- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #40.881
Çalıkuşu bence de evham yapıyorsundur canım.. Bişey yoktur.. Hareketlerini bende 18.haftalarda sen gibi hissediyordum.. Bi ara iki üç gün tık yoktu .. Bende evhamlandım.. Şimdi maşallahı var sabah akşam hareketli.. Dediğin gibi ilk bebekler pek hareketi belli olmuyormuş.. Çevremdilerde öyle söylüyor.. Zaten şuan için biraz bile hissetmen yeterliymiş.. Göğüslere gelince bende göğüslerden dertliyim.. Bende kist var onun için kontrole gitmiştim.. Göğüslerim ödem doluymuş.. Patlatacak gibi zaten .. Plastik göğüs gibi sanki benim değiller..Ama ben hamilelikdendir diyordum.. Dr bunu araştırmamız laZım dedi..bilmiyorum ya benim vücudum çok hassas sanırım .. Hep kullandığım hormonlar vücudumu mahvetti.. İlk Zaman'da hastaneye yatmıştım ayağım bacağım hissetmiyordu.. Şimdi de böyle bişey çıktı .. Yine ilacın etkilerimi ki diyorum.. İnşallah öyledir ya bişey çıkmaz Korkuyorum..geçen haftaya kadar proloton depot iğne yaptırıyordum .. Onun mu etkisi ki diyorum.. Dr bunu söylemeyi unuttum .. Bakalım Hakkı'mızda hayırlısı