Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Izz canim dr.sonuca gore cilt biyopsisi yapabiliriz dedi bilmiyorum ne olacak. Senin sorunun ne tatlim?

Kayra,
Ikinci sonucu ne zaman alacaksin?

Benimki literaturde kromozomlar arasi dengeli translokasyon diye geciyor. Iki kromozom arasinda parca degisimi var. Bir kromozomda olmasi gereken bir parca bir diger kromozomla birlesmis. Ondaki de oburuyle. Kafalari karismis baslari donmus yani:)

ilk duydugunda bisey anlamiyorsun, sok oluyorsun ama bak sonra espirisini bile yapabiliyorsun....

Naz galiba bu çocuğu hep içinde taşımak istiyor:1:
ayrılmak istemiyor;)

Kızlarr ben geldimm :(

Bende doguruyorum sanırım:14:

Bu doktora ilk kez gittim ultrosonda baktı kalp atımı hızlı dedi,nst istedi.Gittim çekildim sonucu götürdüm bebegin kalp atışları yükselmiş strese girmiş:14:

Ahh kızım bi duramadın içerde :43:

Çok kiloda almamış 2.850 gr olmuş..Doktor seni pazartesi tekrar göreyim kalp atışları düzelmemiş olursa doguma alırım hazırlıgını yap dedi..
Pazartesi ye kadar sürrekli bebegin hareketlerini takip edicem azalma olursa aciline gidicem..

Ayy psikolojim bozuldu vallahi,bende doktora dedim kalp atışları yüksekse riskli bi durum degilmi hocam dedim hiç riske atmasak dedim pazartesiyi bi bekleyelim dedi..

Hazadem saglıkla dogumunu yapmış maşallahhh:nazar::nazar:Darısı bizlere..

Naznaznaz

Cogu bitti azicigi kaldi.endise edip uzme kendini. Pazartesiye kadar kendine ve bebise iyi bak. Pazartesiyi bekleyelim dediyse beklenebilecek durumdadir. Durum ciddi olsaydi bekleyelim der miydi hic?

Yalniz dedigin gibi takipte olmak gerek.
Allah yardimcin olsun...

Ben geldim,
Doktoruma soyledim son zamanlarda bebegin hareketlerini az hissediyorum diye
Nst ye yolladi kalp atislari fok yuksek cikti bu yuzden 2 saat bagli kaldik
Sonlara dogru duzeldi yolladilar yeni geldik eve hemen sizi haberdar edeyim dedim
Yarin oglen yine gidicem bakalim bu sefer ne cikacak hayirlisi olsun insallah

Kayra,
Ikinci sonucu ne zaman alacaksin?

Benimki literaturde kromozomlar arasi dengeli translokasyon diye geciyor. Iki kromozom arasinda parca degisimi var. Bir kromozomda olmasi gereken bir parca bir diger kromozomla birlesmis. Ondaki de oburuyle. Kafalari karismis baslari donmus yani:)

ilk duydugunda bisey anlamiyorsun, sok oluyorsun ama bak sonra espirisini bile yapabiliyorsun....

Izzcim sonucun cikmasi ay sonunu bulur dedi dr.um ben her gun sonuc cikana kadar bunalimdan cikamicam sanirim. Tek dilegim ilk testin yanlis olmasi, olmazsa da yapacak bir sey yok tabi bende ilk soku atlatirsam kendime gelirim :))

Naznaznaz

Cogu bitti azicigi kaldi.endise edip uzme kendini. Pazartesiye kadar kendine ve bebise iyi bak. Pazartesiyi bekleyelim dediyse beklenebilecek durumdadir. Durum ciddi olsaydi bekleyelim der miydi hic?

Yalniz dedigin gibi takipte olmak gerek.
Allah yardimcin olsun...
Evett canımm dogru söylüyorsunnn..
Göndermezdi diye düşünüyorum,inşallah bişey olmaz izzcim:38:Şu azıda biteydi bi:1:
Ben geldim,
Sonlara dogru duzeldi yolladilar yeni geldik eve hemen sizi haberdar edeyim dedim

Özlem desene bizim çocukların hareketlerinin azalmasının nedeni kalp atışlarıymış..
Bak benmkide yüksek çıktı 170 180 lere kadar yükseldi kalp atışı,Senin doktorun düzeldigini görüpte göndermiş benmki hiç düzelmesini beklemedi.. Üff yaa canım sıkıldı vallahi özlem inşallah bişey olmaz yavrularımıza..:14:
Bende yarın gidicem ikimizde güzel haberlerle gelelim:38:

Evett canımm dogru söylüyorsunnn..
Göndermezdi diye düşünüyorum,inşallah bişey olmaz izzcim:38:Şu azıda biteydi bi:1:

Özlem desene bizim çocukların hareketlerinin azalmasının nedeni kalp atışlarıymış..
Bak benmkide yüksek çıktı 170 180 lere kadar yükseldi kalp atışı,Senin doktorun düzeldigini görüpte göndermiş benmki hiç düzelmesini beklemedi.. Üff yaa canım sıkıldı vallahi özlem inşallah bişey olmaz yavrularımıza..:14:
Bende yarın gidicem ikimizde güzel haberlerle gelelim:38:

Evet canim aynen oyleymis demekki,benimkide 170 180 lerde cikti
Ama sanci fean hic cikmadi once hemsire geldi bakti doktora gturdu raporu
Doktor demis biraz daha dursun ya bebegin normalde kalp atisi yuksek yada bir anormallik var
Ama bizimkisi bir indi bir cikti en sonunda duzeldi o yuzden yarin da cagirdilar
Insallah bisey olmaz bende korkmaya basladim artik esim diyrki acaba bir hastaligimi varki boyle okdu
Dedim test yaptirdik ayrintili ultrason yaptirdik illaki birisinde cikardi
Ama Allah in taktiri iste olurmu olur hic belliolmaz dogumunu beklemekten baska sansimz kalmadi

Ben geldim,

Maşallah özlem :nazar: İnş vaktinde sağlıkla gelir.

Evet canim aynen oyleymis demekki,benimkide 170 180 lerde cikti
Ama sanci fean hic cikmadi once hemsire geldi bakti doktora gturdu raporu
Doktor demis biraz daha dursun ya bebegin normalde kalp atisi yuksek yada bir anormallik var
Ama bizimkisi bir indi bir cikti en sonunda duzeldi o yuzden yarin da cagirdilar
Insallah bisey olmaz bende korkmaya basladim artik esim diyrki acaba bir hastaligimi varki boyle okdu
Dedim test yaptirdik ayrintili ultrason yaptirdik illaki birisinde cikardi
Ama Allah in taktiri iste olurmu olur hic belliolmaz dogumunu beklemekten baska sansimz kalmadi

Ayy özlem bende korkmaya başladım geçen hastanede yattıgımda bebegin kalp atışları düşüyordu şimdide yükseliyor kafama çok takmaya başladım:14:
Yarın inşallah düzelir..
Düzelmesse sence ne yaparlar kuzum?Dogumamı alırlar?
Bizimkide bi yükseldi bi düştü sonra bi ara çok yükseldi..
Bebek strese girdigi zaman kalp atışları düşer yada yükselir onu biliyorum sadece..
Özlemm dua edicem ikimiz içinde..
Benim bebegin hareketleri iyice azaldı bugün..
Neyseki yarın gidicem hastaneye dua et benim için güzel arkadaşım:38:Sende benm dualarımdasın..

Son düzenleme:
Ben geldim,

iyi çok şükürki düzelmiş canım bebeğin kalp atışları
inşallah yarınıda sorunsuz bir şekilde atlatırsın:16:

Ayy özlem bende korkmaya başladım geçen hastanede yattıgımda bebegin kalp atışları düşüyordu şimdide yükseliyor kafama çok takmaya başladım:14:
Yarın inşallah düzelir..
Düzelmesse sence ne yaparlar kuzum?Dogumamı alırlar?
Bizimkide bi yükseldi bi düştü sonra bi ara çok yükseldi..
Bebek strese girdigi zaman kalp atışları düşer yada yükselir onu biliyorum sadece..
Özlemm dua edicem ikimiz içinde..
Benim bebegin hareketleri iyice azaldı bugün..
Neyseki yarın gidicem hastaneye dua et benim için güzel arkadaşım:38:Sende benm dualarımdasın..

Benimki nst ye girdikten sonra cok hareketlendi bak simdi 2 saattir tik yok anlamiyorumki
Buyuk kizimda hic boyle sey yasamamistim o yzden cok korkuyorum
Sende benim dualarimdasin kader arkadasim ya bende bilmiyorumki ne yaparlar

Akasyam güzel haberini bekliyoruz :16:

Naz, Özlem sizlerden de iyi haberler bekliyoruz :16:

Insallah inci randevum saat 13:30 da yani oranin 14:30 da oluyor
Oradan da eltime gecicez eger bir aksilik olmazsa
Eltim turkiye ye gelmisti dun buraya dondu bana biseyler getirmis
Onlari alam lazim yani gec gelirim belki sizleri bilgilendiremem merak etmeyin olur mu
Dualarinizi eksik etmeyin cok tesekkur ederim

Kuzlardan haber var mı diye girdim ama gelen giden yok
AKasya naz özlem inşallah guzel haberler verirsiniz bizlere :32:

Aaa kızlardan hala haber yok:30:
inşallah her şey yolundadır

Haber var var biz iyiyiz sukur kalp atislari yine yuksek cikti ama durum iyiymis
Dusuk olmasindansa yuksek olmasi iyiymis doktor oyle soyledi
Ya ben anlamadim oglene kadar 2 kere hareket etti makinaya baglandi durmaz oldu nasil hareket ediyor anlatamam
Dunde ayniydi sanki yalanci gibi oldum ama neyse saglikli ya bsey yokmus ya rahatladim
Ama bugun bel agrilariafiften kendini gostermeye basladi galiba geliyor bu zilli
Yarin esimle cam kapi silecegiz buraya gelemezsem merak etmeyin
Eger dogum gibi birsey olursa sizleri haberdar ederim herkese iyi geceler

Haber var var biz iyiyiz sukur kalp atislari yine yuksek cikti ama durum iyiymis
Dusuk olmasindansa yuksek olmasi iyiymis doktor oyle soyledi
Ya ben anlamadim oglene kadar 2 kere hareket etti makinaya baglandi durmaz oldu nasil hareket ediyor anlatamam
Dunde ayniydi sanki yalanci gibi oldum ama neyse saglikli ya bsey yokmus ya rahatladim
Ama bugun bel agrilariafiften kendini gostermeye basladi galiba geliyor bu zilli
Yarin esimle cam kapi silecegiz buraya gelemezsem merak etmeyin
Eger dogum gibi birsey olursa sizleri haberdar ederim herkese iyi geceler

Anaa valla bu topiğin kızlarıı 38'i geçmeyecek herhalde
neyse iyi olmanıza sevindim
yaa özlem kız bırak kapıyı pencereyi allahını seversennnn:20:
son günlerindesin zatenn
hadi iyi geceler canım haber verdiğin içinde sağol:16:

Back
X