dönemde oldu. Birimizin negatifiyle üzülürken diğerimizin pozitifiyle sevindik. İnş bu yıl hiç üzülmeyiz, her tedavi gören pozitif yazar bu sayfalara.
Yavrularına kavuşan chnb, mattika sağlıkla büyütün inş kuzularınızı.
Gün sayan arkadaşlarım, hazade, naz, delikız, özlem, akasya, merve, akide sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inş.
Ve gelelim bize :) Ben ve benim gibi kucakları boş kalan arkadaşlarım, Allah'ım bu yıl hem göbeklerimizi hem kucaklarımızı o deli gibi özlemini çektiğimiz evlatlarla doldursun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız :16:

Tulipimi yazmamışım :17: Özür dilerim tulipim rosam :16:
Canım inşaallah sen de sağlıkla kavuşacaksın yavruna...
Maşallah hamilelerimiz bizden daha çok :nazar:

Kızlar biliyorum benim bu kayganamdan gına geldi sizede :)
yine onunla ilgili bişey paylaşmak istiyorum daha doğrusu
bana bişey dedi doğrumu diye sormak istiyorum
şimdi ben geçen anlatıydum anne kıpır kıpır ultrasonda gördük
çok mutlu olduk diye.oda demesin mi amaann sende dedi bana
bebeğe şok veriyorlar ondan kımıldıyo o sizin gibilerde inanıyo işte dedi
ben duraksadım şöyle bi tuhaf oldum
yani ama bebek zaten kımıldıyo karnımda hissediyorum ne şoku ayol
sizce varmıdır böyle bişey:26::26:

20. hafta mı yok daha neler kız doktorlarda abartıyo
benim annem küçük kardeşimi 13. haftada hissetmiş:1:
ama şimdi yaramaz kendisi görsenn tombişim nasıl özledim:43:

Ay bu kaynana çatlayacak yakında :1: Şoku nereden duymuş ayol :27: Olur mu canım bebeğe şok mu verilirmiş çatlak kadın ya :37: Ay afedersin mervem çatlak matlak diyorum ama tutamadım :1:

kayganan tıp mı okumuş sordun mu :1:
ay ALLAHım herşeye bir lafı olan herşeyi bildiğini sanan insan profiline ne demek lazım ki bilemiyorum
peki her defasında o şokla hareket ediyorlarsa karnımızdaki hareketleri nasıl yapıyorlar
ya da bazen gittiğimizde uyuyor oluyorlar hareket etmiyorlar hiç ,o zaman şok etkili olmuyormuymuş
pek muhterem tıp dekanı kaynanana bi soruver merve :1:
senin bu kaynana evlerden ırak valla ALLAH sabır versin ,zor iş zor :1:
sen de soruyorsun merve şaka gibisin hee:4:
olurmu hiç öyle şey yaaa ,göz var nizam var ,öyle olsa herhalde bebekler yedikleri şoklardan deliye dönerlerdi
ben şimdi 3 güne bir gidiyorum ,bizimkiler demekki 3 güne bir şok yiyor :1:
doğunca da psikopat olurlar kesin :1:

Ay bu kaynana çatlayacak yakında :1: Şoku nereden duymuş ayol :27: Olur mu canım bebeğe şok mu verilirmiş çatlak kadın ya :37: Ay afedersin mervem çatlak matlak diyorum ama tutamadım :1:

Yok canım ne dersen de hakediyo valla:1:
Bence kendine şok vermişler yani:9: 3 tane doğurmuş kendi
ben tecrüeliyim diyor eminim ben ondan daha tecrübeliyim
gitmediğim doktor gezmediğim hastane kalmadı kalkmış bana ne diyo:1:
kendi köyün sağlık ocağında doğurmuş nerden biliyo böyle şeyleri
çatlakk:27:

Şok değil o. Zaten ses dalgası veriyor. Bebeği şoka uğratması mümkün değil. Ama şu bir gerçek ki ; bebek ultrason cihazının basıncından rahatsız oluyor. En azından benim ki öyle :1: Doktor makineyi gezdirdikçe elleriyle kollarıyla itiyor :1: Bir de geçen bu CVS işlemi yapılırken sabah girdiğimizde uyuyordu yavrukuşum. Makineyi hissedince uyandı. Hareket etmeye başladı. Uykusu çok hafif mi olacak ne :1: Bir de rahatına düşkün paşa :23:

Yok canım ne dersen de hakediyo valla:1:
Bence kendine şok vermişler yani:9: 3 tane doğurmuş kendi
ben tecrüeliyim diyor eminim ben ondan daha tecrübeliyim
gitmediğim doktor gezmediğim hastane kalmadı kalkmış bana ne diyo:1:
kendi köyün sağlık ocağında doğurmuş nerden biliyo böyle şeyleri
çatlakk:27:

Haha :9: Evet ona şok vermiş olabilirler :9:

Şok değil o. Zaten ses dalgası veriyor. Bebeği şoka uğratması mümkün değil. Ama şu bir gerçek ki ; bebek ultrason cihazının basıncından rahatsız oluyor. En azından benim ki öyle :1: Doktor makineyi gezdirdikçe elleriyle kollarıyla itiyor :1: Bir de geçen bu CVS işlemi yapılırken sabah girdiğimizde uyuyordu yavrukuşum. Makineyi hissedince uyandı. Hareket etmeye başladı. Uykusu çok hafif mi olacak ne :1: Bir de rahatına düşkün paşa :23:

Ya bizimki hiç öyle değil bence onunla alakası yok
çünkü gittiğimizde secde pozisyonundaydı doktor o kadar uğraştıki
yok kımıldamadı karnımı salladı karnıma vurdu bizimkinde tık yok
eğer şok verilse yada herhangi bi basınç uygulansa
tepki verirdi o an benim serum bittikten sonra gittik baktık terkar
o zaman gördük hareketlerini
ee şimdide öyle işte az önce kahvaltımı yaptım hemen oynamaya başladı:1:

Haha :9: Evet ona şok vermiş olabilirler :9:

bencedee:1:
geçen akşam illa kamerayı açın dediler eşimde yumuşak hatçe
dayanamadı açtı.kayınlarım var kayınbabam var orda illa karnını aç bakacam diyor
eşimde gözüme bakıyor tepem attı yok desene dedim geri anne merve müsait değil dedi
mutfağa götürdü kamerayı kayganam hadi aç dedi illa
bende kalktım baktı aboww o nasıl karın dedi 9 aylık dedi eşimde maşallah de anne ya üff nazar değecek bebeğe dedi
ilk defa karşı çıktı annesinee:27: sonrada demesin mi amanınn memelerine bak ne büymüşler
koynuna sığmayacak diyo deli ya inşallah fos çıkmaz onlar süt doludur diyo sanane bee benim göğüslerimden
tam o sırada kaynım geldi aboo diyo oda karna bak diyo bunlar ailecek çatlakkk:47:
ben iyice dellendim kapattrdım kamerayı sonraa:47:

Kizlar hepinize teker teker tesekkur ederim cok sagolun
Evet incim galiba patates iyi geldi bugun biraz duzeldi gibi
Babasi kizima lego aldi sabahtan beri evin altini ustune getirdi
Oynuyor ama heryer lego valla nasil topliycam bilmiyorum ufffff

Gecen sene bu zamanlar benim kiziminda yeni krki cikmisti banada hayal gibi geliyordu
Ama hamile kaldim kizim oldu arti 2012 tekrar hamie oldugumu ogrendim
2013 de insallah saglikli sihhatli bir sekilde ikinci melegimide kucagima alirim
2013 de 2012 gibi guzel gelir bize insallah
Rabbim benim gibi yavrularini bekleyenleri sikintisiz bir sekide kucagimiza almayi nasip etsin
Ve tedavide olan butun arkadaslarimida tez zamanda hem gobekerini hem kucakarini
Minik minik minnoslarla doldursun insallah

hastaneye yattığımda düşük tehlikesiyle 12 haftalık bi hamile vardı. sırayla usg de bakıyo asistan bize, yattığın yerden ekran görünmüyo. onun bebeğini gördüm ben. sonra söyledim kıpır kıpırdı senin bebek diye, olur mu dedi daha canlanmadılar dedi:53:
eskiden bebek canlanması diye hareketlerini net hissetmeyi kastediyolarmış. biraz karnın çıkıcak dışardan hareketler görünücek falan.
ben de dedim çok küçük olduğundan hissetmezsin ama canlı o kıpırdıyo dedim, kadın zor anlamıştı.
senin kaynana da bu eski bilgilerle düşünüyodur. hareket etmez diye biliyo ya kılıf bulmak için şok falan demiştir:52:

rahatsız olmazlar mı, cvs yapalım diyodu dr. eliyle bastırdı bak ince bişeyle girilcek falan diye anlatırken, oğlum diğer yöne kaçmıştı o bastırınca.
hissetmezler mi ya

dayanamadı açtı.kayınlarım var kayınbabam var orda illa karnını aç bakacam diyor
eşimde gözüme bakıyor tepem attı yok desene dedim geri anne merve müsait değil dedi
bende kalktım baktı aboww o nasıl karın dedi 9 aylık dedi eşimde maşallah de anne ya üff nazar değecek bebeğe dedi
ilk defa karşı çıktı annesinee:27: sonrada demesin mi amanınn memelerine bak ne büymüşler
koynuna sığmayacak diyo deli ya inşallah fos çıkmaz onlar süt doludur diyo sanane bee benim göğüslerimden
tam o sırada kaynım geldi aboo diyo oda karna bak diyo bunlar ailecek çatlakkk:47:

merve biraz hayır demesini bil. kameradan karın mı gösterilirmiş de kabul etme. eşin alışır zamanla huyuna.
onlar çatlak yani de sen de çok yumuşak huylusun, eşini hiç araya sokmadan kaynanana kameradan göbek mi gösterilir ahahah diye gül geç

Amannh mervem Allah sana sabir versin gercekten ailecek delirmisler
Masallah hadi kaynanan dedide kaynina ne oluyor anlayamadim ya am deli
Ay benim esim kendi kizkardesime bile gostermeme kizar kaldiki kendi erkek kardesine gostereyim
Kiyamet kopar evde heralde iclerinde birtek senin esin iyi galiba sukurki oda sana denk gelmis:37:

Back
X