- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Tamam bana hatırlatirsaniz bilgilendirirm :)Takipteyım sızı. Lütfen memnunıyet deneyımlerınızı paylasın bızle.
Aynen bir de o var yazmayı unutmuşum. Etkisi aynı olsunda gerisini kendi ihtiyacıma göre aldım zatenFiyatının atış sayısına göre değiştiğini biliyorum bir de. Daha pahalı olanlar daha çok atış yapıyor yani daha uzun süre kullanabiliyorsun.
Aynen bir de o var yazmayı unutmuşum. Etkisi aynı olsunda gerisini kendi ihtiyacıma göre aldım zatenFiyatının atış sayısına göre değiştiğini biliyorum bir de. Daha pahalı olanlar daha çok atış yapıyor yani daha uzun süre kullanabiliyorsun.
Hayydaaa kız Bend e alcaktım yaaLumea "epilasyon aleti" olarak geçiyor. Yani bıraktığınızda uykuda olan kıl kökleri tekrar canlanacak ve çıkmaya devam edecek. Bunun için 4-5 ay hiç yapmamış olmak gerekiyor tabiki
Kökten çözüm değil. Sadece uyutuyor.
Ve cildin bir ömür lazer ışınına maruz kalması cilt kanseri için zemin hazırlıyor.
Ben çok araştırdım araştırmalarım sonucunda bu kanılara vardım
Seçim sizin tabiki
Lumea "epilasyon aleti" olarak geçiyor. Yani bıraktığınızda uykuda olan kıl kökleri tekrar canlanacak ve çıkmaya devam edecek. Bunun için 4-5 ay hiç yapmamış olmak gerekiyor tabiki
Ve cildin bir ömür lazer ışınına maruz kalması cilt kanseri için zemin hazırlıyor.
Seçim sizin tabiki
ya biz napıcaz peki o zamannn
Agda da cok zorlanıyorum, kuafore gitmiyorum.
Napıcaaz
siz kullandınız mi ?"4-5 ay hiç yapmamak tekrar çıkmasına sebep olur " sözünüz bir varsayım mi ?Lumea "epilasyon aleti" olarak geçiyor. Yani bıraktığınızda uykuda olan kıl kökleri tekrar canlanacak ve çıkmaya devam edecek. Bunun için 4-5 ay hiç yapmamış olmak gerekiyor tabiki
Seçim sizin tabiki
Kullanıcı yorumlarını okudum. Varsayım değil.siz kullandınız mi ?"4-5 ay hiç yapmamak tekrar çıkmasına sebep olur " sözünüz bir varsayım mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?