Kişisel Bakım Ürünleri Philips lumea modelleri

Aynı durumdayım gittim ve tekrar çıktı. Bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum iki ayda bi acisiz ve kilsiz dolaşmak mantıklı geliyor diğer yöntemlerdense :)

Etkisi aynı değil bence ucuz olandan aldım cok etkisini göremedim

O kadar aci cek batiklarla ugras sonra kil ciksin diye bekle.
Lumea dan cok memnunum. Zaten alirken amacim tuyler kokunden bitsin degildi.
Yapamayacagim zamanlarda jilet kullanma luksu, tuy uzamasini beklemeye gerek olmamasi. Batiklarin olmamasi. 2 ay tuy derdi yok.
Ben 250bin atisli kablolu eski bi model aldim
Modeller 100 bin atisli 250 bin atisli
Kablolu kablosuz
Baslik sayilari olarak fark gosteriyor.
Islev ayni

Bende takipteyim alexde tekrar çıkarıyor komple bitme yoksa hastaneye verdigimiz paraya yazık diye düşünüyorum memnun kalanlar usenmeyip yazarlarsa cok sevinirim
Seviniriz

Ben de almayi dusunuyorum N nscckts hanim bir bakar misiniz siz bu konuda bir seyler yazmistiniz bir ara
Model olarak öneriniz var midir
Merhaba
Modeller arası ucret farkları atış sayılarından fark edıyor
En cok atıslı mesela 300 000 ve ustu atıslı olanını tavsıye edebılırım
Bırde her bolge ıcın ayrı baslıgı olanları tavsıye ederım
İşin dogrusu bunlarda ucuza kacmamak lazım

Cok tesekkur ederim dönüş yaptiginiz için
Ben de hamilelikten sonra alip kullanicam en iyisini almak en mantiklisi her zaman alinan bir sey degil sonucta.

Bu arada bazı yorumlara denk geldım
Hıcbır lazer yuzde yuz tuyu yok etmez bu ınsan vucuduna aykırı mumkun degıl
Yapabılecegı en buyuk sey tuylerın yuzde doksanını yok etmek uyutmak seyrek ve gucsuzlestırmek yavaslatmaktır

Bırde ıpl ve alex lazer bırbırınden ınanılmaz farklı
İpl ısıkla uyutmadır
Alex lazerdır

Her tuye kıla lazer yanı alex olmaz

Kımısının ıhtıyacı ipl kımısı alexdır

Sız merkeze gıdıp alex ıstıyorum dedıgınızde tamam deyıp yapan merkezden kosarak kacın cunku once kıl yapısına bakıp belkı bı noktaya deneme yapıp gozlemlemelerı gerek

Benım ılk tavsıyem cılt uzmanlarının uyguladıgı hastane ve veya buyuk merkezlerdekı lazere gıtmenızdır

Yok benımkı gıbı kelaynaksanız basa cıkabılecek ve bıkac uygulamada uyutabılecegınız senede 2 ipl uygulamasıyla puruzsuz olabılecegınız tuy yapınız varsa ozaman alın bu aletleerı bence

Cok tesekkur ederim dönüş yaptiginiz için
Ben de hamilelikten sonra alip kullanicam en iyisini almak en mantiklisi her zaman alinan bir sey degil sonucta.
Rıca ederım ne demek :)
Hamılelıkten sonra ıyı dusunmussunuz gebelıkte hormonlardan dolayı tuylerde degısıklık olabılıyor cunku
Bebısınız hayırlı olsun :)

Rıca ederım ne demek :)
Hamılelıkten sonra ıyı dusunmussunuz gebelıkte hormonlardan dolayı tuylerde degısıklık olabılıyor cunku
Bebısınız hayırlı olsun :)
Aslinda planlamamistim bir konuda lumeadan bahsedilince orda kafaya taktim sonra sizin yazdiklarinizi okudum bugun de sorayim bari dedim :))
Cok tesekkur ederim :)

Bende ilk seansımı cumartesi günü yapmıştım...üstelik bütün vücüdü hassas başlıkla yaptım ve 4.te yaptım nolur nolmaz diye...ben kendimi bildim bileli jilet kullanırım ve kıllarım diyim ertesi güne hooopp belirlirler normalde....
Şimdi ise kılların başı yeni çıkıyor ki 3 gün geçmiş...

Bende lazere gittim etkisi olmadı alex yapıldı beyaz tenliyim ve tüyler inceydi zaten alex kalın siyah tuye etkili oluyor bilgi vermeden yaptilar bilmiyordum bende hem yandım hemde ince sarı tüyleride canlandırdı siyah kalın tuy olan Alex gidebilir onun dışında ince tüy olan diod gidebilir cihaz almayı bende düşünüyorum atışı fazla olan derece ayarı yüksek olacak kaliteli araştırıyorum bakalım duzenli kullaninca azalma oluyor inceliyor lazerde 8 seans etkiliyse cihaz da 2 sene kullanmak lazım aynı etki için yoksa aynı ikiside

Kızlar ben de müşteri hizmetlerini urun hakkinda bilgi almak icin aradim bana en son çıkan modeli sc 2009 dedi...şu an emzirdigim için almadım...emzirme olayı biter bitmez deneyeceğim.

Kullanan arkadaşlar bu cihazlar batıklara etki ediyor mu acaba? benim sıkıntım batıklar onları gideriyorsa almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…