• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hastane ve doktor arayışı içinde olan arkadaslarım karar vermek gerçekten cok zor , Cok hastane değiştirdim ben de :) Gop yüzyıl hastanesindeyim 6. Deneme ile sorunumu bulduk ,embrıyolar problemle oluyormus,pgt de 3 sağlıklı embriyo cıktı cok şükür ,hastanenın nette cok adı yok ama ben cok memnunum hasteneden ve doktorum Gürkan Arıkan dan tavsıye ederım ...

Hastane ve doktor arayışı içinde olan arkadaslarım karar vermek gerçekten cok zor , Cok hastane değiştirdim ben de :) Gop yüzyıl hastanesindeyim 6. Deneme ile sorunumu bulduk ,embrıyolar problemle oluyormus,pgt de 3 sağlıklı embriyo cıktı cok şükür ,hastanenın nette cok adı yok ama ben cok memnunum hasteneden ve doktorum Gürkan Arıkan dan tavsıye ederım ...
Allah bu sefer yüzünüzü gul durur emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.

5 gun sonra transferim olacak inşallah cnm ,sonrasında Mutlu haberi almak için gun sayacağız bakalım, heyecanlı bekleyişler bunlar ... Allah ım ol derse olacak inşallah :)

Ayy Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla sonuna kadar olumlu gider sağ salim bebeğine kavuşursun Amin ....

Ahh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
Insallah o gunleri de goreceksin canim
Merak etme ;) ignenin havasini aldirirken ilac da cikiyor ben de aldirmadan yapiyorum hala daha

Ahh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
Canım bir seferden bişey olmaz bidahakine havasını sl ciltaltuna hava giderse biraz ağrı yapar havasini çıkarırken de çok yavaş hareket et igneyi vurduktan sonra 3e kadar say sonra çek igneyi

Back
X