Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bebegimm dogmasından korkmuyorummm dogana kadar karnımda bişey olmasından korkuyorum..Kalp atışları yüksek dedi ya aniden durursa diye korku bastı beni:14:
Kilosu iyi dedi doktor ama bana az geldi tosuncuk dogurmaya niyetlenmiştim halbuki ben:52:

Hiç öyle düşünme canımm bak ben 3 cm açıklıkla daha dogurmadım:52:
İnşallahh siz 40.haftaları göreceksiniz akasyammm hedefiniz yüksek olsun:34:

Ben çok alıştım ona merve teyzesi kızım karnımdan gidince boşluga düşücem:1:

Tehlikeli bir durum görseydi bence o gün seni doğuma alırdı canım doktoruna güvenmiyormusun?
ha bide bişey dediler mi hani çekiniyordn ya son haftada gittim ilgilenmezler diye
umarım öyle bişey olmamıştır
eee canikom karnından çıkacak ama bu kezde kucağına gelecek prensesin
bence böylesi çok daha güzel ona dokunmak kokusunu içine çekmekk:43:

anam valla içim geçti adam daha gelmedi işten
bayılmış bir eş görecek eve geldiğinde:1:

Tehlikeli bir durum görseydi bence o gün seni doğuma alırdı canım doktoruna güvenmiyormusun?
ha bide bişey dediler mi hani çekiniyordn ya son haftada gittim ilgilenmezler diye
umarım öyle bişey olmamıştır
eee canikom karnından çıkacak ama bu kezde kucağına gelecek prensesin
bence böylesi çok daha güzel ona dokunmak kokusunu içine çekmekk:43:

Daha yeni gittigim için tam olarak güvenmiyorum kuzum..Cumartesi günü kendi doktoruma gidicem bakalım ondan daha detaylı ögrenirim herşeyi..
Yok bişey demedi canım direk ilgilendi adam bebeginin dudakları burnu sana benziyor dedi :)
Ayy mervem bi kucagıma alsm zaten başka bişey isemiyorum..
Sanada az kaldı kuzumm kucagına alıp mıncıklıycaksın annesiii :)

Okuduğum kadarıyla her şey yolunda çok şükür.
Akidem canım çok çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inş. Özletme kendini :34:
Nazım korkma inş senin prenses de sağlıkla gelecek. Hareketlerini sürekli kontrol et.

Hazade'yi 2 kez aradım ama uyuyordu. Yarın dinlenmiş olur, konuşuruz inş. Çok şükür geldi prenses :nazar:

hımmm...
senin durumun benimkinden farklı o nedenle tahmini yorumlarla yanıltmak istemem.
benim 2 kromozomum sorunlu ve bu kromozomlar tüm hücrelerimde; doktorun ifadesiyle saç telimden tırnağıma kadar sorunlu:((
düz mantık düşünürsek senin durumun daha iyi. bir pürüz var anlaşılan ama genele yayılmış bir sorun değil gibi.
testin yenilenmesi bence de yerinde bir karar.

Izz canim dr.sonuca gore cilt biyopsisi yapabiliriz dedi bilmiyorum ne olacak. Senin sorunun ne tatlim?

Okuduğum kadarıyla her şey yolunda çok şükür.
Akidem canım çok çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inş. Özletme kendini :34:
Nazım korkma inş senin prenses de sağlıkla gelecek. Hareketlerini sürekli kontrol et.

Hazade'yi 2 kez aradım ama uyuyordu. Yarın dinlenmiş olur, konuşuruz inş. Çok şükür geldi prenses :nazar:

İncimmmm inşalahh caanım arkadaşım benmm:38:

Kayra hoşgeldin.
İnş çok uğraşmadan yavruna kavuşursun. Kromozom analizini genetik doktoru mu değerlendirdi?

Evet canim ilk tahlilim istanbul zeynep kamilde yapildi ve oranin doktoru degerlendirdi. Ikinci degerlendirmeyi yeni tup denememi yapacak doktorum yapti..

Anladım Kayracım. Hakkında hayırlısı olsun inş. Genetikle uğraşmak zor :ssz: Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar Hazade'nin fotosu var face'te :) Yakında Mina'nınkileri de görürüz inş.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
hazade gözün aydın olsun. en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden inşallah.
akide seni merak etmiştim. arada kısa da olsa bilgi ver bize.
nazcım hadi hayırlısı senin doğumda yaklaştı.

Akasyam bide bizimkiler tüp bebek ya biraz daha riskli risk üstüne risk valla hangi birini saysam:27:amaann rabbime emanetler
biz ne kadar hesap yapsakta boş.doktor plasenten gayet iyi yere yerleşmiş dedi bana:nazar: plansentaya baktı iyi dedi çok şükür
kaç çıktı rahim a. u.?? bence sürekli yatman gerekebilir 25. haftayı geçtikten sonra
evet yüzüne bende şaşırdım yaa resmen gösterdi o an heyecanla benzetemedim
bide ayakları alt taraftaymış mesanene baskı yapabilir dedi
bacaklarını inceledi çarpık bacaklı değil dedi:16:
teyzesine benzeyecek senin paşa desene:52:
eşin duymasın amann yiğenlerime benzesin diye tutturur oda:27::37:

Evet canım tüp bebekte risk biraz daha fazla. Benim rahim ağzı uzunluğunu hatırlamıyorum ama buraya yazdığımda kızlar çok iyi demişti. Doktor da sorun yok dedi. Bana da 5. aya kadar normal hamileler gibi yaşarsın 5. aydan sonra zorluk yaşayabilirsin demişlerdi. Bakalım iyi düşünelim iyi olsun mervem. Kötü senaryolara çok takılmamak lazım.

Gelinimin bacakları güzel olacak desene :1::27: Valla kayınvalidemler babasına benziyor bizim çocuklarımız deyip duruyorlardı. Kendilerine çok güveniyorlar :1:

Akasyam bide ben şimdiden nefes problemi yaşıyorum
nefesim tam yetmiyo habire pencereyi açıp fazla oksijen alma gereği duyuyorum
bu bebekten olsa gerek değil mi
sende varmı böyle bişey:26:

Bende de nefes darlığı var. Vücutta fazla kan olmasındn kaynaklanıyormuş. Benim bir de skolyoz var. Ciğer kapasitem zaten düşük. Ver Allah'ım ver durumu yani :9:

Bebegimm dogmasından korkmuyorummm dogana kadar karnımda bişey olmasından korkuyorum..Kalp atışları yüksek dedi ya aniden durursa diye korku bastı beni:14:
Kilosu iyi dedi doktor ama bana az geldi tosuncuk dogurmaya niyetlenmiştim halbuki ben:52:

Hiç öyle düşünme canımm bak ben 3 cm açıklıkla daha dogurmadım:52:
İnşallahh siz 40.haftaları göreceksiniz akasyammm hedefiniz yüksek olsun:34:

Ben çok alıştım ona merve teyzesi kızım karnımdan gidince boşluga düşücem:1:

Allah büyüktür Nazım.. Tıp da bir yere kadar ... Herşey nasip kısmet.. Bebişler sağlıkla gelsin de, biz de sağlıkla kurtulalım gerisi hiççç önemli değil :16:

kızlar merhaba,

hazade ile konustum . sesi cok iyi geliyor, morali de iyi. size haber vereyim istedim.
esi de bugun iyot alacakmis ama bebek kuvozde oldugu icin Hazadenin yanina gelebilecek. yani ayri kalmayacaklar:16:
buna da cok sevindim , Hazade de cok rahatlamış bu sebeple.

bbek henuz kendi basına nefes alamıyormus :( ama alacak insallah :nazar:

Back
X