Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sümeyyecim sağol canım ben heyecanla duayla beklemekteyim ilk muaynemiz önümüzdeki perşembe inşallah :nazar: sizlerinde dualarınızı bekliyorum günler uzadı da uzadı sanki

Akasyanı test günü yarın galiba hayırlısıyla
Hemen hemn her türlüsünü görmüş ve korkan biri olarak sana korkma diyorum:))

Akasya daha bir şey yazmamış, umarım güzel haberi kutlamaya dalmıştır.

Dün ben kontrole gitmişdim, doktorun gördüğü kalınlaşma yerindeydi, bana gösterdi. Kürtaj edelim, kendiliğinden düşseydi bu zamana kadar düşerdi, çok zaman geçdi... dedi. Ben de bir an önce olsun bitsin, daha tez toparlanayım diye kabul ettim. Oldu-bitti. Şimdi daha iyiyim. Bebişden kalan son parçayla da böylece vedalaştım. İşin qarip yanı içime oturan duygusal bir ağırlık vardı, o gitti. Umarım bir daha da gelmez.

Son düzenleme:
armaan hala akasyadan ses yok,nerde kaldı?inşallah iyi haberlerle gelir
Umarım Akasya Sümeyyenin dedeği gibi kutlamaya dalmıştır....

Hemen hemn her türlüsünü görmüş ve korkan biri olarak sana korkma diyorum:))
Selescim sağol canım dikenüstündeyim iğneyi bırakıp kapsüle geri dönünce lekelenme de geri döndü galiba sütlükahve gibi bi leke vardı çamsşırımda az önce canım sıkıldı kapsülü koyup yattım. Allahım nolur onları bize bağışla nolur Allahım kocamın karşısına bu kez mutlu haberlerle çıkart beni yarabbim. Sen dualarımızı sağlıklı bebeklere hayırlı evlatlara vesile kıl Allahım senin herseye gücün yeter yarabbim.....sen naptın seles kontrolün ne zaman iğneyemi devam ediyosun kapsül mü?? Keçileri kaçırıcam kontrole kadar ben bu hafta işler de çok yoğun Allahım yolumu açık et yarabbim

Akasya daha bir şey yazmamış, umarım güzel haberi kutlamaya dalmıştır.

Dün ben kontrole gitmişdim, doktorun gördüğü kalınlaşma yerindeydi, bana gösterdi. Kürtaj edelim, kendiliğinden düşseydi bu zamana kadar düşerdi, çok zaman geçdi... dedi. Ben de bir an önce olsun bitsin, daha tez toparlanayım diye kabul ettim. Oldu-bitti. Şimdi daha iyiyim. Bebişden kalan son parçayla da böylece vedalaştım. İşin qarip yanı içime oturan duygusal bir ağırlık vardı, o gitti. Umarım bir daha da gelmez.
Sümeyye geçmiş olsun iyi yapmışsın aldırmakla çünkü kendiliğinden düşmüyor malesef beni de boşu boşuna bekletmişlerdi düşer diye, daha kısa sürede eski haline dönerdin böylece tez zamanda güzel haberler dilerim arkadasım

sümeyyecim malesef akasyanın negatif ..ama semra hnm.ilk adeti ile başlayalım demiş dondurulmuşlara inşallah onlarla anne olacak inşallah..​

Bu yazıyı başka bir yerden kopyaladım... Dilerim son neqatifi olur ve bebişleri donmuşlardan gelir. Biz de 1 ay sonra burdan halaylar çekeriz.

Sanırım ben de bu sefer donmuşlardan deniyicem. Aslında ilk baştan istiyordum, ancak bu psikoloji ile nasıl yumurtlarım Allah bilir.

Umarım Akasya Sümeyyenin dedeği gibi kutlamaya dalmıştır....

Selescim sağol canım dikenüstündeyim iğneyi bırakıp kapsüle geri dönünce lekelenme de geri döndü galiba sütlükahve gibi bi leke vardı çamsşırımda az önce canım sıkıldı kapsülü koyup yattım. Allahım nolur onları bize bağışla nolur Allahım kocamın karşısına bu kez mutlu haberlerle çıkart beni yarabbim. Sen dualarımızı sağlıklı bebeklere hayırlı evlatlara vesile kıl Allahım senin herseye gücün yeter yarabbim.....sen naptın seles kontrolün ne zaman iğneyemi devam ediyosun kapsül mü?? Keçileri kaçırıcam kontrole kadar ben bu hafta işler de çok yoğun Allahım yolumu açık et yarabbim

Sümeyye geçmiş olsun iyi yapmışsın aldırmakla çünkü kendiliğinden düşmüyor malesef beni de boşu boşuna bekletmişlerdi düşer diye, daha kısa sürede eski haline dönerdin böylece tez zamanda güzel haberler dilerim arkadasım

armaancım ben ogrendıgımden berı progestan yuzluk gunde ıkı tane kullanıyorum
.yaklasık sekızıncı haftadan berı kahverengı leke hep vardı.gecen pazar cok geldı acıle gıdınce 50mg lık progestan ıgne ve bır endol fıtıl verıldı bır defalık.suan hapa devam edıyorum agrımda oluyodu sımdı ara ara leke var
ben dınlenınce azalıyo gıbı geldı doktor da gorunurde bır sey yok dıyor.ben de kendımı ıkna edıyorum napım yoksa kafayı yıcez.allahım sen verdın ancak sen korursun dıye dua edıyorum senın duana da kocaman amın dıyorum hem bızım hep burdakı herkes ıcın.arada gıtmedın mı keseyı gormeye korkma allaha emanet

armaancım ben ogrendıgımden berı progestan yuzluk gunde ıkı tane kullanıyorum
.yaklasık sekızıncı haftadan berı kahverengı leke hep vardı.gecen pazar cok geldı acıle gıdınce 50mg lık progestan ıgne ve bır endol fıtıl verıldı bır defalık.suan hapa devam edıyorum agrımda oluyodu sımdı ara ara leke var
ben dınlenınce azalıyo gıbı geldı doktor da gorunurde bır sey yok dıyor.ben de kendımı ıkna edıyorum napım yoksa kafayı yıcez.allahım sen verdın ancak sen korursun dıye dua edıyorum senın duana da kocaman amın dıyorum hem bızım hep burdakı herkes ıcın.arada gıtmedın mı keseyı gormeye korkma allaha emanet
Bizim merkezde test poxitif çıkarsa 2 hafta sonraya randevu verşyorlar kalp atışı da kese ile birlikte görülür inşallah bazen dediğin gibi Allahım sen hayırlısını bilirsin diyip içimi ferahlarıyoruö bazen de Allah korusun işler iyi gitmezse diye içim yanıyor. Zor günler selescim Allahım bebeğini bebeğimi buradaki tüm arkadaslara bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin tez zamanda inşallah Amin sen de bebeğin de Allaha emanet canım, yarın ben de iğne yaptırıyım bu geceyi hayırlısıyla atlatıp inşallah

Nasıl üzgünsün biliyorum canım çok üzüldüm ben de ama neyse ki hemen dondurulmuslarla baslayabilecekmişsin sakın vazgeçme
Allahım anneliği bize ne zaman kısmet edecek milmiyorum ama edecek inşallah...

sümeyyecim malesef akasyanın negatif ..ama semra hnm.ilk adeti ile başlayalım demiş dondurulmuşlara inşallah onlarla anne olacak inşallah..​

Bu yazıyı başka bir yerden kopyaladım... Dilerim son neqatifi olur ve bebişleri donmuşlardan gelir. Biz de 1 ay sonra burdan halaylar çekeriz.

Sanırım ben de bu sefer donmuşlardan deniyicem. Aslında ilk baştan istiyordum, ancak bu psikoloji ile nasıl yumurtlarım Allah bilir.

dondurulmuslarla stres cok az ve basarıda ıyı guven canım dondurulmuslara da

akasya hepımız ıstısnaı durumlar yasıyoruz senınkı de oyle allah ın ıznıyle donmus bebısın sen de can bulur hemen baslayabılmenız guzel bır sey

akasya çok üzüldüm ama Allahtan donmuşların var ve erkenden tedaviye başlayabiliyorsun. demekki kısmetin donmuşlardaymış. hayırlısı nasılsa öyle olsun.

akasya ne desek boş biliyorum ama yeni tedavinde olacak inşallah öyle düşün, bu bile büyük bir şans senin için,rabbim sabır versin sana,hayırlısı böyleymiş

Canımarkadaşım ne olur güçlü ol bak daha dondurulmuşların var biz neler neler gördük neler geçirdik ....
Hayat mucizelerle dolu biz zoru başardık bu günlere geldik kuzucugun seninle olucak bak gör dualarım herzaman seninle seni çok sewiyorum.

Canim merhaba ,

28 temmuz diye hatirliyordum ...
Olmamıs. hayırlısı tatlım.
donmuslar buyuk lux bunu unutma lutfen.
ve hatırlatmak ısterım Akasyacım ben hayatımda sadece 1 kere gebe kaldım ( kımyasaldı ama kaldım ) o da donmuslarla oldu.
onları sakın hafıfe alma tatlım.
hayırlısı dıyoruz, dıyecek baska bır sey yok. kendını fazla yıpratma. bır de unutma kı bulup kaybetmek cok daha zor kı sen bunu gayet ıyı bılıyorsun. bastan olmasın varsın,bosver. Allahım sana o yıpratıcı gunlerı yasatmasın bır daha .

Son düzenleme:
Umarım buralara uğramaman fırsat bulamamandan kaynaklanıyordur. Umarım bu neqatıf seni çok fazla üzmemişdir. Umarım tekrar tedavi planlarını yapmaya başlamışsındır. Her işde bir hayır vardır, biliyorsun. Fırsatını bulunca bir şeyler yaz, iyi olduğunu görmek istiyorum.

Bu öyle zorlu bir yolculuk ki, yılmak, yorulmak, pes etmek gibi bir lüksümüz yok. Güçlü olmalıyız, güzel sonuç almak istiyorsak buna mecburuz. Ağlarız, sızlarız, hatta bazen yaralanırız, ancak yola devam ederiz. Hepimize başarılı olmak dileği ile...

akasyammm canımmcımmm şuan çok üzgünsün biliyorum ama ne olur kendini bırakma olurmu? gel aramıza dertleşelim konuşalım.. sıkıntılarını endişelerin varsa ne bileyim ama ne olur içine atma :25::25:kısmet değilmiş yada hayırlısı böyleymiş diye düşün olurmu bitanem :16: demekki daha zamanı var nazlı bebişinin :emir_bebek::nazar: dondurulmuşların vardı sanırım.. onlarla daha kolay oluyormuş diye okumuştum topiklerde hakkında hayırlısı olsun kuzuumm :31::49::nazar: insallah sende buraya arman gibi yazacaksın ''hamileyim''haberini vereceksin bizlere :16:bu negatif son olsun insallah.. son kez üzülelim seninle beraber,,,bundan sonra mutluluklar bizimle olsun :16::16:

selescim çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir insallah..bolbol yat dinlen :16:

armancım hadi az kalmış senin ptpıtları duymaya ve keseni göremeye :nazar::16: darısı burdaki arkadaşlarımın başına insallahh :25::25:

trkuaz tedavin hayırlı olsun,işlerin rast gitsin insallah :nazar:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Üzülmedim dersem yalan söylemiş olurum. Ama hissetmiştim. Biliyordum. Şu an vakti zamanı değildi. Hayırlısı buydu. Rabbimin bir bildiği var elbette.. Bu aralar çok şiddetli sırt ağrılarım var. Aslında tedavi dönemi dahil olmak üzere 3 haftadır bu ağrıyı çekiyorum. :2: İlaç da kullanamadım. Bugün doktora gittim. Tedbiren akciğer röntgeni de çekti. Yarın sonucu alacağım. Sırt ağrısı için de kas gevşeticiler verdi. Cumaya kadar geçmezse emar çekilecek :18: İşin gerçeği kendi derdime düştüm negatifin acısını bile yaşayamadım diyebilirim. Tek tesellim hamile kalsaydım ve bu ağrılar sürseydi çok acı çekecektim. Şimdi vücudumu ve ruhumu iyileştirdikten sonra dondurulmuşları deneyeceğim. Bu fiziksel ve ruhsal durumla denemek istemiyorum.. Dua edin benim için.. Bu ağrılı günler geçsin bir an önce :43:

mervecim hoşgeldin :16::16:

bebişinden ve tatlı telaşlarından bizlerde istiyoruuuzzz :52::16::16: insallah aminnn çok sağol duan için :16:

prensesinin ayacıkları için üzülme lütfen iyi olacak annesi kuzun..güzel düşünki güzellikler karşına çıksın taze annecik :emir_bebek::nazar::16:seninde işlerin rast gitsin kızın 3 aylık olduğundan mı ameliyat olacaktı sanırım şimdi 2ayınız kaldı güzel günlere öyle söyleyeyim..
fındık burunlu pembiş yanaklı cennet kokulu kızçeni öp yerime :54: masalalh suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın yavruşunu :nazar::nazar:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Üzülmedim dersem yalan söylemiş olurum. Ama hissetmiştim. Biliyordum. Şu an vakti zamanı değildi. Hayırlısı buydu. Rabbimin bir bildiği var elbette.. Bu aralar çok şiddetli sırt ağrılarım var. Aslında tedavi dönemi dahil olmak üzere 3 haftadır bu ağrıyı çekiyorum. :2: İlaç da kullanamadım. Bugün doktora gittim. Tedbiren akciğer röntgeni de çekti. Yarın sonucu alacağım. Sırt ağrısı için de kas gevşeticiler verdi. Cumaya kadar geçmezse emar çekilecek :18: İşin gerçeği kendi derdime düştüm negatifin acısını bile yaşayamadım diyebilirim. Tek tesellim hamile kalsaydım ve bu ağrılar sürseydi çok acı çekecektim. Şimdi vücudumu ve ruhumu iyileştirdikten sonra dondurulmuşları deneyeceğim. Bu fiziksel ve ruhsal durumla denemek istemiyorum.. Dua edin benim için.. Bu ağrılı günler geçsin bir an önce :43:

çok geçmiş olsun akasyam,Rabbim sana şifa versin :25::25: cereyanda filan mı kaldın acaba? fena üşütmüşsün yel girmiş vucuduna gibi geldi banada..insallah röntgenlerin filan temizdir canım.

eve gidince el havlularını ütüde bi güzel ısıtsın eşin..sırtına yada neresi tutulmuşsa once jeli sürün sonrada o ısıtılan havluları sarıp üstünede bi battaniye pike yada öylece yat dinlen... banyo yaptıktan sonra filan mutlaka saçlarını kurut makinada..

toz zencefil,2 damla limon ve 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yut ,bu senın vucudunu ısıtacaktır.
:21:

şuan senin sağlığın herşyden önemli canım sen sağlıklı ol ki bebişte senden güç alsın :16:

kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedaviye senin için daha hayırlı olur insallah :49::emir_bebek::nazar: dualarım seninle olacak canımcım :16::16:

Back
X