- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Bende çok umutlanmıştım alacaktım. Araştırdım blog blog gezdim. Bu şekilde izlenimlerim.
Kuaföre gitmiyorum bende, evde kendim ağda yapıyorum. Çok sıkıcı zor. Lumeayı da evde kendime uygulayabilirim rahat diye almaya karar vermiştim.
siz kullandınız mi ?"4-5 ay hiç yapmamak tekrar çıkmasına sebep olur " sözünüz bir varsayım mi ?
peki uzun süre kullanmamasina rağmen tüyçıkmayana hiç rastlamadiniz mi ?Kullanıcı yorumlarını okudum. Varsayım değil.
Ben 1 yıldır kullanıyorum 2 ay kullanmadığım zaman tekrar çıkıyor.... merkezlerdeki gibi değil
peki uzun süre kullanmamasina rağmen tüyçıkmayana hiç rastlamadiniz mi ?
oof bende tamamen aynı durumdayım ve cok asırı zorlanıyorum, tam yapamıyorum falan saatlerce ugrastıgım halde.
Maalesef öyle canım. Çok rahatsız edici bir durum.
bayan dogru soyluyor ben arayip bana bahsedildigi gibi kalici bir cozum olusturmadigini soyledigimde kalici cozum degil zaten tuyleri bir sure uyuttugunu soyledi musteri hizmetleri ama sqtis danismanlari sanki bir daha hic kil cikmayacakmis gibi konusup insani can evinden yakaliyorlar inanmayinsiz kullandınız mi ?"4-5 ay hiç yapmamak tekrar çıkmasına sebep olur " sözünüz bir varsayım mi ?
hamilelik öncesi iki ay -hamilelik -bebek falan derken kac ay desem bilemedim ...o zaman dökülenler bir daha çıkmadı. Her bünyede aynı etkiyi göstermiyor olsa gerek.Bakabilirsinyakamaoz_1905 da kullanmış ve onun da çıkmış.
Kökten bitti artık makineye ihtiyacım kalmadı diyen okumadım hiç.
bayan dogru soyluyor ben arayip bana bahsedildigi gibi kalici bir cozum olusturmadigini soyledigimde kalici cozum degil zaten tuyleri bir sure uyuttugunu soyledi musteri hizmetleri ama sqtis danismanlari sanki bir daha hic kil cikmayacakmis gibi konusup insani can evinden yakaliyorlar inanmayin
hamilelik öncesi iki ay -hamilelik -bebek falan derken kac ay desem bilemedim ...o zaman dökülenler bir daha çıkmadı. Her bünyede aynı etkiyi göstermiyor olsa gerek.
bıze de tavsiyede bulunun kızlaaar. bıktık yıldık su durumdan
dediginiz gibide olabilir bilemiyorum benim vucudum komple lazerliydi kalan %10 luk tuyler icin merkeze gidip bir ton para verecegime 600 lira verir oendim yaparim dedim o azicik tuyumde bile bir ise yaramadi benim verdigim parayami yanayim o paranin hic bir ise yaramayip tekrar lazere gittigimemi yanayim 2 senedir icimden cikmiyor o 600 lira 1 aylik ev kirasi cok uzuluyorumhamilelik öncesi iki ay -hamilelik -bebek falan derken kac ay desem bilemedim ...o zaman dökülenler bir daha çıkmadı. Her bünyede aynı etkiyi göstermiyor olsa gerek.
Daha önce lazere gittim ben ...evet tüylerim %90 gitmişti bırakınca komple geri geldiler.Philips lumea 2007 aldım yeni bugün kullandım haftada bir jilet kullanmaktansa 2 ayda bir uykudan uyanmış ve zayıflamis olan tüylerimi alırım daha iyi.
Bir krem çıksa sürsek ve kökünden bitse
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mea-tecrubelerim.721223/page-59#post-51304542 şu kkonuya bak bakalım.Mrb arkadaşlar.. ben haftasonu philips lumea aldım. Aldığım yerdeki görevli bütün modellerinin etkisinin aynı olduğunu söyledi pahalı olanların farkı sadece başlık sayısı ve yanında verilen aparatlari dedi. Nedense bana da fiyat arttıkça etki artar gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Siz ne diyorsunuz?
phılıps miydi o da? 600 liraya duymamıştımdediginiz gibide olabilir bilemiyorum benim vucudum komple lazerliydi kalan %10 luk tuyler icin merkeze gidip bir ton para verecegime 600 lira verir oendim yaparim dedim o azicik tuyumde bile bir ise yaramadi benim verdigim parayami yanayim o paranin hic bir ise yaramayip tekrar lazere gittigimemi yanayim 2 senedir icimden cikmiyor o 600 lira 1 aylik ev kirasi cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?