Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok değişik değil sancılar bide hafif vajinamda batmalar başladı gibi
yarın gideriz inşallah doktora
biraz panik yaptım şimdi sakinleştim ben gideyimde yatayım en iyisi
hayır iş felanda yapmıyorum sürekli otruyorum yatıyorum
kendimi gram yormuyorum inşallah normaldir
teşekkür ederim rahatlattın beni
allah razı olsun hadi öptüm sizi dua edin bana

Mervem uzan ve dua oku geçecektir bak gör. Yarın da doktora git, için rahat etsin :31:

dinlenince bişeyi kalmaz inş. mervenin.
sen nasılsın incim

İnş canım. Mervem sakin ol, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Merve öyle yazınca aklıma ne geldi. Bir gün hastaneden dönüyorum, arabada yalnızım. Trafiğin ortasında iki ayağıma birden kramp girmesin mi :53: Kenara çekecek bir yer de yok, ana yoldayım. Ellerimle bacaklarımı tutup başladım ayetel kürsi okumaya. Okumaya başlayınca azaldı çok şükür sonra da geçti.
İyiyim canım sen nasılsın? Uyudu mu paşan?

Akasya'nın sonucunu öğrenmeye de 1 gün kaldı. O da temiz çıkacak inş.
Hazade'nin randevusu yarındı değil mi?

İnş canım. Mervem sakin ol, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Merve öyle yazınca aklıma ne geldi. Bir gün hastaneden dönüyorum, arabada yalnızım. Trafiğin ortasında iki ayağıma birden kramp girmesin mi :53: Kenara çekecek bir yer de yok, ana yoldayım. Ellerimle bacaklarımı tutup başladım ayetel kürsi okumaya. Okumaya başlayınca azaldı çok şükür sonra da geçti.
İyiyim canım sen nasılsın? Uyudu mu paşan?

iyi atlatmışsın canım ya. kramp zor oluyo, hamileyken gece uyandırıyodu beni de. normalde yorgunken de olur.
iyiyim ben de, uyudu şükür paşa.
evde bunalmaya başladım incim, 2.dönem işe başlasam mı diyorum, 4,5 aylık olucak o zamana.
tabi kaynana kayınpeder gelicek bu durumda.
bunu düşünüp duruyorum

iyi atlatmışsın canım ya. kramp zor oluyo, hamileyken gece uyandırıyodu beni de. normalde yorgunken de olur.
iyiyim ben de, uyudu şükür paşa.
evde bunalmaya başladım incim, 2.dönem işe başlasam mı diyorum, 4,5 aylık olucak o zamana.
tabi kaynana kayınpeder gelicek bu durumda.
bunu düşünüp duruyorum

Çok korkarım kramptan özellikle yüzerken :18: Araba kullanırken ilk kez geldi başıma çok şükür bir şey olmadı. Hamilelikte kramplar sık oluyor değil mi :(
Çalışan için evde olmak zor canım ya. Şimdi kış olduğu için fazla dışarı da çıkamazsın. Havalar ısınınca daha sık çıkarsınız belki. Seneye başlarsan da mı onlar bakacak çocuğa?

Çok korkarım kramptan özellikle yüzerken :18: Araba kullanırken ilk kez geldi başıma çok şükür bir şey olmadı. Hamilelikte kramplar sık oluyor değil mi :(
Çalışan için evde olmak zor canım ya. Şimdi kış olduğu için fazla dışarı da çıkamazsın. Havalar ısınınca daha sık çıkarsınız belki. Seneye başlarsan da mı onlar bakacak çocuğa?

seneye büyümüş olcak bakıcı bulabilirim inş.
ama şimdi çok küçük:50: kafam çok karışık bu konuda. hayırlısı bakalım

seneye büyümüş olcak bakıcı bulabilirim inş.
ama şimdi çok küçük:50: kafam çok karışık bu konuda. hayırlısı bakalım

Maddi olarak sıkıntıda değilseniz eylüle kadar dayanabilirsen dayan bence. O da annesine doysun :31: Hakkında hayırlısı olur inş.

Hazadem benc sacın çok guzel olmuştur
Güzele ne yakışmaz :12:

Hadi bakalım bekliyoruz fotoları :)

Ayetel Kürsi, Nas, Felak oku canım.

Kotasını aşmış biri olarak yine buradayım:27:
Sizsiz duramıyorum:52:
Kocadan fırça yemeden çıkayım öptüm hepinizi:1:
Yılbaşınız güzel geçsinn,ben yine kayınbabadayım yarın mangal yapacakmış bana çok seviyorum ya adamı:27:

Kızlar merhaba ,

yarın vaktım olmaz da yazamam dıye sımdı bır gıreyım yenıyılıızı kutlayayım ıstedım.

Ben hepınıze , hepımıze yenı yılın once saglık getırmesını dılıyorum. Saglık olmazsa hersey bos lakın... Sonrasında ıc huzuru dılıyorum . Mutluluklar bana gore gecıcı ve anlık ama huzur kalıcı olan. ıyı, kotu ne gelırse gelsın basımıza ıcımızdekı huzuru koruyalım. Sonra huzurumuzu bozmayacak kadar da para ... Cogu da bozabılır azı da cunku...

Hamılelerımız saglıkla bebeklerını kucagına alsınlar. Hazadecım, akasyacım, mervecım, delıkızcım, nazefsacım, tulıprosacım, ozlemcanocum , akıdecım , saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alın. Dogurmus olanlar bebeklerıyle ve aılelerıyle mutlu mesut yasasınlar. Ve dogurmayan bızlere de rabbım bu sene hayırlısıyla nasıp etsın . Bızlerı bu yolda yormasın , uzmesın daha fazla...

Selam Mervecim,

Arada giriyorum ama soyle bir bakip ciktim son girdiklerimde.
Iyisin insallah. Umuyorum herkes iyidir. Biraz okumaya calistim.
Ozlem rahatsiz sanirim... Gecmis olsun ...
Hazademin cekimleri varmis yarin , sacini boyatmis ama foto goremedim .:16:
Akasyamdan sonuc gelmemis sanirim hala.
Baska var mi haber onemli, kacirdigim?

Şu an için yok :) Ama doğumlar yakın :) Hazade, naz, özlem, delikız art arda doğum yapacaklar ardından sifa'nın, merve'nin, akasya'nın, akide'nin bebekleri de gelecek inşaallah. Sonra sırayı sen, ben, ada, trkuaz, izz alırız inşaallah... Unuttuğum yoktur umarım :26:

Sevgili arkadaşlarım ;

Acısı ile tatlısı ile 2012 yılını geride bırakmak üzereyiz. Kendi adıma umutlu, heyecanlı, bazen stresli ama bebeğimi bana hediye eden güzel bir sene geçirdim..:16: Dileğim odur ki ; 2013 yılı tüm dileklerimizin gerçekleştiği ,mutlu , huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yıl olsun. Bebişine hamile olanlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar.. Bebişine kavuşanlar yavrukuşlarla birlikte güzel bir sene geçirsinler.. Bebek hasretiyle yanan dostlarım ise en kısa sürede bebişlerine kavuşunlar.. :16:

geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum. yılbaşında seneye bebeğimle yılbaşına girmek düşüncesi bile yoktu kafamda. tedavi yeni bitmişti. umut-umutsuzluk ve kabullenme.
meğer hamileymişim yılbaşında, şimdi de oğlumla giricez 2013 e.
2012 yi hep güzel bi yıl olarak hatırlıycam:16:

2013 topiğimiz için güzel bi yıl olucak inş, bi sürü hamilemiz var hepsi sağlıkla doğurucak.
bekleyenlerin de bebişi gelicek allahın izniyle.

Özlem çok geçmiş olsun :( Ay yavrum ya :( Biz büyükler bile dayanamazken o nasıl dayanıyor. Evet patates iyi gelir. İnş en kısa zamanda düzelir.

Mervem çok sevindim hadi gelsin yemekler :1:

Kaderdaşlarım 2012'de kah güldük, kah ağladık. Acısıyla tatlısıyla geride kalıyor işte. Geçen yıl bu günlerde adet olmayı bekliyordum sabırsızlıkla. 1 Ocak'ta olduğumda hayatımda ilk kez adet olduğum için bu kadar sevinmiştim ve 2 Ocak'ta beni hüzünlere sürükleyen 1 yıllık maceram başlamıştı. Tedavilerimiz hep art arda ya da aynı dönemde oldu. Birimizin negatifiyle üzülürken diğerimizin pozitifiyle sevindik. İnş bu yıl hiç üzülmeyiz, her tedavi gören pozitif yazar bu sayfalara.
Yavrularına kavuşan chnb, mattika sağlıkla büyütün inş kuzularınızı.
Gün sayan arkadaşlarım, hazade, naz, delikız, özlem, akasya, merve, akide sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inş.
Ve gelelim bize :) Ben ve benim gibi kucakları boş kalan arkadaşlarım, Allah'ım bu yıl hem göbeklerimizi hem kucaklarımızı o deli gibi özlemini çektiğimiz evlatlarla doldursun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız :16:

Sorma canım. Perşembe sabahı kalpten gitmezsem iyidir :1: O telefona nasıl bakacağım bilmiyorum. Ama Allah sabrını veriyor. Yine de böyle bir bekleyişi düşmanıma bile vermesin Allah.. Dünyanın en zor bekleyişi bu.. :31:

Canım bu arada oğluşun da sen de çok tatlısınız maşallahh.. :16: İnşallah benim oğluş da öyle yakışıklı ,nur yüzlü ve sağlıklı olur teyzesi.. :16:

Kızlar tek tek alıntı yaptım ama aralara yazılmıo çok zor telden girdigim için en son sayfalara bakalamadım ...

Akasyam az kaldı seninle inan bende bekliorum herzaman dualarımdasın ...

İncimm sakın kendini kasma bebegi görünce içinden nasıl geliosa öle yap, Allahım en kısa zamanda sanada vericek inşallah .

Mervem iyisindir inşallah bulantılar azda olsa azalmış olmalı ..

Mattika cnm bende düşünüyorum acaba bırakıp çalışsammı die ama sanırım bırakamıyacagım ..

Chnb kuzum sende yoksun damadım rahat bırakmıo galiba

Özlemim prenses iyidir inşallah,senden kendine dikat et az kaldı.

Laveque kuzum giremiosun özledim seni inşallah sende yakın zamanda karar verip naşlarsın tedaviye,

Suskunada, turkuaz, aklıma şuan adı ghelmeyen kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ...

Bende yarın dabah 8 de doktora gidicem cuma günü eşimin ilacını hast götürdüm ve nöbetci doktor vardı bebege baktı kordon yine dolanmış :43:

Bakalım yarın ne diycek oluş hanım ayın 20 de oluş hanım gördü 1.675 gr idi. bakalım kuzumne kadar oldu...

Kızlar çok giremiorum ewde net yok tek girmek zor oluyor inanın ama herzaman dualarımdasınız inanın..

Hazadem inş en az 2 kilo çıkacak yavrun. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. Öğlene doğru ararım seni inş.
Eşinin işlemi yarın mı başlayacak? Sen annende mi kalacaksın?

Hazadem inş en az 2 kilo çıkacak yavrun. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz. Öğlene doğru ararım seni inş.
Eşinin işlemi yarın mı başlayacak? Sen annende mi kalacaksın?

İyiyim kuzum sağolasın. Sen nasılsın? Keyfin iyi mi?

İnşalllah incim 2 kilo olmuştur.hayırlı haberlerle yazarım hemen.Eşime yarın iğne yapıcaklar, perşembede yapıcaklar cuma günü radyoaktif vericekler bende cuma günü anneme gidicem:43:
Bu zamana kdr onu hiç yanlız bırakmadım çok zoruma gidio ama bebek için gitmem en iisi :43::43::43:

İnşalllah incim 2 kilo olmuştur.hayırlı haberlerle yazarım hemen.Eşime yarın iğne yapıcaklar, perşembede yapıcaklar cuma günü radyoaktif vericekler bende cuma günü anneme gidicem:43:
Bu zamana kdr onu hiç yanlız bırakmadım çok zoruma gidio ama bebek için gitmem en iisi :43::43::43:

Bebek olmasa yine yalnız bırakmazdın ama sizin artık bir bebeğiniz var canım. Her şey onun için. Düşünüp üzme kendini. Eşin de iyi olacak inş. Sonra prenses gelecek ve çok güzel bir ömür süreceksiniz inş.

Back
X