- 20 Nisan 2024
- 22
- 12
- 8
- 24
- Konu Sahibi susluzeytin
-
Takmayin, icinize sinmediyse mutlu degilseniz takmayin.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım dün evlenme teklifi etti ve ciddi olduğum için kabul ettim. İstese gitsin bir milyoncudan alsa umrumda değildi lütfen önyargıyla okumayın. Ancak kendisi pırlanta yerine beyaz altın + zirkon taş almış. Küçük bir şey olsa sorun etmeyecektim ancak yüzük 1 karat hatta daha büyük duruyor 1-2 karat arası. Bir gören bir daha bakıyor, arkadaşımın arkadaşı gelip oha o ne öyle sahte mi yoksa dedi hayır dedim ben de ama gerçekten çok büyük taşı. Takmaya utanıyorum şu anda çünkü gelip soruyor herkes, tersleyemem de günlük görüp anlaştığım kişiler. Keşke daha az verip daha küçük normal bir şey alsaydı diyorum... Kendisine bir şey diyemedim üzülür diye zaten şehir dışında yaşıyor annesiyle oradan almış. Sahte görünen bir yüzüğü takmak da çok kırıyor beni, normal gözükse mutlu mutlu taksaydim ama hem gösteriş isteyip hem de böyle yapmaları beni biraz küçük düşürüyor... Ne yapmalıyım? Evlilik iki sene sonra.
Sen yine iyisin benimkinin taşı düştü taşsız takıyorumMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım dün evlenme teklifi etti ve ciddi olduğum için kabul ettim. İstese gitsin bir milyoncudan alsa umrumda değildi lütfen önyargıyla okumayın. Ancak kendisi pırlanta yerine beyaz altın + zirkon taş almış. Küçük bir şey olsa sorun etmeyecektim ancak yüzük 1 karat hatta daha büyük duruyor 1-2 karat arası. Bir gören bir daha bakıyor, arkadaşımın arkadaşı gelip oha o ne öyle sahte mi yoksa dedi hayır dedim ben de ama gerçekten çok büyük taşı. Takmaya utanıyorum şu anda çünkü gelip soruyor herkes, tersleyemem de günlük görüp anlaştığım kişiler. Keşke daha az verip daha küçük normal bir şey alsaydı diyorum... Kendisine bir şey diyemedim üzülür diye zaten şehir dışında yaşıyor annesiyle oradan almış. Sahte görünen bir yüzüğü takmak da çok kırıyor beni, normal gözükse mutlu mutlu taksaydim ama hem gösteriş isteyip hem de böyle yapmaları beni biraz küçük düşürüyor... Ne yapmalıyım? Evlilik iki sene sonra.
Kırıcı olacaktır sonuçta beni düşünüp almış heves etmiş onda suç aramıyorum zaten.. Ayrıca soracaktır çoğu kişi neden takmadığımıTakmayin, icinize sinmediyse mutlu degilseniz takmayin.
Açık açık konuşmalısın. Daha küçük taşlı bir yüzük alalım ben o tarzdan hoşlanıyorum bu dikkat çekiyor diyebilirsiniz. Ama sizin sorununuz sahte olmasıysa bu iş yürümez. Yani taşı daha küçük ve yine altın taşı sahte yüzüğe okeyseniz konuşun. Durumu nasıl bu arada pırlanta yüzüğü zorlanmadan alabilecek ekonomik durumu var mı?Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım dün evlenme teklifi etti ve ciddi olduğum için kabul ettim. İstese gitsin bir milyoncudan alsa umrumda değildi lütfen önyargıyla okumayın. Ancak kendisi pırlanta yerine beyaz altın + zirkon taş almış. Küçük bir şey olsa sorun etmeyecektim ancak yüzük 1 karat hatta daha büyük duruyor 1-2 karat arası. Bir gören bir daha bakıyor, arkadaşımın arkadaşı gelip oha o ne öyle sahte mi yoksa dedi hayır dedim ben de ama gerçekten çok büyük taşı. Takmaya utanıyorum şu anda çünkü gelip soruyor herkes, tersleyemem de günlük görüp anlaştığım kişiler. Keşke daha az verip daha küçük normal bir şey alsaydı diyorum... Kendisine bir şey diyemedim üzülür diye zaten şehir dışında yaşıyor annesiyle oradan almış. Sahte görünen bir yüzüğü takmak da çok kırıyor beni, normal gözükse mutlu mutlu taksaydim ama hem gösteriş isteyip hem de böyle yapmaları beni biraz küçük düşürüyor... Ne yapmalıyım? Evlilik iki sene sonra.
Yok kesinlikle sahte olması sorun olmazdı, bir milyoncudan bile alabilirdi ama çok büyük... 1-2 karat arası duruyor.Açık açık konuşmalısın. Daha küçük taşlı bir yüzük alalım ben o tarzdan hoşlanıyorum bu dikkat çekiyor diyebilirsiniz. Ama sizin sorununuz sahte olmasıysa bu iş yürümez. Yani taşı daha küçük ve yine altın taşı sahte yüzüğe okeyseniz konuşun. Durumu nasıl bu arada pırlanta yüzüğü zorlanmadan alabilecek ekonomik durumu var mı?
Evet sanırım en kötü böyle olacak.. ama hem kendi hevesimi hem onun hevesini kırmak hiç istemiyorumTaştan dolayı sağa sola geçiyor günlük rahat kullanamıyorum mı desen acaba ?
Hani o da kırılmasa heves etmiş almış…
E tamam söyleyin ne var bunda bunu değiştirelim içime sine sine kullanayım deyin. Bazen karşımızdaki kırılmasın diye istemediğimiz şeyleri yaparken hem kendimizi hem karşı tarafı daha çok üzüyoruzYok kesinlikle sahte olması sorun olmazdı, bir milyoncudan bile alabilirdi ama çok büyük... 1-2 karat arası duruyor.
Cok buyuk oldugu icin takamadiginizi soyleyinKırıcı olacaktır sonuçta beni düşünüp almış heves etmiş onda suç aramıyorum zaten.. Ayrıca soracaktır çoğu kişi neden takmadığımı
Sertifikası yok, normal beyaz altın üstüne de zirkon kocaman bir taş. Günlük asla değil...Sertifikası var mı? Acaba farkında olarak mı satın aldı. Erkekler biraz anlamıyo böyle konuları belki adama bu daha iyi hem büyük hem de daha uygun diye önerdiler. Bilemiyorum ama büyük olduğu için günlük kullanıma uygun değil daha günlük kullanıma uygun bir şey alalım mı diye teklif etsen sorun olmaz bence
Açık açık söyle. Çok büyük daha ufak bir şeye beraber bakalım de. Maddi durum açısından öyle aldıysa ikiniz beraber daha makul bir şey bakın.Sertifikası yok, normal beyaz altın üstüne de zirkon kocaman bir taş. Günlük asla değil...
Hevesi kırılırsa bi süre sonra hediye almaya çekinebilir aldığımı beğenmiyor vs diye düşünebilir tedirginlik yaratmadan tatlı bir şekilde bi bahane ile falan söyle bence…Evet sanırım en kötü böyle olacak.. ama hem kendi hevesimi hem onun hevesini kırmak hiç istemiyorum
Öyle diyeceğimAçık açık söyle. Çok büyük daha ufak bir şeye beraber bakalım de. Maddi durum açısından öyle aldıysa ikiniz beraber daha makul bir şey bakın.
Gerçek pırlanta alabilen kaç kişi var ki ? Bir kuyumcuya girip tektaş istiyorum demistir büyük ihtimalle.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım dün evlenme teklifi etti ve ciddi olduğum için kabul ettim. İstese gitsin bir milyoncudan alsa umrumda değildi lütfen önyargıyla okumayın. Ancak kendisi pırlanta yerine beyaz altın + zirkon taş almış. Küçük bir şey olsa sorun etmeyecektim ancak yüzük 1 karat hatta daha büyük duruyor 1-2 karat arası. Bir gören bir daha bakıyor, arkadaşımın arkadaşı gelip oha o ne öyle sahte mi yoksa dedi hayır dedim ben de ama gerçekten çok büyük taşı. Takmaya utanıyorum şu anda çünkü gelip soruyor herkes, tersleyemem de günlük görüp anlaştığım kişiler. Keşke daha az verip daha küçük normal bir şey alsaydı diyorum... Kendisine bir şey diyemedim üzülür diye zaten şehir dışında yaşıyor annesiyle oradan almış. Sahte görünen bir yüzüğü takmak da çok kırıyor beni, normal gözükse mutlu mutlu taksaydim ama hem gösteriş isteyip hem de böyle yapmaları beni biraz küçük düşürüyor... Ne yapmalıyım? Evlilik iki sene sonra.
Bunu da günlükte takayım diye aldık. Ortalarda Dilan Polat gibi dolaşmak hoşuma gitmedi deÖyle diyeceğimÇok fazla düşünüyorsun diyeceksiniz ama görenlere ne diyeceğim büyükten küçüğe geçince
bol bol aldı canım hangisini isterse onu takıyorum deÖyle diyeceğimÇok fazla düşünüyorsun diyeceksiniz ama görenlere ne diyeceğim büyükten küçüğe geçince
Hiç bir şey ! Böyle uygun gördüm bitti. Şimdiden insanların lafıyla ilişkinizi zedelemeyin. İlerde evlilik olursa da kötü olur bu huy. Herkese zamanında sana ne demeyi öğrenin.Öyle diyeceğimÇok fazla düşünüyorsun diyeceksiniz ama görenlere ne diyeceğim büyükten küçüğe geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?