- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Bademfindik
-
alex ne kadar fiyatı?epilasyon aleti bunlar Ipl kıl köklerini uyutuyor bıraktığınızda daha fazla olarak kıllar çıkıyor iyi bir yerde alex e gidin ona verceğiniz parayı alex e verin daha iyi
Ben çok memnunum. Hayatımı kutardı nerdeyse. Hiç de düzenli yapmadım bıyık bölgeme. Aklıma ne zaman eserse o zaman.
Haftalardır da tek bir atış yapmadım.
Kıl da yok kök de yok. Verdiğim paraya değdi .
evet canim philips lumea ben ilk ciktigi donemlerde kosa kosa gittim aldim simdi ne kadar bilmiyorumphılıps miydi o da? 600 liraya duymamıştım
yüzünüze yapmayın yazıyordu kullanım klavuzunda sanki?
hımmm... o zaman modelden fark ediyo olabilir. bunlar yeni çıktı zannediyordum. bendeki şubendeki model bu suan daha pahaliymis
hımmm... o zaman modelden fark ediyo olabilir. bunlar yeni çıktı zannediyordum. bendeki şu
Mrb arkadaşlar.. ben haftasonu philips lumea aldım. Aldığım yerdeki görevli bütün modellerinin etkisinin aynı olduğunu söyledi pahalı olanların farkı sadece başlık sayısı ve yanında verilen aparatlari dedi. Nedense bana da fiyat arttıkça etki artar gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Siz ne diyorsunuz?
fiyat farkı varsa illaki bir şeyler farklı oluyor demek ki. benim bu kadar memnun olma sizin memnun olmama sebebiniz.siiznki biraz daha kapsamlı bir model benımkıne göre oyle bılıyorum
Nerdeyse 1.5 yıl önce Lumea aldım, başlarda çok düzenli kullandım.
Sonra uygulamaya üşünüp bıraktım bir süre.
Ama böyle düzensiz kullanıma rağmen benim gibi kıllı (tüylü değil kıllı çünkü kalın ve siyahtı) bir insanda oldukça iyi etki gösterdi.
Kollarım ve bacaklarım o kadar kıllıydı ki şu anda %70 azaldı.
Evet hala uzayanlar oluyor ama oldukça seyrekleşti, ayrıca artık yumuşak çıkıyor sert sert değil.
Kol, koltuk altı, bacakta çok işe yaradı.
Karın bölgesine jilet kullanmaya korktuğum için Lumea uygulamadım.
Genital bölgeye 2 aydır kullanıyorum tam etkisini göremedim henüz.
Eğer vaktiniz varsa tabi ki lazere gitmenizi öneririm ama benim gibi düzenli gidememe ihtimali olanlar için Lumeayı tavsiye ederim.
Yüz için ayrı başlığı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?