• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pinti sevgili

Kardeşimin nişanlısı 2 saat mesafede ve esnaf
Yani hafta sonuda çalışıyor.
Ama her haftasonu sektirmez ya Cumartesi ya Pazar muhakkak gelir.
Örnek olsun diye yazdım ki sizin sevgiliniz bir de memur ;)

Şuan ayrı gibiyiz. Ben de ayrılmak istedim ama kendisi ayrılmama konusunda çok ısrarcıydı. Tamam her seyi o yapmak zorunda değil ama ben onun yanına gelemiyorum.
adam ayrılmamakta haklı. 6 ay gitmediği halde laf söylemeyen kızı nerden bulcak.

Cimri insan icin paradan daha degerli bir sey yoktur. En nefret ettigim insan tipidir. Benim de karsima boyle cimriler cikti. Insan 2 haftadan 2 haftaya gelir. Olmadi ayda bir.. bir gül almayi dahi cok gorur boyle adam (!) Lar. Yol verin. Bence. Yarin bir gun sizin işinizin olmadigini tek maasla grcimin zor oldugunu da dile getirir bu sahis. Cimri insanla hayat paylasilmaz. Paylasmanin ne oldugunu bilmezler cunku. Adim atilmaz onlarla. Istemeye gelirken aldigi cicek cikolatanin lafini bile ederler bu tipler. Dügün yapilacagi zaman en basitine en ucuzuna kacmaya calisirlar

Bayağı pintiymiş hem de :işsiz: ben sevgilimin yanına gider kalırdım önceden (şimdi Şırnak’a tayini çıktı). Uçak biletimi falan kendisi alırdı yakın da değildi yani öyle uçakla gidiyordum. Yanına gittiğimde de hiç para harcatmazdı bi de üstüne para verirdi bana. Ben almak istemezdim ama zorla veriyordu öğrenciyim diye

Back
X