- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
yavv hee hee deseydın .Diger dayim aradi onlarin adina ozur diledi kabalik ettiler cumartesi soz seninle gidelim dedi ben eve gidicem dedim gitme olur mu ben onlari tersleyecektim ama terslemedim ben konusucam sonra o dayinla sen gitme hatrim icin dedi
Ceylin hastayim senin ailene cidden
Nasil hepsi toplanip bir sulaleye dolusmus cok enteresan
Kalk don evine gicik oldum yapilana
Buraya yazana kadar dönüş yolunu yarılamış olurdum. Ne demek kendi yaptığım plandan kovulmak ve öz annemin anneannemin sesini kesmeleri. Kovulmakta beter olduğum yerde durmam.
Tabiki her evin ve kişinin dinamikleri farklı. Sadece kendi açımdan yazdım. Herkes hareketlerinin ve hakaretlerinin sonucuna katlanacak.
eve dön soranada dersin bi tatilim vardı onuda dayım hic etti diye
hiç düşünmeden kalkıp dönün evinize ... çok ayıp etmişler hele annenizin sesini çıkarmaması o çok kötü olmuş
Ama dememiş. Sanırım babanızın bunu duyması anneniz açısından iyi olmaz, siz o yüzden dönmek istemiyorsunuz doğru mu anladım?
Eğer öyleyse beni böyle kıran anneyi ben düşünmem. Çoktan evin yolunu tutmuştum.
Tepki vermemenize, hala evinize dönmemenize anlam veremedim. Hep böyle tepkisiz kaldıysanız bu tür davranışlarını pekiştirmişsinizdir.
ben olsam evıme geri giderdim . Sen oraya bakıcılık yapmaya gitmedin sonuçta.
Diger dayim aradi onlarin adina ozur diledi kabalik ettiler cumartesi soz seninle gidelim dedi ben eve gidicem dedim gitme olur mu ben onlari tersleyecektim ama terslemedim ben konusucam sonra o dayinla sen gitme hatrim icin dedi
Evde babannemle tartismistik birazda kafamizi dinleyelim diye geldik acikcasi. Simdi ben gdiince ne oldugunu bilmeselerde bir sey oldugunu anlayacaklar tek dusuncem bu yani
Diger dayim aradi onlarin adina ozur diledi kabalik ettiler cumartesi soz seninle gidelim dedi ben eve gidicem dedim gitme olur mu ben onlari tersleyecektim ama terslemedim ben konusucam sonra o dayinla sen gitme hatrim icin dedi
Beni arayan dayimın. Ailesiyle gelenim arabasi bir arkadasindaymisBide araba senin mi
Ciktim simdi merkeze gidiyorum 1 saate evde olurum. Asiri sinirim bozuk oyle boyle degilDön evine dön. Ben neler neler derdim. Kavgasız gürültüsüz.. empati kurunca acayip rahatsız oldum. O in diyen dayı varya iste onunla yaptığı yanlışı telafi edene kadar da aslaa muhatap olmazdım. Mecburi cevaplar bile vermezdim bak yok sayardım.
Annem ve ananemle de bir süre mesafeli olurdum ki bir daha o şekilde yapmasınlar.
Ciktim simdi merkeze gidiyorum 1 saate evde olurum. Asiri sinirim bozuk oyle boyle degil
Hayatım boyunca böyle bir muameleye maruz kalmadım ya. Bu nasıl bir şey sinirden gözlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?