evet canım çözüldükten sağlıklıysaylar yapl
Canim kafani bulandirma.tup tedavisi uzun bi surec o yuzden uzak mesafe olmamali bence mesela ben peridan oluyorum ist tasinirken gece 1 de yola ciktigimi bilirim.yakin olmasi onemli.tutunamamasina gelince dondurulmus diye olabilir.kromozomsal olabilir.nasip olmamis olabilir.benim hoca genelde taze oneriyo.ama allah yazinca hepsi oluyo.uzme kendini rahme biraktiktan sonra kimsenin mu
hayat canım kafanı bulandırma.tüp tedavisi uzun bi süreç merkezin yaşadığın yere yakın olması çok önemli bence.ben ist tedavi görüyorum yol masrafı birde manevi yorgunluğu var gece 1 de çıktığım oldu yola çok yorucu oluyor.tutunamamasına gelince dondurulmuş diye olabilir kromozom anomisi olabilir en önemlisi nasip olmamış olabilir.benim hoca taze koymak daha iyi dedi hep ama taze de tutmadı.normal yolla çocuğum oldu tutunamamasını bende hiç düşünmemiştim. ama benim de olmadı.doktora sorduğumda biz labaratuvar ortamında yapıyoruz normal gebeliğe benzemez hemen olmayabilir dedi banada doğasını bozuyoruz parça alıyoruz fln bular hep etmen dedi.onun için bozma moralini en azından acelen yok benim gibi kendini maddi manei toparlayınca tekrar denersin.kromozomlarına gelince evet pgt masraf ama kromozomlarınada baktırmak embriyo başına olduğundan dahada masraf oluyor ben bu tedavide pgt den geçen uyumlu ve sağlıklı embriyolara yaptırdım kromozom testi illa yaptırmak istersen sen de pgt den geçirirsin embriyolarını sağlıklı gelenlere cgh yaptırabilirsin maliyet biraz düşer.ama canım kromozomları normal olsada tutunamayabiliyor.onun için takılma çok.rabbin nasip edecek.ötesi yalan