Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben günde 2 tablet kullanıyorum ama yinede sıkıntılıyım kansızlıgım devam ediyor..Dogumda sıkıntı olabiliyor kuzum doktor benden benmle aynı kana uyumlu bir kişiyi getirmemi söyleedi lazım olabilirmiş..Kan depolarının dolu olması lazımmışş..
Sen üzümle kuzum benm bak hazadeye chnb ye mattika bebekleri nasıl saglıklı allahın izniyle kucagına alacaksın yavrunu:38:

Kızlar özlem dogurdu heralde daha gelmedi:52:

Naz dogurmadim canim bugun sinirlerimi bozdu doktor ultrason myaynem vardi ama yapmadilar elle karnimi olcdu kalbini dinledi yolladi ultraon muayne istedim haftaya dedi yer yokms benim doktorumun toplantilari varmis baska doktorda yer yokmus saliya normal muayne verdi yine sinir oldum insallah ozamana dogururumda gitmeme gerek kalmaz ya benim icin zor oluyor cocukla tramway la git 10 dk yuru eve donunce o gun yerimden kimildiyamiyoruesim dediki arayip iptal edicem bende et dedim asiri sinirlendim ya

Yani ufak zeka problemi yaşayabilir yada fiziksel sıkıntı olarakta karşınıza çıkabilir dedi
ama ultrasonda herhangi bir bulgu yok dedim kemik boyları omurgası normal parmak sayıları normal
beyninde kist yada herhangi bi sıvı birikimi yok.kalbine midesine bakıldı geçen hafta ondada bi sıkıntı yok
bazende bulgu olmadanda olabilir dedi.
zaten 2 hafta sonrada 2. düzey renkli ultrasonumuz var inşallah ondada bi sıkıntı çıkmaz
Amaaann ne yapayımm Allah'ın takdiri artık
üzülmeyeceğim bebeğim etkilenir zira mattikam zaten biliyoruz bu ihtimalleri

Evet merve bencede hic takilma Allah'in taktiri yapacak hicbirsey yok Allah ne demisse o olur biz bol bol dua edelim istemesini bilelim taktiri yuceAllah'a birakalim

Naz dogurmadim canim bugun sinirlerimi bozdu doktor ultrason myaynem vardi ama yapmadilar elle karnimi olcdu kalbini dinledi yolladi ultraon muayne istedim haftaya dedi yer yokms benim doktorumun toplantilari varmis baska doktorda yer yokmus saliya normal muayne verdi yine sinir oldum insallah ozamana dogururumda gitmeme gerek kalmaz ya benim icin zor oluyor cocukla tramway la git 10 dk yuru eve donunce o gun yerimden kimildiyamiyoruesim dediki arayip iptal edicem bende et dedim asiri sinirlendim ya

Ay özlem bende sizin oranın sağlık hizmetini beğenmiyorum canım kusura bakmada çok saçma
güya avrupada bana çok barbarca geliyo one ya elle karın ölçme felan tama belki yapılır ama
İlkellik resmen..canım bu anlattığın devlet hastanesimi özel hastanemi bu nasıl iş:20:

Evet merve bencede hic takilma Allah'in taktiri yapacak hicbirsey yok Allah ne demisse o olur biz bol bol dua edelim istemesini bilelim taktiri yuceAllah'a birakalim

Tabi öyle canım ben zaten bi dönemde doğal denemiştim yani her şeyi göze alarak
olmadı kısmetimiz bundaymış.ama evlat bambaşka bişey işte biliyosun

Oda neymiş öyle yaa sen son haftandasın ya bebegin suyu bittiyse ya bebekte sıkıntı var ne kadar gerizekalılar..Boşver kuzum sen canını sıkma inşallah dogurursunda bi kaç güne kurtulursun şu git gel ezziyetinden..Bu soguklarda çocuklada çok zor oluyordur emnm,bi kendimizi zor taşıyoruz sen bide çocukla:50:
Neyse stres yapma kendine üzme tatlı canını..:38:

Merve sana katılıyorum canımmm ,bu ultroson cihazlarının suyumu çıktı anacım o da neymiş öyle elle ölçüp biçiyorlar terzimi bunlar:1:

Hıncımı özlemin hastanesinden ve doktorundan çıkardım valla ohh:47:

Cikart canim rahatliycaksan cikart valla esimde bende cok kizdik canim burada ozel veya devlet yok

Naz tam terzi gibiler valla resmen mezro ile olcuyorlar gitmiycem sali gunu, pazartesiden itibaren don olacakmis biz hastaneye varana kadar donariz
Benim kizi yine hickirik tuttu:))

Yani ufak zeka problemi yaşayabilir yada fiziksel sıkıntı olarakta karşınıza çıkabilir dedi
ama ultrasonda herhangi bir bulgu yok dedim kemik boyları omurgası normal parmak sayıları normal
beyninde kist yada herhangi bi sıvı birikimi yok.kalbine midesine bakıldı geçen hafta ondada bi sıkıntı yok
bazende bulgu olmadanda olabilir dedi.
zaten 2 hafta sonrada 2. düzey renkli ultrasonumuz var inşallah ondada bi sıkıntı çıkmaz
Amaaann ne yapayımm Allah'ın takdiri artık
üzülmeyeceğim bebeğim etkilenir zira mattikam zaten biliyoruz bu ihtimalleri

hatırla mervem ben de çok yazdım böyle dr.ların dediklerini.
doğmadan bilemeyiz usg de bulgu yok ama yüzde yüz değil dediler.
çok şükür sağlıklı oğlum. allahın izniyle senin kızın da sağlıklı. inancını hiç kaybetme bu konuda. ben hep inandım sağlıklı olduğuna anneler hissediyo inan

Cikart canim rahatliycaksan cikart valla esimde bende cok kizdik canim burada ozel veya devlet yok

Naz tam terzi gibiler valla resmen mezro ile olcuyorlar gitmiycem sali gunu, pazartesiden itibaren don olacakmis biz hastaneye varana kadar donariz
Benim kizi yine hickirik tuttu:))

Ayy benimkinide çok hıçkırık tutuyor bazen çok sinir bozucu olabiliyor bu durum:1:
Eee gitmiyceksen nasıl yapacaksın kuzum?
Bende yarın sabah gidicem hastaneye,akşama dogruda annemi alıcaz havaalanından akşam yazarım size:16:

akasya rabbim yardımcın olsun,şu an acın hiç bitmeyecek gibi gelse de elbette bu günler de geçecek,çok üzüldüm inan

inşallah çabuk toparlarsın kendini...

merve sen de zor bir gün geçirmişsin,iyi düşün iyi olsun,burdaki iyi örnekleri düşün...

inci sen akasya ile görüşürsen acısını paylaştığımı söyle lutfen,Allahım yardımcısı olsun,sözün bittiği yer:(

hatırla mervem ben de çok yazdım böyle dr.ların dediklerini.
doğmadan bilemeyiz usg de bulgu yok ama yüzde yüz değil dediler.
çok şükür sağlıklı oğlum. allahın izniyle senin kızın da sağlıklı. inancını hiç kaybetme bu konuda. ben hep inandım sağlıklı olduğuna anneler hissediyo inan

Hatırlamazmıyım hiç mattikam hatırlamazmıyım.Bu ihtimaller hep böyle sıralanıp gidecek işte
Ay ben kadına diyorum işte ultrasonda bişey çıkmadı ölçümleri normal o bana hala olabilir
bazende bulguya rastlanmadan anomalili doğan bebekler var diyo
ben bekliyorumki ağzından güzel olumlu bi kelime çıksın ama yok beni mahvetti
Eşini aradı eşi burda bi üniversitede genetik bölümün ana bilim dalı başkanıymış
Eşime yönlerdireyim dedi ben hayır dedim zaten genetik danışmana ihtiyacımız yok dedim
İşte şu detaylı ultrasonda belki anomali saplanabilir diyo deli etti beni
Gerçekten dediğin gibi anneler hisseder ben hissediyorum bebeğim sağlıklı
Ve stres yapmayacağım o etkilenmesin kuzucuğum benim

A
Hatırlamazmıyım hiç mattikam hatırlamazmıyım.Bu ihtimaller hep böyle sıralanıp gidecek işte
Ay ben kadına diyorum işte ultrasonda bişey çıkmadı ölçümleri normal o bana hala olabilir
bazende bulguya rastlanmadan anomalili doğan bebekler var diyo
ben bekliyorumki ağzından güzel olumlu bi kelime çıksın ama yok beni mahvetti
Eşini aradı eşi burda bi üniversitede genetik bölümün ana bilim dalı başkanıymış
Eşime yönlerdireyim dedi ben hayır dedim zaten genetik danışmana ihtiyacımız yok dedim
İşte şu detaylı ultrasonda belki anomali saplanabilir diyo deli etti beni
Gerçekten dediğin gibi anneler hisseder ben hissediyorum bebeğim sağlıklı
Ve stres yapmayacağım o etkilenmesin kuzucuğum benim

Translokasyon var diye bi farklı davrandı hep dr.lar. Pozisyondan kalbini goremedi acaba dedi
Suyu azdı kilosu azdı pıhtılasmadn mı acaba dedim ben dr genetik sorundan da olabilir dedi
Amniyo yaptrmiyoruz kesin bilgi yok ya sağlıklı deriz sağlıksz çıkar diye mi korkuyolar nedir
En son bana normal hamileler gibi davranın demiştim dr.a
Seni çok iyi anlıyorum, Allaha sığın zaman akıp gidicek mucizen kollarında olucak inş.
Dişi mi çıkıcak neden huysuz diye nette araştırma yapıcaksn benim gibi:16:

A

Translokasyon var diye bi farklı davrandı hep dr.lar. Pozisyondan kalbini goremedi acaba dedi
Suyu azdı kilosu azdı pıhtılasmadn mı acaba dedim ben dr genetik sorundan da olabilir dedi
Amniyo yaptrmiyoruz kesin bilgi yok ya sağlıklı deriz sağlıksz çıkar diye mi korkuyolar nedir
En son bana normal hamileler gibi davranın demiştim dr.a
Seni çok iyi anlıyorum, Allaha sığın zaman akıp gidicek mucizen kollarında olucak inş.
Dişi mi çıkıcak neden huysuz diye nette araştırma yapıcaksn benim gibi:16:

Aynen ya yok kendime başka doktor bulacağım hastane 10 numara ama geçen haftaki doktoruma gideceğim
aynı hastanenin başka doktoru.Kadın ne güzel umutlu konuşmuştu bana bebeğin sağlıklı gönlünü ferah tut demişti
Bu ne yaptı moralimizi bozdu ağladım saatlerce onun yüzünden eşimin kucağına oturdum sarıldım bi güzel hüngüt hüngür ağladım:1:
Rahatladım valla.Dualarımıda ediyorum şimdi kalkıp namazımıda kılayım inş.Bencede normal hamile gibi davranılsın
annemi aradım söyledim amann kızım bu kadın seni av olarak görmüş eşide genetikçiymiş ya kobay olarak kullanacak seni diyo:1:
Kadın haklı valla:31:
AYyy kuzum benim kıyamam diş mi çıkartıyooo ama daha erken değilmi:26:

Kızlarrrrr benden haberler var..
Doktor geçen gittigide kilosunu yanlış ölçmüş 2900 gr bebegin kilosu,doktor suyun iyice azalmış seni fazla tutamam dedi..
Pazartesi büyük ihtimalle doguma giriyorum bebegin kalp atışları yüksek çıktı yine..

Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim.:14::14: Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. :43::43: Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..
ben şoktayım akasyamm :53::5::5::5: çok ama çok üzgünümmm :43::43::43::43: bol sabır diliyorummmmm dualarımdasın canım arkadaşımm :14::14::14::14::14::14:

Doktor geçen gittigide kilosunu yanlış ölçmüş 2900 gr bebegin kilosu,doktor suyun iyice azalmış seni fazla tutamam dedi..
Pazartesi büyük ihtimalle doguma giriyorum bebegin kalp atışları yüksek çıktı yine..
canımm takvimindeki gibi ilerliyorsa bebeğinin gelişimi :nazar::49: 38 haftayı doldurmuşsunuz inşallah sıkıntısızca kucağına alacaksın cici kızını dualarımdasın :emir_bebek::nazar::38:

Bugün hastanedeydik tahlil ve test sonuçlarımı gösterdik kan değerlerim baya düşmüş:(
Neyse o önemli değil.Yine doktorumu değiştirdim.bu doktorum çok çok bilgiliydi
Eşide genetikçiymiş.Kaç dakika konuştu eşiyle benim durumum hakkında
PGT'den sağlıklı sonuç alamamışsınız dedi.Bebeğin zekasıyla ilgili bir problem olabilir dedi:(
Amniosentez yapalım bence dedi hayır ben kabul etmedim tabiki.
benim 2 ve 7'de olduğu için translokasyon muhakkak bi iz bırakır bebekte dedi:(
dış görünüşünde şimdilik bişey yok dedi down sendromlu değilmiş bebeğimiz çok şükür
En iyi ihtimal benim gibi taşıyıcı olmasıymış
Olsun ne yapalım sağlıklı olsunda benim gibi taşıyıcı olsun
Allah'ım bu çok zor bir imtihan bununla yaşamak çok zor
Ama ben sana inanıyorum ve tevekkül ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır
canımm Mervemm bebeğin gayet sağlıklı doğacak tatlım varsın taşıyıcı olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun :emir_bebek::nazar::38::38::38::38: dualarımdasınız :16:

Bir supriz de senden canim hadi bakalim hayirlisi ile gelsin eylul bebek
Darisi benim basima artik ben ne dedim sende dogurcan ben sona kalicam

Naz korkma, sağlıkla gelecek inş.

Özlemcim bir sen kaldın :)

Çok hastayım ben de. Yatak döşek yatıyorum :50:

Naz korkma, sağlıkla gelecek inş.

Özlemcim bir sen kaldın :)

Çok hastayım ben de. Yatak döşek yatıyorum :50:
Korkuyorummm incimm:1:Dua et nolur kuzum..
Bir supriz de senden canim hadi bakalim hayirlisi ile gelsin eylul bebek
Darisi benim basima artik ben ne dedim sende dogurcan ben sona kalicam
Sende doguracan kuzum merak etme:1:Doktor ben bekletmeye çalıştıkca kızın gelmek için acele ediyor diyor.. Tutamadık bi parça çocugu içerde:1:Pazartesi herşeyin hazır gel dedi bakalım alacakmı doguma inşallahh alırda bende rahatlarım:1:
canımm takvimindeki gibi ilerliyorsa bebeğinin gelişimi :nazar::49: 38 haftayı doldurmuşsunuz inşallah sıkıntısızca kucağına alacaksın cici kızını dualarımdasın :emir_bebek::nazar::38:

Canım 37+3 günlügüm şuanda ,bakalım şifam hayırlısı olsun inşallahh herşey yolunda gider ..Duanı esirgeme kuzum allah razı olsun:38:

Kızlar biz anacıgımızı almaya gidiyoruz:27:

Back
X