Kişisel Bakım Ürünleri Philips lumea modelleri

Ben çok memnunum. Hayatımı kutardı nerdeyse. Hiç de düzenli yapmadım bıyık bölgeme. Aklıma ne zaman eserse o zaman.
Haftalardır da tek bir atış yapmadım.
Kıl da yok kök de yok. Verdiğim paraya değdi .

fiyatlar değişiyor yaz geliyor ya kampanyalar başlamıştır takip edin ama hastaneleri öneririm size ,yoksa araştırıp öyle gidin güzellik merkezine

yüzünüze yapmayın yazıyordu kullanım klavuzunda sanki?

bendeki model bu suan daha pahaliymis

Eklentiler

• Screenshot_20170509-150059.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 115

Fiyatı atış sayısına göre değişiyor.

Ben de almayi dusunuyorum N nscckts hanim bir bakar misiniz siz bu konuda bir seyler yazmistiniz bir ara
Model olarak öneriniz var midir

Yaklaşık 1.5 yıl önce Lumea aldım, başlarda çok düzenli kullandım.
Sonra uygulamaya üşünüp bıraktım bir süre.
Ama böyle düzensiz kullanıma rağmen benim gibi kıllı (tüylü değil kıllı çünkü kalın ve siyahtı) bir insanda oldukça iyi etki gösterdi.
Kollarım ve bacaklarım o kadar kıllıydı ki şu anda %70 azaldı.
Evet hala uzayanlar oluyor ama oldukça seyrekleşti, ayrıca artık yumuşak çıkıyor sert sert değil.
Kol, koltuk altı, bacakta çok işe yaradı.
Karın bölgesine jilet kullanmaya korktuğum için Lumea uygulamadım.
Genital bölgeye 2 aydır kullanıyorum tam etkisini göremedim henüz.
Eğer vaktiniz varsa tabi ki lazere gitmenizi öneririm ama benim gibi düzenli gidememe ihtimali olanlar için Lumeayı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

cok guzel anlatmıssınız tesekkürler

Braun Silk Expert 300.000 Atimli kullanıyordum gebelikle birlikte bıraktım.
ben çoook memnunum keşke daha önce alsaymışım dedim 6 ay falan kullandım sonra hamile kaldım.
Bundan önce ağdayla alıyordum çektiğim acılara değmezmiş.

şöyle söyleyim benim tamamen bitmişti ayda 1 tekrar üstünden geçiyordum. Ağda ya da epilatör acısıyla saatlerce uğraştığınız gibi değil. tüm vücut 10-15 dk ya bitiyor acısız.
gebelikten sonra 4 aydır yapmıyorum tabi ki tekrar çıktı tüyler.
ama zaten böyle olacağını bilerek almıştım. gebelik hariç neden ara vereyim ki deyip almaya niyetlenmiştim.
bence kullanışlı ama hiiç uğraşmayım diyorsanız lazere gitmeyi tetcih edebilirsiniz.
Gerçi bazıları hormonal değişimlerden sonra (hamilelik gibi) tekrar çıkıyor diyor ama net bilgim yok.

Ben bi süre kullandım. Açıkçası atıs yaptığı alan çok küçük. Yani bir atışta baş parmagimin tırnağı kadar bi alanı yakıyor. Kocaaaa bacağı yapmak saatler alıyor. Ben yarım bacak ve kolaltima kullandım. Cok da düzenli kullanmamis olmama rağmen ciddi faydasini gördüm.
Sonra hamile kalma isteğiyle biraktim, hamilelikte de kullanmıyorum. Hiç kullanmadığım zamana geri dönüş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…