• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Olursun insallah yeterki rabbim ol desin oluverir yeterki istemesini bilelim..belki cocugun olacakti sakat olabilirdi hasta olabilirdi hergun gozunun onunde olebilirdi belki gozleri gormeye bilirdi belki sana hic anne diyemezdi bu yuzden sadece hayirlisini iste sadece evlat isteme
Sağlıklisini ve hayırlısıni nasip etsin Allahım. .her zaman duam bu.tesekkürler Arkadaşım

Merhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
Geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardimci olur inşallah

Merhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
Merhaba hayirli olsun sakin ol. Ben de istanbul tup bebekte tedavi gordum. Opu yapildiktan sonra cok yumurtan olursa eger dr bir ay dinlendirio vucudu. Donduruyor embriyolari sonra adetin geldikten sonra yani bir ay sonra dr a gidiyorsun ilac tedavisine baslayacaksin rahmi hazirlayacsklar sonrasinda sana diyecek ki artik iki gun sonra hazir transferin olabilir diyecek o gun de pgt ye gonderecek . Sonuc bir ya daiki gunde cikar. Bana bir gun denmisti ancak uzun surmustu 2 bucuk gunde cikmisti iki kere bakmislar embriyolara kesin olsun diye. Sonrasinda da o gun ya da ertesi gun transferin oluyor. Hayirli olsun canim

Yarın oğleden sonra transferim var kızlar bana Dua edin :) kızlar siz transfer gunu transfer öncesinde sabah kahvaltı ettiniz mi bana yemek yiyip gelebilirsin dedi . Bir de transfere idarara sıkışık gel demedi (eski doktorlarım demişti ) siz Nasıl gitmiştiniz bilgi verir mısınız

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ecenurr.. Evet benimde öğleden sonra oldu transferim bende tok gittim ve idrara sıkışık oluyor sun ama çok değil hemşire kontrolünde biraz boşalttırmıştı bana hafif sıkışık istediler benden sanada yarın diyeceklerdir belkide gittiğinde zaten gidiyorsun emriyoyo çözdürüyorlar fln vakit alıyor ben sabahtan bi kontrole gitmiştim öğleden sonra tekrar gittim

H
Yarın oğleden sonra transferim var kızlar bana Dua edin :) kızlar siz transfer gunu transfer öncesinde sabah kahvaltı ettiniz mi bana yemek yiyip gelebilirsin dedi . Bir de transfere idarara sıkışık gel demedi (eski doktorlarım demişti ) siz Nasıl gitmiştiniz bilgi verir mısınız
hayirli olsun canim :) senin sikisik gitmene gerek yok orda eline su verirler ic bunu derler muhtemeln :)

Ewet sabah kahvaltı ettim bol su içtim rahim iyi görünsün diye idrar torbasinin iyuce dolması gerekiyor belkide orda şu içmeye baslamani isteyecekler çok sklina takildiysa hemen ara sor kapanmadan hayırlı olsun şimdiden pozitifi gör inşallah kaç embriyo transfer olacsk belli mi

Canım benim hastanedeki test gününe bir hafta var belki cumartesi idrar tahlili yapabilirim:KK66: sen son kararını verdin mi Nerede basliyirsun
Nasıl hıssedıyorsun kendını vücudunu dinliyor musun , böyle farklılıklar var mı , az kaldı sonuc gününe sabırsızlanıyor musun cnm

E ecenurr cnm hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ya bu arada transfer esnasında ağrı sızı falan bişey hissetmiyormusunuz? Ben daha alttan muayne bile olamıyorum. Birde normal doğum düşünüyorum ilk çatı muaynesi filan nasıl olcak bilmiyorum ya :ruh:

Ya bu arada transfer esnasında ağrı sızı falan bişey hissetmiyormusunuz? Ben daha alttan muayne bile olamıyorum. Birde normal doğum düşünüyorum ilk çatı muaynesi filan nasıl olcak bilmiyorum ya :ruh:
Canim aci falan dusunme ben hep alttan muayene oldum ;) merak etme hic acimio korkma dusunme de :) normal dogum istiosan insallah istedigin gibi olur cok az kaldi yaa cok heyecanli allah tamamina erdirsin hepimizi seni insallah:)

Yok canım transfer rahat geçiyo ağrı acı olmuyo..normalde Bende alttan muayene istemiyorum ama belli bir haftaya kadar alttan bakıyorlar...yarın dr um son kez alttan bakar insallah.benim de iki gundur bulantilarim azalinca acaba kotu birseymi oldu diyorum..olsa sikinti olmasa ayri dert Allahim guc sabir versin hepimize.

İki tane verdi ewet hemşire yapıyor varsa tanıdığın ona yaptur benim saolsun kuzen hemşire nazım geçer diye ona yaptirdim ama kalcam hop oturup hop kalktı igne girince :olamaz: çok sakıncalı bir hareket yaptım anlayacağın ben yaptım sen yspma diye yazıyorum msksatim korkutmak falan değil usaklar için yapmadigimiz yok inşallah tutunurlar bize :KK200::KK200:
Çok acıtıyor yani. İnşallah çok acımaz ya.Ben sağlık ocağında yaptiririm.Saatte sıkıntı olmaz değil mi?İstediğim zaman yaptırabilir miyim canm?

Back
X