Q
qiss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi qiss
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum ve ihtiyacım olan her bilgiyi burda bulabiliyorum.bi gün bu siteye bi derdimi paylaşmak için üye olacağımı hiç düşünmemiştim..ben çok kötüyüm kızlar çok kötü şeyler yapıyorum ama kendimi durduramıyorum alıkoyamıyorum.benim 3 yıllık bi erkek arkadaşım var.son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve ben artık onunla birlikteyken eskisi kadar heyecanlanmıyorum.ama onu seviyorum o da beni çok seviyor.ayrıldığımızda günlerce yalvarıyor ağlıyor bensiz yapamadığını söylüyor ama beraberken bana karşı biraz ilgisiz ve son zamanlarda tartışmalarımızda hakaretler başladı.ağzına gelen herşeyi söylüyor.dün biz yine tartıştık ve benim onun hayatını mahvettiğimi hayatının sadece benden ibaret olduğunu 3 yıldır bensiz hiç bişey yapmadığını ama bundan çok sıkıldığını söyledi.ama onu hiçbi şekilde ben engellemiyorum kısıtlamıyorum kendi isteğiyle birşey yapmıyor ve benim kafama kakıyor.bu şekilde tartıştık ben de o zaman kndine bambaşka yeni bir hayat kur ben olmadan dedim..beni rahat bırak dedi sadece.ben çok sinirlen n gece de bi sohbet kanalına girdim hayatımda ilk defa..birisi slm yazdı ve konuşmaya başladık sohbeti çok hoştu 1 saate yakın konuştuk hayattan neler yaptığımızdan.daha sonra msn adresimi istedi konuşmaları çok hoşuma gitmişti ne yaptığımı bilemeden hemen yeni bir adres aldım kendime o adresi verdim msnden konuşmaya devam ettik resmi de vardı ve çok hoştu..ben de resim koydum daha sonra kameralarımızı açtık ne yaptığımı düşünmeden hareket ettim yalanlar söyledim sevgilimden 2 ay önce ayrıldım dedim sevgilime de telefon açıp ben yatıyorum iyi geceler dedim kapadık telefonu.ama ben yatmadım o çocukla konuşmaya devam ettim hem ona hem sevgilime yalan söyledim..sohbet ilerledikçe ilerledi sabah 7ye kadar msnde konuştuk kameralarımız açık bir şekilde sürekli ne kadar güzel olduğumu söylüyordu sürekli gülümsüyordu uzun zamandır böyle şeyler yaşamamıştım ve uzun zamandır onun bana ettiği iltifatları kimseden duymamıştım.bu gece tekrar msni açtım ve bekliyorum..erkek arkadaşıma da bütün gün soğuk davrandım zaten çok uzakta şu anda sadece telefonda görüşüyoruz 1 aydır...onu sanalda da olsa aldatıyorum göz göre göre ama kendimi dizginleyemiyorumm. içimdeki bi ses yapma diyor başka bi ses de nolucak nerden bilicek diyor...off çok kötü bi insanım ben....ama deli gibi de istiyorum o çocukla konuşmayı çünkü bana kendimi iyi hissettiriyor.:çok üzgünüm: