Bebek Beslenmesi philips avent gogus kalkani kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bindokuzyuzbes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
501
119
arkadaslar Merhaba, kalkan sabah geldi kullanma klavuzunda steril edin yazıyordu en düşük ayarda steril ettim fakat plastik yerleri sanki yamuldu :KK43: elinizde varsa sekline bi bakarmisiniz masaya koydugunuzda sıfıra sıfır kapaniyormu yoksa sekli ovalimsi mi?

Evet sekli oval zaten sterilden olmamis yani :)
tesekkur ederiiim cok saol ama pisman oldum aldigima hem kucuk geldi hemde durduk yere bir suru sut akti :KK43: uyuyakalmisim bide uyandigmda gogusumde sekiller olmuştu:KK66: yani masaya koyduğumda tamamen kapanmiyor o sert plastikler arada bosluk oluyor? fotosunu yukleyim bir

seklimiz bu

Eklentiler

• 1430427933332-1046891028.jpg
    1430427933332-1046891028.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 872
tesekkur ederiiim cok saol ama pisman oldum aldigima hem kucuk geldi hemde durduk yere bir suru sut akti :KK43: uyuyakalmisim bide uyandigmda gogusumde sekiller olmuştu:KK66: yani masaya koyduğumda tamamen kapanmiyor o sert plastikler arada bosluk oluyor? fotosunu yukleyim bir
Benim göğsüm cok yara olmustu o yuzden almistim evet iz birakiyo dar geliyo yara ise hava alarak iyilesmesini sagliyo 4 ayda ancak iyilesti benim yara bi de klavuzunda 40 dakika kullanin diyor fazla kullanmak süt kanallarina zarar verebilir

X