şu an aslında sadece konuşmaya ihtiyacım varama bu konuyu kimseyle paylaşmadığımız için konuşamıyorum temmuzda 3. tedaviye başlamayı planlıyoruz ama tamamen kararsızım 2 tanesi antalya memorialde oldu cgh sonucu sağlıksız geldi şimdi değiştirsem mi yoksa şişliye mi gitsem bu sefer ki uzak olduğu için öncesinde bi gidip yüzyüze konuşma kafamdaki her şeyi sorma şansım yok biraz önce telefon ettim dönecekler dediler bilmiyorum yoğun oldukları için baştansavma iş mi yaparlar yoksa hiç kıpırdamayıp yine antalya memorialde mi devam etsem
burdaki herkes cgh sonucunu ortalama 2 haftada alıyor bizim arraycgh 24 saatte çıkıyor diğerinde bi farkıvar mı bilmiyorum offff kafam karışık eşim bana bırakıyor farkındayım çook uzun belkide anlamsız biryazı oldu ama en iyi benim durumumda olan anlar deyip burayayazma gereği duydum bana bi akıl fikir verin yine duygusal günlerimden birindeyim uzun zamandırolmamıştı aslında bugün çok sevdiğim bir arkadaşımın 2.çocuğuna hamilelik haberini aldım ASLA kıskanmadım hatta çok sevindim ve içimden nolur allahım bizede sağlıklısını ver evlatla sınama allahım dedim içim sızladı ne zaman nasıl olacak olaacak mı bilmiyorum rabbim yardım et dedim hiç böyle bişey yokmuş gibi davrandıkça içime attıkça daha mı kötü yapıyorum bilmiyorum doktorda konuşuğp başından atıyormuş gibi geliyor güvenemiyorum

dua: