Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam herkese beni soran herkese teşekkür ederim ..
tek tek alıntı yapmaya vaktim yok ..
çarşamba günü doğumum oldu ,cuma günü evime çıktım
hamsiler biri 2350 biri 2600 doğdular :nazar:
hala ikisi de küvezde ..ilk doğdukları gün ikisinde de sıkıntı yoktu
sonra oğlanda daha önceden görülen rahatsızlığın yol açtığı bir akciğer rahatsızlığı olabileceği söylendi
büyük bir hastaneye sevkettiler,orada yapılan tetkikte çok yüksek çıktı değerleri ve ciddi bir akciğer hastalığı var dendi
dünya başıma yıkıldı ,ölümcül olabilecek bir rahatsızlık ama bizdeki en düşük durumu dendi ,ilaç tedavisi olmazsa damarına stent takılacak ama yaşam boyu aktiviteleri kısıtlanır dediler
çıldırmamak elde değildi ama kızım var geride sütüm azalmasın diye üzülmemeye çalıştım
bir dizi test yapacağız dediler emin olmak için ,bekleme süreci çok kötüydü ,sonra ertesi gün o tıkalı damarın yaptıkları yeni testte açık çıktığını ,değerlerin düştüğünü ,yenidoğanlarda bu tip geçici sıkıntılar olabileceği söylendi ,bugün yine tetkik yapacaklardı ,o tetkik de ii çıkarsa taburcu ederiz dediler
kaç gündür bir karmaşıklık dünyam yıkıldı başıma ama bu ameliyatlı halimle dayanmaya çalıştım
küvezde oldukları için düne kadar kızımı göstermediler bana ,oğlumu da diğer hastaneye sevk edilirken asansörde küvezde gördüm iki saniye
bir yandan kızıma ve oğluma süt sağıp yetiştirme telaşı bi yandan kendi toparlanma durumum vs ,bu ara zor geçiyor
kızım oğlumdan sevval çıktı çok şükür durumu ii ..
dün ilk kez emzirmeyi denedim ,bambaşka bir duygu ,ısırdı memişlerimi az da olsa aldı sütümü ,emme refleksi gayet ii çok şükür ,bugün de gittim yine bugün de zorla da olsa sokuverdim memeyi ağzına bir saat uğraştım ,kokladım ,sevdim iöptüm ,inanılmaz bir duygu ..
oğlumu da dün ilk kez gördüm ,ilk kez küvezde altını değiştirdim ,kucağıma aldım ,emzirmye çalıştım ,hemşireler gösterdi ben yapmaya çalıştım
o kadar miniklerki insan tutmaya bile korkuyor ..
oğlum da kızım da pamuk gibi kıpkırmızılar ,masmaviş ikisi de ,bir güzeller anlatamam size :nazar:
bugün ise tecrübe kazandım artık :1:
günlerim 3 saatte bir süt sağmakla geçiyor ,günde bir kez kızıma oğluma gidiyorum ,emzirmeye memeye alıştırmak için..
ikisi için de pazartesi çıkacaklar gibi konuşuyorlar ama bilmiyorum inş. sağ salim çıkarlar
oğlum çıksa sa rutin kontrole gidecek ..
kızım cadının teki maşallah ,bugün emzirmeye gittiğimde uykusu vardı ,zırladı biraz ama inanın bambaşka birşey bu ,bi ömrüm daha olsa 24 saati yine onlarla geçse diyorsunuz
bu sezeryanlı halimle öteye beriye koşturuyor yavrularıma gidiyor ,süt sağıyor ,süt yapan şeyleri tüketmeye çalışıyorum
bu arada anladımki sezeryanda toparlanma süreci kısa değil ,eğilip kalkmak zor ,yürürken yine bi nebze iiyim ama hala hamile gibi eğilip kalkamıyorum dikişlerim acıyor
ödemlerim hala inmedi ne zaman iner bilmiyorum ,karnım bi tane daha var gibi henüz inmedi ,doktor 15-20 güne ancak düzelir diyor
ama hiçbirşey umrumda değil tek derdim yavrularımı sağlıkla evime götürmek ...
benden durumlar böyle ..
bu arada şunu öğredim küvezin kesinlikle ikiz gebelikle kiloyla alakası yok
tek gebe olan 4 kilo doğup küveze giren de var.
aynı gün doğum yaptığımız bir kadnın bebeği de küveze alındı ,sebebi ise çocuk emmiyor memeyi almıyor ,yediğini kusuyor vs.
yani anlıyacağınız küvez sadece ikizlere özgü değil ,tamamen bebeğe balı bir durum
kaldıki oğlumun olduğu küvezde bi sürü büyük doğmuş bebek var değişik sorunları var onların da ..
ben sanıyordum ki küvez sadece ikizler için geçerli ama hiç öyle değilmiş
RABBİM herkesin yardımcısı olsun inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun delikız. Öyle böyle gün geçtikçe toparlanacaklar inş. Allah beterinden saklasın. Kız bebekler erkeklere göre daha dayanıklı oluyor.
Tabi küvöz sadece ikizler için değil. Çocuk isterse 5 kilo doğsun, gelişimi iyi değilse küvöze koyuyorlar.

İnci geçmiş olsun canım benim karda çıkıp üşüttün mü acaba
Naz annen gelmiş gözün aydın canım

Delikız geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bebeklerinle evinize dönersiniz

Sağol canım. Yok karda dışarı adımımı bile atmadım. Evde iş yaparken peteklerini açmadığım odalarda çok oyalandım terledim sonra da böyle oldu.

Sen nasıl oldun? İyi misin biraz daha?

Sağol canım. Yok karda dışarı adımımı bile atmadım. Evde iş yaparken peteklerini açmadığım odalarda çok oyalandım terledim sonra da böyle oldu.

Inci cok gecmis olsun dikkat et kendine bu aralar salginda var zaten aman he
Birtek ben kaldim ben en son doguracagimi tahmin ediyordum zaten olsun saglikli olsunda

Naz gozun aydin anneciginede kavustun bebisinede sag salin kavusacaksin insallah senden mutlusu yoktur artik

Delikiz cok gecmis olsun insallah oglunda birsey cikmaz da alir gelirsin evine o emzirme basladigi an zaten herseyin bittigi harika bir duygu

Canımmm sagolll :38:
Birtek ben kaldim ben en son doguracagimi tahmin ediyordum zaten olsun saglikli olsunda

Naz gozun aydin anneciginede kavustun bebisinede sag salin kavusacaksin insallah senden mutlusu yoktur artik

Delikiz cok gecmis olsun insallah oglunda birsey cikmaz da alir gelirsin evine o emzirme basladigi an zaten herseyin bittigi harika bir duygu

Vallahi çok mutluyum ama içimde yarın ki huzursuzluk var özlemim ister istemez tırsıyorum:50:

Dikkat et canım kendine:38:
Bende ne olsun işte iyiyim çok şükür canım
Atlattım doktorun dediği olumsuz şeyleri
aklıma getirmemeye açlışıyorum

Özlem en sona kaldı ben biliyordum zaten özlemin en sona kalacağını:1:
Hislerim beni yanıltmadı dahada var süresi bence:31:

Sağol canım.
Geç olsun güç olmasın :31:

Canımmm sagolll :38:

Vallahi çok mutluyum ama içimde yarın ki huzursuzluk var özlemim ister istemez tırsıyorum:50:

Korkma kız neyden korkuyorsun :) Ne güzel işte yavruna kavuşacaksın :16:
Doğum saati belli mi?

Dikkat et canım kendine:38:
Bende ne olsun işte iyiyim çok şükür canım
Atlattım doktorun dediği olumsuz şeyleri
aklıma getirmemeye açlışıyorum

Boş ver şu doktoru. Bazıları insanın içini karartmaktan başka bir şey yapmaz :47:

Naz annen neler getirmiş kız bebeğe:12:
Mervemm fotolarını çekip koyarım bayıldım bayıldım görmen lazım kuzummm
Sağol canım.
Geç olsun güç olmasın :31:

Korkma kız neyden korkuyorsun :) Ne güzel işte yavruna kavuşacaksın :16:
Doğum saati belli mi?

Boş ver şu doktoru. Bazıları insanın içini karartmaktan başka bir şey yapmaz :47:

Ayy ne biliyim incimm strese girdim..
Canım sabah 7 de gidicez,nstye alacaklar bakacaklar ilk önce suyumada bakacak..%85 pazartesi alırız bebegi herşeyini alda gel dedi doktor..Bende korkuyorum daha fazla bekletmesin alsın yaa ne olur ne olmaz..

Mervemm fotolarını çekip koyarım bayıldım bayıldım görmen lazım kuzummm

Ayy ne biliyim incimm strese girdim..
Canım sabah 7 de gidicez,nstye alacaklar bakacaklar ilk önce suyumada bakacak..%85 pazartesi alırız bebegi herşeyini alda gel dedi doktor..Bende korkuyorum daha fazla bekletmesin alsın yaa ne olur ne olmaz..

Korkma korkma :) Sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına inş.
Bekliyoruz fotoları :16:

Kizlar simdi face den hazada ile konustum hepinize cok cok selami var
Yarin cikiyormuslar sizlerle ilgilenemedigi icin cok uzgun oldugunu bildirmemi istedi

Back
X