Kişisel Bakım Ürünleri Philips lumea modelleri

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Mrb arkadaşlar.. ben haftasonu philips lumea aldım. Aldığım yerdeki görevli bütün modellerinin etkisinin aynı olduğunu söyledi pahalı olanların farkı sadece başlık sayısı ve yanında verilen aparatlari dedi. Nedense bana da fiyat arttıkça etki artar gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Fiyatının atış sayısına göre değiştiğini biliyorum bir de. Daha pahalı olanlar daha çok atış yapıyor yani daha uzun süre kullanabiliyorsun.
Aynen bir de o var yazmayı unutmuşum. Etkisi aynı olsunda gerisini kendi ihtiyacıma göre aldım zaten

Fiyatının atış sayısına göre değiştiğini biliyorum bir de. Daha pahalı olanlar daha çok atış yapıyor yani daha uzun süre kullanabiliyorsun.
Aynen bir de o var yazmayı unutmuşum. Etkisi aynı olsunda gerisini kendi ihtiyacıma göre aldım zaten

Lumea "epilasyon aleti" olarak geçiyor. Yani bıraktığınızda uykuda olan kıl kökleri tekrar canlanacak ve çıkmaya devam edecek. Bunun için 4-5 ay hiç yapmamış olmak gerekiyor tabiki
Kökten çözüm değil. Sadece uyutuyor.
Ve cildin bir ömür lazer ışınına maruz kalması cilt kanseri için zemin hazırlıyor.
Ben çok araştırdım araştırmalarım sonucunda bu kanılara vardım
Seçim sizin tabiki

Hayydaaa kız Bend e alcaktım yaa

ya biz napıcaz peki o zamannn

Agda da cok zorlanıyorum, kuafore gitmiyorum.

Napıcaaz

benim aldığım yerde iki modeli vardı.

şarjlı olan pahalı kablolu olan ucuzdu. ben de fark vardır diye düşündüm de şarjda olan seyahatte filan kullanılabildiği için pahalı bi farkı yok dediler. kablolu olanı aldım.

Bende almak üzereyim araştırıyorum arkadaşım var satıcı modellerin atış sayısı 250.000 standart başlık sayısına göre fiyat artıyor demişti bana önerdiği sc 1997.

ya biz napıcaz peki o zamannn

Agda da cok zorlanıyorum, kuafore gitmiyorum.

Napıcaaz

Bende çok umutlanmıştım alacaktım. Araştırdım blog blog gezdim. Bu şekilde izlenimlerim.
Kuaföre gitmiyorum bende, evde kendim ağda yapıyorum. Çok sıkıcı zor. Lumeayı da evde kendime uygulayabilirim rahat diye almaya karar vermiştim.

siz kullandınız mi ?"4-5 ay hiç yapmamak tekrar çıkmasına sebep olur " sözünüz bir varsayım mi ?

elimde var alali 2 sene oldu hic bir ise yaramiyorlar bildiginiz para tuzagi almadiysaniz sakin almayin

Bunların adı epilasyon aleti bile degil aslında
MODERN AĞDA diye geçiyor
Kıl köklerinizi uyutuyor sadece hanımlar.
Bıraktıgınızda yine hop aynı şekilde kıllarınıza merhaba diyormuşsunuz.
Alex'e gidiyorum ben baya memmun kaldım mesela.
Tamam biraz tuzlu oluyor bu makinalara göre ama büyük rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…