- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bende fevriyim giderdim evime heralde ne sinir bozucu bir durumMerhabalar.
3 gün bosluğum vardı ve annemle birlikte anneannemlere geldik 3 gün kalmaya. Anneannemlerin çiftliğe gidecektik günü birlik ben annem anneannem dayım gidecektik hesapta.
Tek araba var evde diger dayim bende gelecegim dedi tamam dedik kizini da getirdi sigariz zorla bir sey olmaz dedik.
Kuzenim tutturdu annemde gelsin demeye nasil sigicaz falan dedi dayim diger dayimda sigariz dedi.
Anneannem one oturdu dayin suruyor ben annem kuzenim arkaya oturduk bir kişilik yer kaldi sadece arkada ya yengen oturacak ya dayim yengem geldi oturdu. Dayim acti kapiyi nasil sigicaz simdi diyor. Plana sonradan dahil olan yengem, inilecekse o iner.
Dayim bana bakti Ceylin sen in yoksa sigamayacagiz dedi. Bende yok ben inmeyecegim dedim. Dayim o zaman nasil sigicaz sen in kizlara göz kulak ol diyor (kendi kizi ve kardesim) evdeler onlar dayi ayda yilda bi gidiyorum ben dedim. E sigamayacagiz napayim diyor bana sinirlendim indim arabadan bendr simdi anneannemlerin evdeyim. Ne annem ne anneannem ceylin kalsin demedi. Kendileri devamli gidip geliyorlar. Hem anneme hem anneanneme asiri sinirliyim.
Dun gece geldik plana gore cumartesiye kadar kalacaktik simdi ben eve gitsem hakli miyim degil miyim?
Fevri bir karar vermek istemiyorum. evde tek basimayim teyzemin de bir isi var aksama kadar burda oturacagim. Gitsem babam soracak neden geldin diye.
1 saatlik yol bizim eve uzak değil. Sizce ne yapmak mantikli?
Otobusle cok uzun oluyor yol en az 1 bucuk saat daha bu saatden sonra gitmem zaten orayaçiftliğe otobüs filan gitmiyormu, en kötü ihtimal onla gidin
Kesinlikle. Sirf babam babannem laf eder diye dusunuyorum yoksa coktan gitmistim. Tek basima gecenin bilmem kacina kadar bekleyecegimÇok haklısınız. Dönün evinize. Çok ayıp etmişler.
Evet sinirimi en cok bozan sey bu zaten. Dayim kendini karisini kizini planda yokken plana dahil ediyor. Annem demiyor ki benim kizim hic gitmiyor o gitsin. Ya da demiyor ki taksi tutun ya da bekleyin diger arabalardan biri gelsin onla gelin. Hoc sesini cikarmadiburada tepkiyi annen koyup ozaman siz gidin biz gelmiyoruz demeliydi.geri dön bence
Etsinler. Ciddiyim gidin. Yapılan çok büyük bir ayıp. Annenizin nasıl içine sindi. Siz orda misafirsiniz.Kesinlikle. Sirf babam babannem laf eder diye dusunuyorum yoksa coktan gitmistim. Tek basima gecenin bilmem kacina kadar bekleyecegim
Annem her zaman ki gibi sesini cikaramadi. Hicbir sey demedi hicbir sey. Kendileri haftada 2 3 kez gidiyorlar her gun evde 4 araba var bugun sadeve 1 tane araba var bugun gelecekleri tuttu. 3 gun boslukta boyle yapalim dedik zehir oldu o da. Hicbir sey demese siz gidin o zaman biz inelim demesini beklerdim annemden.Etsinler. Ciddiyim gidin. Yapılan çok büyük bir ayıp. Annenizin nasıl içine sindi. Siz orda misafirsiniz.
Ama dememiş. Sanırım babanızın bunu duyması anneniz açısından iyi olmaz, siz o yüzden dönmek istemiyorsunuz doğru mu anladım?Annem her zaman ki gibi sesini cikaramadi. Hicbir sey demedi hicbir sey. Kendileri haftada 2 3 kez gidiyorlar her gun evde 4 araba var bugun sadeve 1 tane araba var bugun gelecekleri tuttu. 3 gun boslukta boyle yapalim dedik zehir oldu o da. Hicbir sey demese siz gidin o zaman biz inelim demesini beklerdim annemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?