Pimanm ama kendimi durduramyorum=((

• Konu Sahibi Konu Sahibi qiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz önce erkek akadaşım msj attı "söylediğim sözler için özür dilerim aşkım dikkat edicem davranışlarıma"diye
off kendimi şu an daha da kötü hissediyorum.naptım ben????keşke zamanı 24 saat geri alabilseydimm.

utanma duygun gelişmiş ne mutlu sana
çogu kadın bu duygudan yoksun.
zamanı falan geri alamassın filmlerde olur onlar

yapıcağın şey basit hiç birşey olmamış gibi devam edeceksin
ama ilşkini gözden geçireceksin
varsa sorunlarınız erkek arkadaşınla konuş çözümlemeye bak derim.

yaptığın hatayıda ders edin kendineyerimseniben

off...neden heyecanlamamıyorum sevgilime karşı acaba herkeste böyle mi yoksa sadece bende mi böyle 3 yıl geçtikten sonra hala heyecanlanan var mı?acaba sadece ben mi böyleyim

4. yılımızdayız,we hala tlf çalıpda ekranda onu görünce içim kıpır kıır oluo..

zamanla alakası yok bunun, ister 1 ay geçsin ister 20 yıl heyecanı bitiren zaman değildir, insanın kendisidir..

ben neden böyleyim?sevmiyosun derseniz seviyorum ama nedennn?napmam gerekiyo bilmiyorum

sevdigine emin misin? bence gercekten sevsen bunlari yapmazdin.

evt seviyorum eminim onsuz yapamam...çok pişmanım yaptığım şeyden dolayı bi anlık heyecan arayışı yüzünden oldu.sonuç ortada

yaptığının yanlış olduğunun farkındasın zaten ek bişey demek istemiyorum 3 yıllık da bi ilişkim hiç olmadığı için heyecanının neden olmadığını da tahmin edemiyorum ama yer yer bende kendi ilişkimde öyle hissediorum bikaç saat bile olsa =) bence geçici bişeydir bu süreci atlatırsan sorun kalmıycak gibime geliyo ki daha önce başıma geldi aynı sevgilinle olan şey ve ben anlatmıştım sonra barıştık ama sonu hüsran daha ilişkiden hayır beklenmez kesinlikle ona nlatma unut o olayı zor biliyorum ama unut sevgilinle de yoluna devam et çok kendini kasma heyecan yaratmak için falan filan zamanla olucaktır eminim

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için aklım başımda zaten biliorum kötü bişi yaptığımı ama bi kez yapmış olmak yetio çok üzgünümmm

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten bıtmıs sizin ılıskı artık zaman kaybı eskısı, bu olmasa bır baskası ilişkinızde ne saygı ne sevgı kalmıs

evt seviyorum eminim onsuz yapamam...çok pişmanım yaptığım şeyden dolayı bi anlık heyecan arayışı yüzünden oldu.sonuç ortada

ee ıyı bari ilişkınıze gerı döndurmus bu senı
ee pekı o hala kufur hakaret edıyor mu ? ona ne demelı

Şimdi burda bir bayan çıkıpda eşim yada sevgilim beni sanalda olsa aldattı aldatmış deseydi
kıyametleri koparıyor olurduk adama ettiğimiz beddualar, laflar,söylediklerimizde cabası
size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi sizde başkasına yapmayın.

Sanaldaki sevgilimden ayrıldım demişş anlaşılan oda sizin gibi sizee yalan söylemiş yalan üzerine kurulan bir dostluktan ne hayır bekliyorsunuzki içinizi kıpırdatan sizi heyecanlandıran herşey yalann bence çok yanlış bir tutum içindesiniz..
Ben sizin yerinizde olsam ilk işim o yeni msn adresini siler bir dahada böyle bir işe kalkışmazdım.Hergün tv,lerde gazetelerde neler okuyoruz.....
Yazık size değil ama o erkek arkadaşınıza çok acıdım heleki bu son telefondan sonraaa
sizi hak etmiyor diycem kusura bakmayın...................
Aldatan bayanda olsa erkekde olsaa aslaa afedemiyorummm

tartıştığımız zaman çok sinirlendiğinde hakaret edio sadece.gerizekalı fln diyor.o tarz şeyler.sonradan özür diliyor ama söylemiş oluyor bi kere

22 yaşında kendimi dizginleyemiyorum diyecek kadar zayıf iradeli olmanız ciddi bir problem bence.
Sohbet kanallarındaki insanların amaçları ortada zaten,yeni tanıdığınız biriyle sabaha kadar kamera açık konuşmanız iyi cesaret.
Ki,erkek arkadaşınıza soğuk davranışınız ve msn'i açıp o adamı bekliyor olmanız hiçte pişmanlık göstergesi gibi değil.
Madem yaptığınız yanlışın farkındasınız zayıf olmayın,iradenize sahip olun biraz.
Yoksa ileride başınız ağrır,her yanlışın ve pişmanlığın telafisi olmaz unutmayın.

bugün yine görüştünmü o kişiyle msnde ?

Şimdi burda bir bayan çıkıpda eşim yada sevgilim beni sanalda olsa aldattı aldatmış deseydi
kıyametleri koparıyor olurduk adama ettiğimiz beddualar, laflar,söylediklerimizde cabası
size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi sizde başkasına yapmayın.

Sanaldaki sevgilimden ayrıldım demişş anlaşılan oda sizin gibi sizee yalan söylemiş yalan üzerine kurulan bir dostluktan ne hayır bekliyorsunuzki içinizi kıpırdatan sizi heyecanlandıran herşey yalann bence çok yanlış bir tutum içindesiniz..
Ben sizin yerinizde olsam ilk işim o yeni msn adresini siler bir dahada böyle bir işe kalkışmazdım.Hergün tv,lerde gazetelerde neler okuyoruz.....
Yazık size değil ama o erkek arkadaşınıza çok acıdım heleki bu son telefondan sonraaa
sizi hak etmiyor diycem kusura bakmayın...................
Aldatan bayanda olsa erkekde olsaa aslaa afedemiyorummm

iyi de adam durumu farketmemıs
ve dert yanar sekılde ah karım benı aldattı demıyor :olmaz:
adam farketmemıssken vazgecmesı daha kolay

22 yaşında kendimi dizginleyemiyorum diyecek kadar zayıf iradeli olmanız ciddi bir problem bence.
Sohbet kanallarındaki insanların amaçları ortada zaten,yeni tanıdığınız biriyle sabaha kadar kamera açık konuşmanız iyi cesaret.
Ki,erkek arkadaşınıza soğuk davranışınız ve msn'i açıp o adamı bekliyor olmanız hiçte pişmanlık göstergesi gibi değil.
Madem yaptığınız yanlışın farkındasınız zayıf olmayın,iradenize sahip olun biraz.
Yoksa ileride başınız ağrır,her yanlışın ve pişmanlığın telafisi olmaz unutmayın.

devam edıyor aldatmaya, :hulya:

boşluktasınız ve tutunacak bi dal arıyosunuz bence hemen aldanmayın iltifatlara 3 yılın basında da duymustursunuz eminim

Back
X