• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bugun kim trasfer olacakti yaa bide gun sayiyorduk o kimdi arkadaslar valla kalabaliklastik takip zor:halay:
Çarşamba günü ben oldum transfer iki tane kondu 16 sına test günüm dualarinizi bekliyorum başka var mı yakında transfer olan drum telefon ve bilgisayar dan uzak dur dedi :KK43: ana buraya girip okuyasim geliyor beni gören eşim kızıyor saklı gizli alıyorum teli :KK71: başka transfer olan kim var ki beraber gün sayalim:halay:

Aaa neden uzak dur dediki yaa
Kahve kola yasak cihazlardan uzak dur bir de güzel Beslen dedi cinsel ilişki de yasak kabiz olma dedi vitaminlerimi ve ilaclarimi kullanıyorum bir de drum demedi ama burdan okudugum kadarıyla ananas yiyorum hayırlı sonuçlar alırım insallah Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin

5 gun sonra transferim olacak inşallah cnm ,sonrasında Mutlu haberi almak için gun sayacağız bakalım, heyecanlı bekleyişler bunlar ... Allah ım ol derse olacak inşallah :)
Az kalmış hayurlisiyla hemencecik geçsin günler bebislerini al benim gibi sonrada dua edip bekleriz sen nerde olucaksin kactane konulacak konustunuz mu drunla

Haklısın maysa herşey allah tan allah hayırlısını sağlıklısını versin..inşallah Umut'un yavrusuna da senin yavruna da şifa versin Rabbim ..acılarını göstermesin
saol panikli.cümlemizin evladını inşallah.hasta yavru olmasın herkesin evladı sağlıklı olsun inşallah. olucak inşallah biz mücadele edip tevekkül ettiğim sürece Rabbim mükafatlandıracak inşallah hepimizi

Canım bir seferden bişey olmaz bidahakine havasını sl ciltaltuna hava giderse biraz ağrı yapar havasini çıkarırken de çok yavaş hareket et igneyi vurduktan sonra 3e kadar say sonra çek igneyi
Canm az önce yaptım iğneyi yine havasını almayi unuttum.:işsiz:Bir de batirdiktan sonra ilacı bırakacağıma tersini yaptım önce ama hemen farkettim bıraktım ilacı. Yani siringayı bastiracagima çektim hep bunlar heyecandan.o_OTransferini oldun inşallah canm.Bebislerin seninle olsun seni hiç birakmasin.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Ya kızlar heyecandan yine iğnenin havasını almayi unuttum.Normalde iğne fobi varken iki gündür kendi kendime iğne yapıyorum.Yine havasını alamadım ve batirdiktan sonra siringayı ittirecegime geri çekiyorum ama hemen düzelttim.:KK35:Canm sıkıldı hemşireyi aradım 'bişey olmaz ama bidahakine dikkat et,havasını al' dedi.

Canm az önce yaptım iğneyi yine havasını almayi unuttum.:işsiz:Bir de batirdiktan sonra ilacı bırakacağıma tersini yaptım önce ama hemen farkettim bıraktım ilacı. Yani siringayı bastiracagima çektim hep bunlar heyecandan.o_OTransferini oldun inşallah canm.Bebislerin seninle olsun seni hiç birakmasin.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
Aminnn inşallah canim kizzz sen çok heyecanlisin sakin ol birazcık arkadaşım haklısın kendine igne yapmak zor da neyseki çok yakmıyor onlar sen bir de transfer sonrası kalcadan yapılan igneyi gör üç gün sürüyor ağrısı :confused:

Ya kızlar heyecandan yine iğnenin havasını almayi unuttum.Normalde iğne fobi varken iki gündür kendi kendime iğne yapıyorum.Yine havasını alamadım ve batirdiktan sonra siringayı ittirecegime geri çekiyorum ama hemen düzelttim.:KK35:Canm sıkıldı hemşireyi aradım 'bişey olmaz ama bidahakine dikkat et,havasını al' dedi.
Canım havasını almadan yapınca ilacın etkilesiminde bir negatiflik olmuyo yani kafan rahat olsun, havayi alinca daha rahat olucaksan da al ama geri cekmemeye ozen goster bu cok daha onemli bence.

Az kalmış hayurlisiyla hemencecik geçsin günler bebislerini al benim gibi sonrada dua edip bekleriz sen nerde olucaksin kactane konulacak konustunuz mu drunla
Evet cnm , az kaldı sabırsızlanıyorum:)) Özel Gop yüzyıl hastanesinde Gürkan Arıkan doktorum , 2 tane koyacak inşallah ... Senın günlerin de az kaldı cnm senin sonuçtan on gun sonra ben sonuc için saymaya başlayacağım , ay cok heyecanlı :)) hally inşallah beraber olumlu sonuçlar alırız tatlım

Aklima ilk kendime igne yaptgim gun geldi :olamaz: saglik ocagna gttim hemsre yanimdayken kendime yaptim bisey olursa yanimda bir bilen olsun dye.normalde asri korkarim igneden.sonra minubuse bindim arkadan bi bayan para uzatti vermem icin.ben verdim minubuscu paranin ustunu verdi ben kafam bi dunya heyecandan ates basiyo kadinin para ustunu cebime koymusum .kadin bana seslenince anladim.hayatimda hic bukadar utanmamistim:KK33::KK30::KK14::KK14: .kafamda hep tedavi ve igneniyi kendime yapmanin sokuyla dalmisim

Evet cnm , az kaldı sabırsızlanıyorum:)) Özel Gop yüzyıl hastanesinde Gürkan Arıkan doktorum , 2 tane koyacak inşallah ... Senın günlerin de az kaldı cnm senin sonuçtan on gun sonra ben sonuc için saymaya başlayacağım , ay cok heyecanlı :)) hally inşallah beraber olumlu sonuçlar alırız tatlım
Aminnn inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alalım dondurulmuşlarla yapılacak gsliba demi inşallah güzel cozulsunler haber edersin artık yaxisiriz

Aminnn inşallah canim kizzz sen çok heyecanlisin sakin ol birazcık arkadaşım haklısın kendine igne yapmak zor da neyseki çok yakmıyor onlar sen bir de transfer sonrası kalcadan yapılan igneyi gör üç gün sürüyor ağrısı :confused:
Offf deme kalcadan kaç tane iğne yapılıyor? o_OOnu hemşire yapar zaten.

Canım havasını almadan yapınca ilacın etkilesiminde bir negatiflik olmuyo yani kafan rahat olsun, havayi alinca daha rahat olucaksan da al ama geri cekmemeye ozen goster bu cok daha onemli bence.
Evet canm haklısın dikkat ederim bundan sonra ama öğrenene kadar randevu günüm geliyor.Çarşamba yumoslar olgunlasmissa Cuma'ya opu yapılacak inşallah.

Aklima ilk kendime igne yaptgim gun geldi :olamaz: saglik ocagna gttim hemsre yanimdayken kendime yaptim bisey olursa yanimda bir bilen olsun dye.normalde asri korkarim igneden.sonra minubuse bindim arkadan bi bayan para uzatti vermem icin.ben verdim minubuscu paranin ustunu verdi ben kafam bi dunya heyecandan ates basiyo kadinin para ustunu cebime koymusum .kadin bana seslenince anladim.hayatimda hic bukadar utanmamistim:KK33::KK30::KK14::KK14: .kafamda hep tedavi ve igneniyi kendime yapmanin sokuyla dalmisim
:KK70::KK70::KK70:sen çok yaşa emi.Valla canm kızma ama güldüm ya yorumunu görünce.Ama bende de bi o kadar heyecan var.Neyseki iğneden hemen sonra bir yere çıkmadım.:confused::confused:

Offf deme kalcadan kaç tane iğne yapılıyor? o_OOnu hemşire yapar zaten.
İki tane verdi ewet hemşire yapıyor varsa tanıdığın ona yaptur benim saolsun kuzen hemşire nazım geçer diye ona yaptirdim ama kalcam hop oturup hop kalktı igne girince :olamaz: çok sakıncalı bir hareket yaptım anlayacağın ben yaptım sen yspma diye yazıyorum msksatim korkutmak falan değil usaklar için yapmadigimiz yok inşallah tutunurlar bize :KK200::KK200:

Back
X