Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya cım Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. ramazanın bereketi yazın güneşiyle güzel haberlermiz devam eder inşallah...

seles cim krengi akıntı sorun değil diyolar ben de test günümden önce kanam aolmustu bana da iğne verdiler, geçti. Hemşireye sordum düşük olcaksa iğne vurulsam da olur mu diye evet olur dedi yani iğnenin işe yaraması iyi bişey galiba....

kızlar bi de bişey sorucam dün gece bi kramp sancı bigi bişeyle uyandım sonra azalarak geçti, şimdi de adet olmusum gibi ya da olcakmısım gibi hissediyorum korkuttu beni böyle bişey yasayan var mı aranızda?

İnşallah canım.. Hayırlısı neyse o olsun. Bu ağrılar çok normal. Kafana takma. :34:

akasyaaaa 1.aşama tamam!
devamı da gelsin inşallah
çok sevindim senin adına:)))

İnşallah canım.. Sagolasın..

Sumeyyecigim 5. Gun saat 6 civari aldim kuzumu:)) kizlar cok sagolun. 28 temmuz test gunum.[

akasya 3 dondurulmuşun var anladığıma göre. 2 tane transfer isteseydin kabul etmiyorlar mıydı acaba.. çünkü dondurulmuşlar çözündüğünde pek istenen neticeyi vermiyor.

Sağlık problemlerim olduğu için tek transferi uygun gördüler humeyracığım..

Hayirli olsun akasya gozun aydin 4 guzel yavrun olmus birinide almissin
Insallah pazar gunu guzel haberinide alirizz

ARmaan korkma normaldir o agrilar benim iki kizdada olmustu belki biliyorsundur ilk kizim pgt ikinci normal gebelik simdi ikiside saglikli yanimdalar masallah bu agrilar bildigim kadari ile bebek tutunmaya calisiyor rahim hafif hafif genisleyip kendine yer aciyor internetten bak bunu kesin bulursun bu cok normal agri merak etme
Insaallah sen ve senin gibi beklemekte olan arkadaslar tez zamanda kavusursunuz cennet kokulu kuzulariniza

Özlemim sağol kuzum.. :16:

Guzelim hayirlisi olsun insallah.transferin yapilmis.guzel haberi 28 temmuzda alacagiz.senin de yuzun gulecek goreceksin.

Lavemmm inşallah hepimizin yüzü gülsün..:16::38:

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.
+

canım çok sevindim cumartesi üsküdarda abdülfettah bağdadi hazretlerine ziyarete gittik isim isim dua ettim dualarımda sen de vardın Allahım bu güzel günlerde hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin...

Armaancım bu tarz ağrılar normal. Bu zamanlarda olacak bunlar. Sıkıntı yapma.

ARmaan korkma normaldir o agrilar benim iki kizdada olmustu belki biliyorsundur ilk kizim pgt ikinci normal gebelik simdi ikiside saglikli yanimdalar masallah bu agrilar bildigim kadari ile bebek tutunmaya calisiyor rahim hafif hafif genisleyip kendine yer aciyor internetten bak bunu kesin bulursun bu cok normal agri merak etme
Insaallah sen ve senin gibi beklemekte olan arkadaslar tez zamanda kavusursunuz cennet kokulu kuzulariniza

İnşallah canım.. Hayırlısı neyse o olsun. Bu ağrılar çok normal. Kafana takma. :34:6::38:

Kızlar çok sağolun Amin inşallah sağlıkla kavuşalım hasretle beklediğimiz bebişlerimize...

akasyammm :16: bebişini alıp gelmişsin hayırlı olsun :49::emir_bebek::nazar::nazar:

Rabbim tamamına erdirsin canım :emir_bebek::nazar::nazar: müjdeli haberlerini almaya az kaldı sanıyorum :52: :16::16:

annem bende giremedim bi kaç gündür.. kızlar sizlerde iyisinizdir insallah :16::16:

Allaha Emanet olun ..öptüüümmm :54::54::54:

mrb arkadaşlar. nasılsınız?
biz 34 günlük olduk. bütün günüm onunla geçiyor. hep işlerim yarım yamalak kalıyor, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. allahım bu sıkıntıları herkese nasip etsin.

akasya az kaldı sonucu öğrenmeye.

inci sana amniyosentez önerdi mi genetik uzmanı. hamilelik nasıl gidiyor bu arada?

akasyammm :16: bebişini alıp gelmişsin hayırlı olsun :49::emir_bebek::nazar::nazar:

Rabbim tamamına erdirsin canım :emir_bebek::nazar::nazar: müjdeli haberlerini almaya az kaldı sanıyorum :52: :16::16:

annem bende giremedim bi kaç gündür.. kızlar sizlerde iyisinizdir insallah :16::16:

Allaha Emanet olun ..öptüüümmm :54::54::54:

Çok sağol kuzummm :16:

biz 34 günlük olduk. bütün günüm onunla geçiyor. hep işlerim yarım yamalak kalıyor, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. allahım bu sıkıntıları herkese nasip etsin.

inci sana amniyosentez önerdi mi genetik uzmanı. hamilelik nasıl gidiyor bu arada?

Rosa evet pazar öğreneceğim sonucu :18:

Kızlarrr yaaa geçen sefer benim epey belirtim olmuştu. Göğüslerim şişmişti, gece ağrı ile uyanıyordum. İştahım açılmıştı Bu sefer hiçbir belirti yok :5: Göğüslerim de şiş değil. Her hamilelik birbirinden farklı mı ? Yoksa olmadı mı diye düşünüyorum :31: Sizin belirtileriniz nelerdi _?

Selam canım iyiyim şükür. Haftaya kontrolüm var sonra dikiş. Dikişten sonra biraz daha rahat nefes alacağım sanırım.
Doktor önerdi ama yaptırmayacağız.

Maşallah size :nazar:

Kızlarrr yaaa geçen sefer benim epey belirtim olmuştu. Göğüslerim şişmişti, gece ağrı ile uyanıyordum. İştahım açılmıştı Bu sefer hiçbir belirti yok :5: Göğüslerim de şiş değil. Her hamilelik birbirinden farklı mı ? Yoksa olmadı mı diye düşünüyorum :31: Sizin belirtileriniz nelerdi _?

İncı çok haklı.

Benim bildiğim o belirtiler ilaçlardan oluyor. Mesela bende ilk iki tedavide estrofem tablet kullanılmıştı, göğüsler çok şişmişdi, hele donmuşlarda... Son iki de (buna hamilelik de dahil) hiç şişlik olmadı. Ayrıca ağrılarım da hepsinde oluyordu. Yani benim belirtilere bakarsam, hamileliğimi diğerlerinden ayırt etmem mümkün değildi. Tabii her kesin bünyesi farklı oluyor. Sen de boş ver. İnşeAllah sonucu güzel olur.

Akasyam yapma etme eyleme :)

İncı çok haklı.

Benim bildiğim o belirtiler ilaçlardan oluyor. Mesela bende ilk iki tedavide estrofem tablet kullanılmıştı, göğüsler çok şişmişdi, hele donmuşlarda... Son iki de (buna hamilelik de dahil) hiç şişlik olmadı. Ayrıca ağrılarım da hepsinde oluyordu. Yani benim belirtilere bakarsam, hamileliğimi diğerlerinden ayırt etmem mümkün değildi. Tabii her kesin bünyesi farklı oluyor. Sen de boş ver. İnşeAllah sonucu güzel olur.

Geçen seferki belirtiler olmadıkça ümidim azaldı kızlar. Süre yaklaştıkça da olmadı hissi ağır basıyor. Dondurulmuşlarım beni teselli ediyor ama olmazsa yine de üzüleceğim.. :25: Hayırlısı... :31:

Akasyam birkaç gün geçmişi oku ben de aynı şeyleri yazmıstım hatırlarsın göğüslerim gecen sefer çok şişti bu sefer hiç bişi hissetmiyorum falan diye:) biliyorum insan kendini dinlemeden olmuyo ben de halen ağrılar azaldı mı arttı mı öyle mi böyle mi diye geçiriyorum günleri ama kesin olan şu ki belirtiler her defasında farklı oluyormus:) hiç kendini dinleme canım benim de test tarihimden sonra göğüslerde acıma olmay abasladı, iştahım da açık değil arasıra başım agrıyo ama o da baska gerginliklerden de olabilir

Son düzenleme:
Akasyam birkaç gün geçmişi oku ben de aynı şeyleri yazmıstım hatırlarsın göğüslerim gecen sefer çok şişti bu sefer hiç bişi hissetmiyorum falan diye:) biliyorum insan kendini dinlemeden olmuyo ben de halen ağrılar azaldı mı arttı mı öyle mi böyle mi diye geçiriyorum günleri ama kesin olan şu ki belirtiler her defasında farklı oluyormus:) hiç kendini dinleme canım benim de test tarihimden sonra göğüslerde acıma olmay abasladı, iştahım da açık değil arasıra başım agrıyo ama o da baska gerginliklerden de olabilir

Armaan kuzum seninde diğer gebeliğinde göğüs şişliği çok muydu ? Benim öyle bir geriliyordu ki gece ağrı ile uyanıyordum. Bu sefer hiçbirşey yok. Senin de bu sefer göğüs şişkinliği olmadı demek.. :31: Ayyy biraz rahatladım o zaman. Her hamileliğin seyri farklı demek. Ama insan o belirtileri göremeyince üzülüyor gerçekten de :31:

Armaan kuzum seninde diğer gebeliğinde göğüs şişliği çok muydu ? Benim öyle bir geriliyordu ki gece ağrı ile uyanıyordum. Bu sefer hiçbirşey yok. Senin de bu sefer göğüs şişkinliği olmadı demek.. :31: Ayyy biraz rahatladım o zaman. Her hamileliğin seyri farklı demek. Ama insan o belirtileri göremeyince üzülüyor gerçekten de :31:

hiç üzülme canım gecenn sefer göğüslerde gerginlik ne kelime göğüs uçlarım bile test tarihimden önce acımaya baslamıştı ama bu defa öyle olmadı taa test günümden sonra basladı yavas yavas.. inşallah kırkımız karşıcak yaaa sağlıkla hayırlısıyla

Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)

Herkese selam aksayan hayırlı olsun CANIM benim inşallah yanına kavuşacaksın saglicakla senim için çok dua ediyorum
İncim ne dikişi hayirse :26: r.a için mı
Armaan hayır uğurlu olsun hamilesi demek tebrik ederim Kac haftalık oldu takvim yap :)

Mervem a.s. döndün mü?

Evet canım rahim ağzı dikişi.

Back
X