• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayat_gun hayat_gun cnm geçmiş olsun, yumoşların bol bol sağlıklı evlat olsun sana inşallh. Dualarım hepinizle valla. Bizimde çok duaya ihtiyacımız var bizleride unutmayın güzel anneler . :nazar:
Sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :KK46:
Saol canım çok teşekkür ederim.Allah bu uğurda emek veren kimsenin emeğini araya vermesin.Bütün hamişlerimiz bebeklerini sağ salim kucağına alsın inşallah.Duam hepimize canm.Maşallah çok az zamanın kaldı senin de.Uzun ömürlü sağlıklı,hayırlı bebişinle eşinle mutlu bir hayatın olsun inşallah.Güzel günleri bizler de eksiksiz yaşayalım artık. :dua::dua:

Bana 5 tane orgalutran yazmis dr.Şişliğe karşı önlem olsun diyeymış. Size de yazdı mi kızlar? Hemşire'istediğin saatte kullan' dedi ama yine akşam aynı saatlerde mi kullansam?

Kizlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış,6si döllenmiş.Biraz canm sıkıldı.Bu embriyolar devam edecek mi acaba pgt ye de girecek çünkü.Lütfen sizden ricam bilgisi olan yazsın. Sizlerde kaç embriyo çıktı kaçı devam etti?:(

Hayat morelini bozma canım hayırlısı inşallah..kaçıncı gün embriyosu transfer olacak acaba.. Benim beşinci gün embriyosuydu..her merkezde böyle mi onuda bilmiyorum.. Yani beşinci güne kadar bekliyorlar .. Benim 29 yumurta toplandı .. 13 tanesi olgun kaldı onları dondurduk

Hayat morelini bozma canım hayırlısı inşallah..kaçıncı gün embriyosu transfer olacak acaba.. Benim beşinci gün embriyosuydu..her merkezde böyle mi onuda bilmiyorum.. Yani beşinci güne kadar bekliyorlar .. Benim 29 yumurta toplandı .. 13 tanesi olgun kaldı onları dondurduk
Canm dün opu oldum.Hayirlisiyla C.tesi pgt ye girecek.İlk tedavim o yüzden kestiremiyorum 6 embriyo normal mi devam eder mi pgt ye gider ahh soru çok. Tatlı heyecan yerini can sıkıntısına bıraktı.:KK43:

Panikli canim tek seferdemi 29 toplandi

Canim taramalar derken cghden bahsettim zaten onun haaricinde ikiz gebeliklee icin zaten ikili test onermiyorlar 12 haftada bakti doktorum hersey yolunda dedi sonra da detayli ultrasona cagirdi
Sennle ayn
Kizlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış,6si döllenmiş.Biraz canm sıkıldı.Bu embriyolar devam edecek mi acaba pgt ye de girecek çünkü.Lütfen sizden ricam bilgisi olan yazsın. Sizlerde kaç embriyo çıktı kaçı devam etti?:KK43:
10 cikti 9 u dollendi. Hepsi son gune gtti. Ama 7si pgtye gtti.

Pgt sonucu icn genetikcnn yanina gttigimde cok heyecanlanmstim bnde kactane saglikli cikti dye aklim cikacakti.hayatimin hicbir evresnde bukadar heyecan yapmamstim.ama olmadi.sonuc degismyor .oyuzden stres yapma tadini cikar.olumlu enerji gonder bebislere .onlar hisseder
Doğru söylüyorsun takdir Allah'in.Ama beni anlıyorsun degil mi?7 taneden kaçı sağlıklı çıkmıştı sende?

Back
X