- Konu Sahibi pinarpinarp
-
canim günlügün hayirli olsun, sende benim yaptiklarimi yapiyorsun asagi yukari.. gönül tabiki istiyor kii enaz ayda bir beden incelelim ama dedigin gibi sagliksiz olup geri gelecekse yavas olsun ama kalici olsun.. bende ayda bir kilo bile vermeye raziyim diyerek spor yapmaya ve aksam 7 den sonra tek lokma bile yememeye baslamistim ve tabiki sivi tüketimini artirdim ama kisa zaman gecmesine ragmen o alipta fermuarini kapatamadigim pantolomu, suanda üzerimde salvar gibi duruyor :-/
kac kilo verdigimi bilmiyorum ama vücut sIkIlasiyor spor yapinca.. bizim tartilma günlerimiz pazar günü.. bakalim ak koyun kara koyun pazar sabahi belli olacak :-DDD
canim bu siteye gnde defalarca girme amacimiz birbirimize destek olarak zayiflamak ve kontrol edebilmek kendimizi, tabikide destek olurum seve seve, yeterki artik bana kimse sogan diyeti, bilmem ayran diyeti, lahana corbasi demesinn) tiksindim biktim ben onlardan ve onlarin yüznden birazda bu hale geldim.. ayrica bosver yarismalari felan, biz pazardan pazara kendimizle yarisiriz.. onlar $ok diyetler yapan insanlar, biz onlar kadar hizli veremeyebiliriz ve moral bozuklugu olabilir.. o yüzden dedigin gibi biz kendi yagimizda kavrulalim )
ben gecen aya kadar 76 felandim, 74 ün biraz üzerinde basladim dikkat edip spor yapmaya ve henüz tartilmadik ama biraz farkettii, görebiliyorum kiyafetlerimden.. bakalim pazar günüü belli olacak artik neler basarabildigimizz.. benim konu basligim kondisyon bisikletiyle diye basliyor, ugrayip kontrol edebilirsin beni ve bikac yol arkadasimi, bana bir kararli görnyoruz hepimiz simdilik bakalim)
hakikaten de öyle, şu diyeti bu diyeti, o lahana diyetinden sonra ben deli kilo aldım sabah akşam öğle devamlı lahana çorbası, sonra ne oldu tatlıya çikolataya abandım hemen. daha da aldım daha da aldım.. bu pazara 74 ya da 73 çıkacağım inşallah. senin günlüğünü aboneliklerime aldım zaten. kilo boy kemik yapımız benziyor, birlikte sağlam veririz :))
bu sabah saatimi 6:00 a kurmuştum akşamdan spor çantamı hazırladım, havlularımı banyoya koydum bir güzel hemen uyanıp banyoya atacaktım kendimi. oradan spora, ama maalesef saatim çalmış çalmış çalmış ben uyanamamışım
birazdan sporumu yapacağım artık evde. 20 dakika esneme ısınma hareketleri sonra da atlama ipi almıştım kalori dakika göstergeli, 500 kcal' ye ayarlayıp artık ne kadar sürerse film eşliğinde zıplayayım diyorum.
ilk günden başaramadım erken kalkabilmeyi, yarına kesin ama :))
olsun üzülme, hic acelemiz yok zaten, hem daha günde bitmis degil yaparsin sporunu yine..sayfama yazdiklarini okudum ama bu bizi üzmesin, cünkü o densizlerin istedikleride bizi mutsuz görmek zaten, daha cok hirslanip onlara dersini manken gibi vücudunla vereceksin insallah birkac ay icinde canimm..
Cemrecim buradan yazabiliyorum anca, Sedefle de mesajlaşmak istemiştim ilk özelden 100 mesajı doldurmadan özel mesaj atamazsınız diye msj geldi, umarım bu yazımı görürsün, ya ben de anlayamadım, onun günlüğünde konuşuyorduk, sonra günlüğü dağılmasın istedi ben konu açayım dedi, konuyu yazdı, böyle varya saniyede herkes geldi konuya nasıl ama ya görsen, ben şok oldum, artık ben baktım olmayacak çıktım ve hiçbir mesajı da okumadım, ona da aman çık okuma yazılanları moralin bozulmasın dedim ama o çoktan üyeliğini sildirmişti, ne güzel burda diyet günlüğümüzde ilerliyorduk, kötü oldu, ya daha devam ediyorlar biliyor musun, sedefin günlüğüne bak hala oraya girip kıza garip garip şeyler yazıyorlar, çok komik ve ilginç.
sedef derdini anlatmak istedi ama öyle bir saldırı oldu ki ,kız siteyi terk etti. inşallah bir daha gelir de devam ederiz günlüğümüze.
günaydın günlükcük
yetmiş beş kiloluk küçük devin geldi, kendime biraz fazla yükleniyorum, hoşlanmıyorum hiç kilolardan, kilolarımdan
sabah kahvaltım
bir çay bardağı yağsız süt,
bir küçük dilim mısır ekmeği,
yarım domates yarım salatalık
incecik minicik dilim peynir
150 kalori
artık kalori hesabı yapıyorum :))
12'de evden çıkacağım, doğru salona, en fazla 2 saat kalırım, elbet evde biraz ip atladıktan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?