Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

akasyacım sonuc cıktı mı?

hazadeyı aradım bıraz once. kuzenı cıktı. bebek kuvozdeymıs. ıkısı de ıyıymıs .

Canım benim parça Amerika'ya gitti. Amerika'da bu testi yapacak vatandaş hastaymış. O yüzden cumartesi belli olacak. Ohh şükür ya bir haber aldık Hazadeden :16:

Allah allah baya erken yapıyormuş senin doktor şaşırdım bizimki 22. haftada:)
İnşallah ondanda güzel sonuçlar alacağız akasyam biz şu ocak ayını hayırlısıyla bi atlatalım inşallah:16:
eee tek sen misin kız:27: kardeşininde annesi babasıı
kardeşin evli mi peki?

Kardeşim de kız ve bekar canım :1: Banane ben hamileyim özel ilgi bekliyorum :33:

Selam herkese ben 7 yillik evliyim 3 tup denemem var subatta insallah 4.yu denicez. Ancak kromozom analizimde incelenen 50 metafazin 3 nde 45x cikmis geriai normal. Cok canim sıkkın benimle ayni durumda olup hamile kalan var mi? Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Yeni doktorum tekrar kan aldirdi kromozom testini tekrarlatti ay sonunda cikacak sonucum

Selam herkese ben 7 yillik evliyim 3 tup denemem var subatta insallah 4.yu denicez. Ancak kromozom analizimde incelenen 50 metafazin 3 nde 45x cikmis geriai normal. Cok canim sıkkın benimle ayni durumda olup hamile kalan var mi? Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Yeni doktorum tekrar kan aldirdi kromozom testini tekrarlatti ay sonunda cikacak sonucum

BenKayra,
Geçmiş olsun öncelikle.
50de 3 ne anlama geliyor bilmiyorum ama 45x i arama motorunda arattıığımda turner sendromu çıktı. doktorun ne dedi sana, ya da sonuç raporunda turner ibaresi var mı?
50de 3 görülmesi ne anlama geliyor, sordun mu doktoruna?

BenKayra,
Geçmiş olsun öncelikle.
50de 3 ne anlama geliyor bilmiyorum ama 45x i arama motorunda arattıığımda turner sendromu çıktı. doktorun ne dedi sana, ya da sonuç raporunda turner ibaresi var mı?
50de 3 görülmesi ne anlama geliyor, sordun mu doktoruna?

Canim cok tesekkur ederim aslinda ilk gorustugum genetikci bu onemli degil senin yasinda bu sonuc normal bende yaptirsam bende de cikar dedi. Ama diger doktorum kendi genetikcisine sordu ve onemli dedi. Bende internetten arastirdim mozaik turner olarak cikiyor. 50 kromozomun 3 u 45x yani diger 47 si 46xx normal yani..

Canim cok tesekkur ederim aslinda ilk gorustugum genetikci bu onemli degil senin yasinda bu sonuc normal bende yaptirsam bende de cikar dedi. Ama diger doktorum kendi genetikcisine sordu ve onemli dedi. Bende internetten arastirdim mozaik turner olarak cikiyor. 50 kromozomun 3 u 45x yani diger 47 si 46xx normal yani..

hımmm...
senin durumun benimkinden farklı o nedenle tahmini yorumlarla yanıltmak istemem.
benim 2 kromozomum sorunlu ve bu kromozomlar tüm hücrelerimde; doktorun ifadesiyle saç telimden tırnağıma kadar sorunlu:((
düz mantık düşünürsek senin durumun daha iyi. bir pürüz var anlaşılan ama genele yayılmış bir sorun değil gibi.
testin yenilenmesi bence de yerinde bir karar.

Kizlar mina bebek dogdu gozumuz aydin darisi basimiza insallah

AYYYY canım yaaaa cok sevındım,hoşgeldin mina prensessssss:)))))))))))))))

Aaaa sahi mi Mervem :52: Senin duaların çıkar.. Temiz kalpli hatunum... İnşallah rüyan gibi hayırlı sonuçlar alırım canım.. Rabbim seni haberci kılmıştır inşallah :16:

Aynen ben de :52: Var mı haber alan ??? Doğmuş mu ?

Ben de hala sabahları kusuyorum. Az önce de ceviz yediğim için midem bulandı :37:

Akidem geçen aklıma geldin. Hiç yazmıyor diye düşündüm. Bebiş nasıl diye merak ettim. Allah'ın izniyle inşallah bebeğin sağlıklı canım. Burada çok mucize gördük biri de sen olacaksın :16: Beklemek çok zor ama dualarla rahatlıyorum canım. Allah yardım etsin hepimize...

Telefonla mı konuştun Özlem ? Yoksa facete mi yazdılar :26:

Arada bir gel canım benim gelişmeleri paylaş bizimle:16:

Akasyacığım, inşallah cnm bende ve butun topik mucızelerle kavuşuruz yavrularımıza..beklemek cok zor bencede inşallah güzel haberlerini alıcaz cnmm..
mervus,arada geliirım yazarım tabıkı zaten merak ediyorum hepinizi... ama bilgisayarı vermıyor artık benımkı hepten koptu,,söz verdirdi netten okumucan yazmıcan arastırmıcan böyle gıderse kafayı yıcekmısım,,kontrollerim cok sıkı sorma:(((

Kızlarr ben geldimm :(

Bende doguruyorum sanırım:14:

Bu doktora ilk kez gittim ultrosonda baktı kalp atımı hızlı dedi,nst istedi.Gittim çekildim sonucu götürdüm bebegin kalp atışları yükselmiş strese girmiş:14:

Ahh kızım bi duramadın içerde :43:

Çok kiloda almamış 2.850 gr olmuş..Doktor seni pazartesi tekrar göreyim kalp atışları düzelmemiş olursa doguma alırım hazırlıgını yap dedi..
Pazartesi ye kadar sürrekli bebegin hareketlerini takip edicem azalma olursa aciline gidicem..

Ayy psikolojim bozuldu vallahi,bende doktora dedim kalp atışları yüksekse riskli bi durum degilmi hocam dedim hiç riske atmasak dedim pazartesiyi bi bekleyelim dedi..

Hazadem saglıkla dogumunu yapmış maşallahhh:nazar::nazar:Darısı bizlere..

Bu doktora ilk kez gittim ultrosonda baktı kalp atımı hızlı dedi,nst istedi.Gittim çekildim sonucu götürdüm bebegin kalp atışları yükselmiş strese girmiş:14:

Çok kiloda almamış 2.850 gr olmuş..Doktor seni pazartesi tekrar göreyim kalp atışları düzelmemiş olursa doguma alırım hazırlıgını yap dedi..
Pazartesi ye kadar sürrekli bebegin hareketlerini takip edicem azalma olursa aciline gidicem..

Ayy psikolojim bozuldu vallahi,bende doktora dedim kalp atışları yüksekse riskli bi durum degilmi hocam dedim hiç riske atmasak dedim pazartesiyi bi bekleyelim dedi..

Kız ne üzülüyorsun allah senii ne etmesin ee vakit geliyor artık 37. haftadasın maşallah :nazar::nazar:
bizde görebilsek ahh bu haftaları inşallah
kilosuda gayet iyi bence nazzzzz daha ne olsun tosuncuk mu doğurmak istiyorsun
pazartesiye kadar 3 olur inşallah

Merveye katılıyorum canım. Haftan gayet iyi. Bebişin kilosu iyi. Daha ne olsun annesi.. İnşallah hepimiz senin haftanı görebiliriz..:16: Benim için imkansız gibi ama Allah'tan ümit kesilmez. :31:

Merveye katılıyorum canım. Haftan gayet iyi. Bebişin kilosu iyi. Daha ne olsun annesi.. İnşallah hepimiz senin haftanı görebiliriz..:16: Benim için imkansız gibi ama Allah'tan ümit kesilmez. :31:

Bende korkuyorum translokasyon bende olduğu için:(
bakalım önümüzde neler var hayırlısı artık
akasya doktorun bu konuda ne dedi canım
sen doğum iznine ne zaman ayrılacaksın
benim doktorda diyordu 32. haftayı inşallah görürüz diye:)

Dün doktor minnoşumun yüzünü gösterdi eşim yüzünün kemik yapısı felan sana benziyordu dedi
çok sevindim çok heyecanlandımmm:52::52:

Bende korkuyorum translokasyon bende olduğu için:(
bakalım önümüzde neler var hayırlısı artık
akasya doktorun bu konuda ne dedi canım
sen doğum iznine ne zaman ayrılacaksın
benim doktorda diyordu 32. haftayı inşallah görürüz diye:)

Canım translokasyonun ne gibi bir etkisi var ki ? :26: doktorumla önümüzdeki hafta ilk defa ayrıntılı konuşacağız. Sadece şunu söylemişti: Boyun kısa diye riskimiz fazla ama illa ki erken doğum olacak diye birşey yok. Elimizden geleni yapacağız. Planlı bir hamilelik olacak dedi. O nedenle ben biraz daha rahatladım. Bir de rahim ağzı uzunluğu ölçümlerim iyi çıktı. Ama tabii bebeğim taşımam, nefes problemi nedeniyle benim de erken alabilirler :26: Ya da sürekli yatmam gerekebilir. Sağlıklı olsunlar da Mervem erken doğan da büyüyor. Allah ne yazdıysa yaşayacağız.

Naz galiba bu çocuğu hep içinde taşımak istiyor:1:
ayrılmak istemiyor;)

Bence de :1:

Dün doktor minnoşumun yüzünü gösterdi eşim yüzünün kemik yapısı felan sana benziyordu dedi
çok sevindim çok heyecanlandımmm:52::52:

aaaa ben daha yüzünü pek anlayamadım. Ama sanki biraz teyzesine benziyor gibi.. Teyzesi gibi küçük burnu, küçük ağzı var gibime geldi. Zaten dua etmiştim teyzesine benzesin diye :1: Kızkardeşim gayet hoş bir hatun :16: Bakalım önümüzdeki hafta daha belirgin olur. Amann sağlıklı olsun da hakkaten önemli değil :24:

Son düzenleme:
Canım translokasyonun ne gibi bir etkisi var ki ? :26: doktorumla önümüzdeki hafta ilk defa ayrıntılı konuşacağız. Sadece şunu söylemişti: Boyun kısa diye riskimiz fazla ama illa ki erken doğum olacak diye birşey yok. Elimizden geleni yapacağız. Planlı bir hamilelik olacak dedi. O nedenle ben biraz daha rahatladım. Bir de rahim ağzı uzunluğu ölçümlerim iyi çıktı. Ama tabii bebeğim taşımam, nefes problemi nedeniyle benim de erken alabilirler :26: Ya da sürekli yatmam gerekebilir. Sağlıklı olsunlar da Mervem erken doğan da büyüyor. Allah ne yazdıysa yaşayacağız.

Bence de :1:

aaaa ben daha yüzünü pek anlayamadım. Ama sanki biraz teyzesine benziyor gibi.. Teyzesi gibi küçük burnu, küçük ağzı var gibime geldi. Zaten dua etmiştim teyzesine benzesin diye :1: Kızkardeşim gayet hoş bir hatun :16: Bakalım önümüzdeki hafta daha belirgin olur. Amann sağlıklı olsun da hakkaten önemli değil :24:

Akasyam bide bizimkiler tüp bebek ya biraz daha riskli risk üstüne risk valla hangi birini saysam:27:amaann rabbime emanetler
biz ne kadar hesap yapsakta boş.doktor plasenten gayet iyi yere yerleşmiş dedi bana:nazar: plansentaya baktı iyi dedi çok şükür
kaç çıktı rahim a. u.?? bence sürekli yatman gerekebilir 25. haftayı geçtikten sonra
evet yüzüne bende şaşırdım yaa resmen gösterdi o an heyecanla benzetemedim
bide ayakları alt taraftaymış mesanene baskı yapabilir dedi
bacaklarını inceledi çarpık bacaklı değil dedi:16:
teyzesine benzeyecek senin paşa desene:52:
eşin duymasın amann yiğenlerime benzesin diye tutturur oda:27::37:

herkese merhabalar kızlar

okuyorum sürekli ama pek yazamıyorum,hepiniz iyisiniz değil mi?

mina doğmuş bugün,hazade çok tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla büyütsün inşallah

akasya sonucun güzel çıkar inşallah

inci sen nasılsın?maalesef bizde bir gelişme yok,mucizeler bizi de bulsa yeni yılda:)

chnb,mattika,delikız,lave,ada,özlem,naz ,merve unuttuğum var mı?

umarım güzel bir yıl olur bu yıl hepimiz için...
merhaba turkuazım :16:
geçen seni aramak geçti içimden ,sonra dedimki daha adet günü gelmedi hele bi gelsin tepesindeyim :60:
ben hala doğurmadım :1: bugün kontrole gittim yine nst de sancı yok ,yine suları ii herşey normal çok şükür:nazar::nazar:
ben bu gidişle 40 ı görürsem şaşmayın :1:
inş. yeni yıl yeni bebekler getirsin sana ,dikkat et bebekler dedim ,ALLLAH söyletmiş olabilir,ben ne dersem çıkar bak haberin olsun :34:

Akasyam bide ben şimdiden nefes problemi yaşıyorum
nefesim tam yetmiyo habire pencereyi açıp fazla oksijen alma gereği duyuyorum
bu bebekten olsa gerek değil mi
sende varmı böyle bişey:26:

Kız ne üzülüyorsun allah senii ne etmesin ee vakit geliyor artık 37. haftadasın maşallah :nazar::nazar:
bizde görebilsek ahh bu haftaları inşallah
kilosuda gayet iyi bence nazzzzz daha ne olsun tosuncuk mu doğurmak istiyorsun
pazartesiye kadar 3 olur inşallah

Bebegimm dogmasından korkmuyorummm dogana kadar karnımda bişey olmasından korkuyorum..Kalp atışları yüksek dedi ya aniden durursa diye korku bastı beni:14:
Kilosu iyi dedi doktor ama bana az geldi tosuncuk dogurmaya niyetlenmiştim halbuki ben:52:

Hiç öyle düşünme canımm bak ben 3 cm açıklıkla daha dogurmadım:52:
İnşallahh siz 40.haftaları göreceksiniz akasyammm hedefiniz yüksek olsun:34:

Naz galiba bu çocuğu hep içinde taşımak istiyor:1:
ayrılmak istemiyor;)
Ben çok alıştım ona merve teyzesi kızım karnımdan gidince boşluga düşücem:1:

Akasyam bide ben şimdiden nefes problemi yaşıyorum
nefesim tam yetmiyo habire pencereyi açıp fazla oksijen alma gereği duyuyorum
bu bebekten olsa gerek değil mi
sende varmı böyle bişey:26:

Canım rahim büyüyor yaa ondandır ..Son haftalar hiç alamıycan nefes çünkü kızın tepene çıkacak :)

Back
X