- Konu Sahibi qiss
Ya vicdan ?
Vicdanı altında ezilecek
belki birdaha böyle bir hata yapmaz kanımca.
İsabet olur bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya vicdan ?
biraz önce erkek akadaşım msj attı "söylediğim sözler için özür dilerim aşkım dikkat edicem davranışlarıma"diye
off kendimi şu an daha da kötü hissediyorum.naptım ben????keşke zamanı 24 saat geri alabilseydimm.
evt seviyorum eminim onsuz yapamam...çok pişmanım yaptığım şeyden dolayı bi anlık heyecan arayışı yüzünden oldu.sonuç ortada
Şimdi burda bir bayan çıkıpda eşim yada sevgilim beni sanalda olsa aldattı aldatmış deseydi
kıyametleri koparıyor olurduk adama ettiğimiz beddualar, laflar,söylediklerimizde cabası
size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi sizde başkasına yapmayın.
Sanaldaki sevgilimden ayrıldım demişş anlaşılan oda sizin gibi sizee yalan söylemiş yalan üzerine kurulan bir dostluktan ne hayır bekliyorsunuzki içinizi kıpırdatan sizi heyecanlandıran herşey yalann bence çok yanlış bir tutum içindesiniz..
Ben sizin yerinizde olsam ilk işim o yeni msn adresini siler bir dahada böyle bir işe kalkışmazdım.Hergün tv,lerde gazetelerde neler okuyoruz.....
Yazık size değil ama o erkek arkadaşınıza çok acıdım heleki bu son telefondan sonraaa
sizi hak etmiyor diycem kusura bakmayın...................
Aldatan bayanda olsa erkekde olsaa aslaa afedemiyorummm
22 yaşında kendimi dizginleyemiyorum diyecek kadar zayıf iradeli olmanız ciddi bir problem bence.
Sohbet kanallarındaki insanların amaçları ortada zaten,yeni tanıdığınız biriyle sabaha kadar kamera açık konuşmanız iyi cesaret.
Ki,erkek arkadaşınıza soğuk davranışınız ve msn'i açıp o adamı bekliyor olmanız hiçte pişmanlık göstergesi gibi değil.
Madem yaptığınız yanlışın farkındasınız zayıf olmayın,iradenize sahip olun biraz.
Yoksa ileride başınız ağrır,her yanlışın ve pişmanlığın telafisi olmaz unutmayın.
iyi de adam durumu farketmemıs
ve dert yanar sekılde ah karım benı aldattı demıyorlmaz:
adam farketmemıssken vazgecmesı daha kolay