Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Özlemim Allah razı olsun. Bebişin fotosunu gördüm. Maşallah çok tatlı prenses.. :nazar::nazar:Allah iyi günlerde, sağlıkla , analı babalı büyütmeni nasip etsin. :16:

Rosa canım bu korkular kucağına alana kadar bitmez. Çok normal. İnşallah sağlıkla kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar, korkuların geçecek.. :16:

Mervemm dualarım seninle ... İnşallah bugün güzel haberleri alıp rahatlayacaksın.. Prenses sağlıkla doğacak.. :16:

Biliyorum canım. Allah senden ve diğer arkadaşlarımdan binlerce kere razı olsun.. Dualarla ayaktayım ve toparlanabildim..

Mattikam ben de seni seviyorum. Pozitif bir elektriğin var. Bir de yorumların çok mantıklı. Senin yorumlarını özellikle okuyorum ve beğeniyorum. Dualar için Allah razı olsun canım. Evet yaşadıklarım çok zordu. Ama Allah'a binlerce kere şükürler olsun iyiyim. Eşimin, ailemin ve sizlerin desteği ile toparlandım. Dualarınızı eksik etmediniz. Elbet Allah sesimizi duyacak. İnşallah bu son üzüntümüz olur. Bu topikteki tüm arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerine kavuşması için ben de sürekli dua ediyorum :16:
Selam cnm nasılsın nasıl oldun

Ayyy çokkk güzel olmuşş ama fon rengi biraz kızsı olmuş maviş olsaydı ya:26::1:
Benimki nasıl ama minnoşumun çizelgesi güzelmi:12::12::12::9:

çok güzel canım bu minnoşun adı ne olacak?

Hemen yapayım :) Evet 14 kasım unutur muyum hiç :16:
Buradaki kız mı :26: Ortadaki çiçekli kısmı da değiştirebilirim istersen :31:

canım harika olmuş eline sağlık...:16:

rosa canım sağlıkla gelsin oğlun. Allah gönlüne ferahlık versin korkular çok zor.

merve yarın ayrıntılı varmış, herşeyi pek güzel sağlıklı çıksın inş tatlı kızının.

benim de hep nick nick dualarımdasınız, lave, inci, akasya. lave hep aklımda özellikle girmiyo da artık. akasyaya da çok dua ettim, çok zordu yaşadığı. incim hep aklımda zaten.
ada, izz var bi de.
herkes hep dualarımda ama bazılarına çok içten dua ediyorum allah kabul eder inş. ben face falan kullanmıyorum ama yazılardan içim ısınıyo seviyorum sizleri.

chnb aklıma gelmişken yazayım sütün azalmıyodur, düzene giriyodur. 3.ayda o azalmalar oluyo, aldırma bebeği oyala süt az geldiğinde. bebeğin süt ihtiyacı artıyo memeleri uyarman lazım bol bol emzirerek mama verirsen artan ihtiyacı mamayla karşılarsın. ben de yaşadım aynısını. direnmeye devam :)

sağ ol canım bizim oğlan ilk ay çok hızlı aldı şimdi aldığı kilonun yarısını aldı bu ay bende aç mı kaldı diye korktum. şimdi senin ve birkaç kişinin yazdığını okuyunca rahatldım...

Özlemim Allah razı olsun. Bebişin fotosunu gördüm. Maşallah çok tatlı prenses.. :nazar::nazar:Allah iyi günlerde, sağlıkla , analı babalı büyütmeni nasip etsin. :16:

Rosa canım bu korkular kucağına alana kadar bitmez. Çok normal. İnşallah sağlıkla kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar, korkuların geçecek.. :16:

Mervemm dualarım seninle ... İnşallah bugün güzel haberleri alıp rahatlayacaksın.. Prenses sağlıkla doğacak.. :16:

Biliyorum canım. Allah senden ve diğer arkadaşlarımdan binlerce kere razı olsun.. Dualarla ayaktayım ve toparlanabildim..

Mattikam ben de seni seviyorum. Pozitif bir elektriğin var. Bir de yorumların çok mantıklı. Senin yorumlarını özellikle okuyorum ve beğeniyorum. Dualar için Allah razı olsun canım. Evet yaşadıklarım çok zordu. Ama Allah'a binlerce kere şükürler olsun iyiyim. Eşimin, ailemin ve sizlerin desteği ile toparlandım. Dualarınızı eksik etmediniz. Elbet Allah sesimizi duyacak. İnşallah bu son üzüntümüz olur. Bu topikteki tüm arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerine kavuşması için ben de sürekli dua ediyorum :16:

akasyam ben de hep dua ediyorum inanıyorum olacak fazla bekleme süren dolunca. çivi çiviyi sökermiş...

Hemen haberleri yazayım :)
Çok şükür bi sıkıntı yok bebekte
Doktor olumlu seyler söyledi sadece bi bacağı kısaymış
İns öbürüne yetişir bir problem yok yani %80
Saglikli dedi sansliymissiniz dedi bize
Hepinizi çok seviyorum
Mattika incim Akasyam Nesrin ablam zor günümde yanımda oldunuz
Bir çift guzel soz bile oyle rahatlatıyorki insanı böyle zamanlarda
Rabbimin hepinizin ne muradı varsa versin
Öpüyorum sizleri

canım çok sevindim sağlıklıymış. :nazar: kısalık nedenmiş.

Beni merak ettiğin için çok sağol canım. İyi olmaya çalışıyorum. Günler geçtikçe acılar azalıyor. Sen nasılsın? Senin de kızçen olacak galiba :39: Allah tamamına erdirsin. :16:

Sagol canim hep aklimizdasin cok dua ettik ama olmadı demekki hayırlısı bitmermiş Rabbim yardimcin olsun yüreğine bir inşirah ferahligi versin cnm iyi olmana cok sevindim inşallah daha da iyi olursun Rabbim en kısa Amanda tekrarını yaşatsın sağlicakla kucağına alırsın hamdolsun bende kızım da iyi amin inşallah bı kızım olacak Rabbim izin verirse

merhaba kızlar,

bir girip bakayım dedim , son sayfada Mattikamın yazdıklarını okuyordum ki akılnda oldugumu gorunce cok sevındım :)
canım evet son zamanlarda pek giremiyorum.hem işler cok yogun hem de biraz uzak kalmak belki daha iyi olur diye dusundum konudan uzaklasmak ıcın.
ama buradakı herkes aklımda ınan.

umuyorum herkes iyidir.

akasyam ben de hep dua ediyorum inanıyorum olacak fazla bekleme süren dolunca. çivi çiviyi sökermiş...

Dua ettiğinizi biliyorum canım. Bunu hissediyorum. Zaten diyorum ya dualar sayesinde çok büyük bir depresyona girmedim. Ailem, arkadaşlarım, sizler ,herkesin dualarını aldım. Geçenlerde kontrole gittim Nesrinciğim. Operasyona gerek olmadığını söylediler. Birkaç pıhtı varmış. Onları da atar dediler. Semra Hoca ile de görüştük. Fazla ara vermememi Nur Hanım da söyledi. Allah kısmet ederse haziranda deneyeceğiz. Uzun protokol olacak bu sefer.

Sagol canim hep aklimizdasin cok dua ettik ama olmadı demekki hayırlısı bitmermiş Rabbim yardimcin olsun yüreğine bir inşirah ferahligi versin cnm iyi olmana cok sevindim inşallah daha da iyi olursun Rabbim en kısa Amanda tekrarını yaşatsın sağlicakla kucağına alırsın hamdolsun bende kızım da iyi amin inşallah bı kızım olacak Rabbim izin verirse

Allah razı olsun canım. Hamişlerin duaları kabul olurmuş. Haziran annesi olmak bana kısmet olmadı. İnşallah ben de bir dahaki tedavimde muradıma kavuşurum. Vurulduk ama ölmedik :1: Mahsun'un bir şarkısı vardı " Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım " Ben de öyleyim. :9: Maşallah kızçene :nazar::nazar: Erkekler fazla derken kızçeler de çoğalmış :34:

merhaba kızlar,

bir girip bakayım dedim , son sayfada Mattikamın yazdıklarını okuyordum ki akılnda oldugumu gorunce cok sevındım :)
canım evet son zamanlarda pek giremiyorum.hem işler cok yogun hem de biraz uzak kalmak belki daha iyi olur diye dusundum konudan uzaklasmak ıcın.

umuyorum herkes iyidir.

Lavem aşkol :31: Ben bile yeniden yazmaya başladım. Sen uzaklaşmaya çalışıyorsun. Niye ki ? Bu da hayatımızın gerçeği, derdimiz, dileğimiz.. Hiç bitmeyen umudumuz. Yalnız bırakma beni. Geçen sefer ki gibi beraber girelim bu yola :38::ssz:

Dua ettiğinizi biliyorum canım. Bunu hissediyorum. Zaten diyorum ya dualar sayesinde çok büyük bir depresyona girmedim. Ailem, arkadaşlarım, sizler ,herkesin dualarını aldım. Geçenlerde kontrole gittim Nesrinciğim. Operasyona gerek olmadığını söylediler. Birkaç pıhtı varmış. Onları da atar dediler. Semra Hoca ile de görüştük. Fazla ara vermememi Nur Hanım da söyledi. Allah kısmet ederse haziranda deneyeceğiz. Uzun protokol olacak bu sefer.

Allah razı olsun canım. Hamişlerin duaları kabul olurmuş. Haziran annesi olmak bana kısmet olmadı. İnşallah ben de bir dahaki tedavimde muradıma kavuşurum. Vurulduk ama ölmedik :1: Mahsun'un bir şarkısı vardı " Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım " Ben de öyleyim. :9: Maşallah kızçene :nazar::nazar: Erkekler fazla derken kızçeler de çoğalmış :34:

Lavem aşkol :31: Ben bile yeniden yazmaya başladım. Sen uzaklaşmaya çalışıyorsun. Niye ki ? Bu da hayatımızın gerçeği, derdimiz, dileğimiz.. Hiç bitmeyen umudumuz. Yalnız bırakma beni. Geçen sefer ki gibi beraber girelim bu yola :38::ssz:

Ah canım benim. çok iyi olur hazirana ne kaldı ki... bazen sancılı oluyor bu süreçler. Allah bizlere sağlık versin önce... yoksa bebiş nasıl olur di mi:)) Allahın izniyle benim gibi özlem gibi 2. leri doğrduk haberlerinizi yazacaksınız...:16:

lavem dua ederken hep seni de zikrediyorum aklımda hala hacca giden bulamadım umreye giden bulursam özellikle ismine dua ettireceğim sözüm var:))

Akasyam beklemek bizim kaderimizde var galiba :31:

Ahh İncim kader arkadaşım hakkaten öyle. Beklemek heybesinden bize epey bir pay düştü. Ama çok şükür yine de. En azından çaremiz var. Ümidimiz var . Ya genetiği çözülmeyen bir hastalık olsaydı ? Genetiği çözülmeyenlerde hiçbirşey yapamıyorlar. Kaderinle başbaşa kalıyorsun. Ya da hiçbir şekilde hamile kalamasaydık ? Valla ben polyanna mantığı ile bunları düşünüp şükrediyorum. :7:

Nesrin'in de dediği gibi çok şükür sağlığımız yerinde. Biz sağlıklı olmazsak bebek hiç olmaz. Eşimiz yanımızda. Allah dermansız dert vermesin. Bakarsın hamilelik sürecimiz denk gelir. Beraber geçiririz bu süreci :16: Çok da keyifli olur :34:

Ahh İncim kader arkadaşım hakkaten öyle. Beklemek heybesinden bize epey bir pay düştü. Ama çok şükür yine de. En azından çaremiz var. Ümidimiz var . Ya genetiği çözülmeyen bir hastalık olsaydı ? Genetiği çözülmeyenlerde hiçbirşey yapamıyorlar. Kaderinle başbaşa kalıyorsun. Ya da hiçbir şekilde hamile kalamasaydık ? Valla ben polyanna mantığı ile bunları düşünüp şükrediyorum. :7:

Nesrin'in de dediği gibi çok şükür sağlığımız yerinde. Biz sağlıklı olmazsak bebek hiç olmaz. Eşimiz yanımızda. Allah dermansız dert vermesin. Bakarsın hamilelik sürecimiz denk gelir. Beraber geçiririz bu süreci :16: Çok da keyifli olur :34:

Akasyam o kadar güzel yazmışsın ki :16: Allah'a şükürler olsun her zaman.

Eşim yine Üsküp'e gidelim diyor :1: Programı yapmış bile :1:

Hemen haberleri yazayım :)
Çok şükür bi sıkıntı yok bebekte
Doktor olumlu seyler söyledi sadece bi bacağı kısaymış
İns öbürüne yetişir bir problem yok yani %80
Saglikli dedi sansliymissiniz dedi bize
Hepinizi çok seviyorum
Mattika incim Akasyam Nesrin ablam zor günümde yanımda oldunuz
Bir çift guzel soz bile oyle rahatlatıyorki insanı böyle zamanlarda
Rabbimin hepinizin ne muradı varsa versin
Öpüyorum sizleri

merveciğim çok sevindim. için biraz olsun rahatlamıştır.

merhaba kızlar,

umuyorum herkes iyidir.

mrb laveciğim. arada uğra bize. izmirde tedavi olmayı düşünüyordun bir gelişme var mı? bende bursada yaptırdığım için benimkine benzer olacak senin sanırım. benim pgt ist. yapılmıştı.

selam incim

okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum

iyi haberlerinizi alıyorum

merhaba kızlar,

lavem ben de sendenim

ne kadar uzak kalmaya çalışsakta aklımız burda

tulip erkek geliyormuş inşallah herşey iyi olur

özlemciğim gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah

akasyam mervem nazım hazadem delikız isimlerini atladıklarım varsa kusuruma bakmayın

dualarım sinzinle
umuyorum herkes iyidir.

Back
X