- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Bende bu modeli aldım kablolu umarım memnun kalırızBende almak üzereyim araştırıyorum arkadaşım var satıcı modellerin atış sayısı 250.000 standart başlık sayısına göre fiyat artıyor demişti bana önerdiği sc 1997.
Aynı durumdayım gittim ve tekrar çıktı. Bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum iki ayda bi acisiz ve kilsiz dolaşmak mantıklı geliyor diğer yöntemlerdense :)Daha önce lazere gittim ben ...evet tüylerim %90 gitmişti bırakınca komple geri geldiler.Philips lumea 2007 aldım yeni bugün kullandım haftada bir jilet kullanmaktansa 2 ayda bir uykudan uyanmış ve zayıflamis olan tüylerimi alırım daha iyi.
Urunle degil cilt ve kil rengi ile alakali.Etkisi aynı değil bence ucuz olandan aldım cok etkisini göremedim
Merhaba
Cok tesekkur ederim dönüş yaptiginiz içinMerhaba
Modeller arası ucret farkları atış sayılarından fark edıyor
En cok atıslı mesela 300 000 ve ustu atıslı olanını tavsıye edebılırım
Bırde her bolge ıcın ayrı baslıgı olanları tavsıye ederım
İşin dogrusu bunlarda ucuza kacmamak lazım
Rıca ederım ne demek :)Cok tesekkur ederim dönüş yaptiginiz için
Ben de hamilelikten sonra alip kullanicam en iyisini almak en mantiklisi her zaman alinan bir sey degil sonucta.
Aslinda planlamamistim bir konuda lumeadan bahsedilince orda kafaya taktim sonra sizin yazdiklarinizi okudum bugun de sorayim bari dedim :))Rıca ederım ne demek :)
Hamılelıkten sonra ıyı dusunmussunuz gebelıkte hormonlardan dolayı tuylerde degısıklık olabılıyor cunku
Bebısınız hayırlı olsun :)
Bnm cilt ve kıl dediginiz gibi ama memnun kalmadımUrunle degil cilt ve kil rengi ile alakali.
Cilt beyaz kil siyahsa cok iyi calisiyor
En yuksek ayarda yaptiniz mi peki?Bnm cilt ve kıl dediginiz gibi ama memnun kalmadım
batik lekelerini mi ?Kullanan arkadaşlar bu cihazlar batıklara etki ediyor mu acaba? benim sıkıntım batıklar onları gideriyorsa almayı düşünüyorum.
batik lekelerini mi ?
çetin soru. bende merak ettim şimdi. Benim fikrim bir etkisi olmaz. Kıl köküne işlem yapıyor ürün. Derinin altındaki kılı yok edemez heralde.yok lekeler için değil de inat edip deri altında kalan kıllar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?