- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #25.541
İncimmm geçmiş olsun bu arada kuzummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Nazım.
Annene kavuşuyorsun hadi gözün aydın :)
Nazım annenle hasret mi gideriyorsun :)
İnci geçmiş olsun canım benim karda çıkıp üşüttün mü acaba
Naz annen gelmiş gözün aydın canım
Sağol canım. Yok karda dışarı adımımı bile atmadım. Evde iş yaparken peteklerini açmadığım odalarda çok oyalandım terledim sonra da böyle oldu.
Sen nasıl oldun? İyi misin biraz daha?
Canımmm sagolllİnci geçmiş olsun canım benim karda çıkıp üşüttün mü acaba
Naz annen gelmiş gözün aydın canım
Inci cok gecmis olsun dikkat et kendine bu aralar salginda var zaten aman he
Birtek ben kaldim ben en son doguracagimi tahmin ediyordum zaten olsun saglikli olsunda
Naz gozun aydin anneciginede kavustun bebisinede sag salin kavusacaksin insallah senden mutlusu yoktur artik
Delikiz cok gecmis olsun insallah oglunda birsey cikmaz da alir gelirsin evine o emzirme basladigi an zaten herseyin bittigi harika bir duygu
Sağol canım. Yok karda dışarı adımımı bile atmadım. Evde iş yaparken peteklerini açmadığım odalarda çok oyalandım terledim sonra da böyle oldu.
Sen nasıl oldun? İyi misin biraz daha?
Inci cok gecmis olsun dikkat et kendine bu aralar salginda var zaten aman he
Birtek ben kaldim ben en son doguracagimi tahmin ediyordum zaten olsun saglikli olsunda
Canımmm sagolll
Vallahi çok mutluyum ama içimde yarın ki huzursuzluk var özlemim ister istemez tırsıyorum![]()
Dikkat et canım kendine
Bende ne olsun işte iyiyim çok şükür canım
Atlattım doktorun dediği olumsuz şeyleri
aklıma getirmemeye açlışıyorum
Özlem en sona kaldı ben biliyordum zaten özlemin en sona kalacağını
Hislerim beni yanıltmadı dahada var süresi bence![]()
Mervemm fotolarını çekip koyarım bayıldım bayıldım görmen lazım kuzummmNaz annen neler getirmiş kız bebeğe![]()
Sağol canım.
Geç olsun güç olmasın
Korkma kız neyden korkuyorsun :) Ne güzel işte yavruna kavuşacaksın![]()
Doğum saati belli mi?
Boş ver şu doktoru. Bazıları insanın içini karartmaktan başka bir şey yapmaz![]()
Mervemm fotolarını çekip koyarım bayıldım bayıldım görmen lazım kuzummm
Ayy ne biliyim incimm strese girdim..
Canım sabah 7 de gidicez,nstye alacaklar bakacaklar ilk önce suyumada bakacak..%85 pazartesi alırız bebegi herşeyini alda gel dedi doktor..Bende korkuyorum daha fazla bekletmesin alsın yaa ne olur ne olmaz..