- 20 Nisan 2024
- 22
- 12
- 8
- 24
- Konu Sahibi susluzeytin
-
Gülüneceğini ben de biliyorum o yüzden danışmak istedim ama biraz kırıcısınız.Eski bir kuyumcu cocugu olarak yazıyorum.
Beyaz altın diye bir altın yok. Zirkon zaten para etmeyen parlayan bir taş.
Kuyumcular böyle böyle paraya para…
Neden küçük para eden bir tek taş takmamışlar.
Milletin küçük diye beğenmediği gerçekse kaç tl tutuyor.
Ay bu millet gösterişten ölecek.
Ben te uzaktan anlıyorum.
Valla anlayan bilenler güler. O tek taşları benim diyen insanlar alamıyor…
Söyle açık açık daha sade bişey alalım deyin.
Anası vermiştir o aklı…
Evet tam olarak hissettiğim bu...normalde kizardim bu tarz konuya ama ayni bahsettigin gibi yüzüğü olan biri vardi. yani o yüzük gercek olsa sen niye asgari ucretle haftada 6 gün çalışıyorsun diyesi geliyordu insaninona da "gercek mi" diye sorunca "tabii tabii, evlilik teklifi yüzüğüm" diyordu. ama rahatsiz oluyordu sorulardan. gercek pirlanta olmadigi da coook belliydi çünkü pirlanta pahalli bir sey. nice insan pirinc tanesi kadar pirlanta takarken o kadar büyüğünü alabilen insan daha farklı yaşar. sizin yasam tarzinizla pirlantaniz uyumsuz oldugu icin insanlar sorup duruyordur.
mesela jipinizden inip luks bir kafede bulustugunuz kiz arkadaslariniza gosterseniz kimse "gercek mi" diye soramazdi bile.
iste bu bence sizi rahatsiz eden.
ote yandan es adayiniz da almis...belli ki zevksiz birisi
soz vs ne zaman? en iyisi o varken takmak, söz yüzüğünü beraber secip sozden sonra sadece onu takmak. ozel gunlerde gecelerde falan sevgilinizin gönlü olsun diye bu pirlantayi da takarsiniz.
adama begenmedim demeyin bence
Kötü gözükmese takmazdım konuşulanları...Hiç bir şey ! Böyle uygun gördüm bitti. Şimdiden insanların lafıyla ilişkinizi zedelemeyin. İlerde evlilik olursa da kötü olur bu huy. Herkese zamanında sana ne demeyi öğrenin.
Büyük yerine neden küçüğü takiyirsun, diğeri nerde vs derlerse ne diyeceğim sözüne istinaden oncevabi verdim. Sorarlarsa bunu uygun buldum, bunu daha çok beğendim yani alt metinde sanane temalı cevaplar verin.Kötü gözükmese takmazdım konuşulanları...
Muhtemelen pırlanta ve zirkon tas arasındaki farkı bilmediği için almışken gösterişli olsun istemiştir. Ben de minimal severim tabi kocam da bilir ama gidip 1 karat yüzük alsa hayır demem yaniyani sevgilin de evlenecegi kizin zevkini hic mi bilmiyor. bugune kadar kac kere gosterisli takilar taktin iddiali kiyafetler sectin de oyle bir yüzük almisben de buna gicik olurum. insan sevgilisinin zevkini az cok bilir yaa
Evet hiç de sevmem gösterişi.. Of of iş yerinde de oha o ne gerçek mi diyen bile oldu ağlayacağımmmyani sevgilin de evlenecegi kizin zevkini hic mi bilmiyor. bugune kadar kac kere gosterisli takilar taktin iddiali kiyafetler sectin de oyle bir yüzük almisben de buna gicik olurum. insan sevgilisinin zevkini az cok bilir yaa
Öyle diyeceğim akşam konuşacağızÖnemli olan pırlanta olması değilse çok dikkat çektiğini ve rahat edemediğinizi söyleyin aldığı kuyumcuya gidip daha kucuk taslı beyaz altınla değiştirin. Bununla alakalı bir mesaj vermek istiyorsanız da düğünde bir şeyler alırsanız ben minimal ama degerli seyleri severim diye laf arasında söylersiniz bundan sonra size ona göre alır.
Bu beyaz altınlar bana da saçma geliyor. Kuzenime almıştı eşi kafam kadar elini nereye koyacağını şaşırıp benim yuzugume tası cok kucuk diyordu. Yani herhalde gercek olsa 1 milyon eder yüzük o büyüklükte. Zaten görüntü olarak da hos degıl. Sizde öyle dersiniz cok büyük ve rahat hareket edemiyorum gidip aldığın kuyumcudan daha minimal bi şey alalım dediğinizde kırılmaz
bence hemen konusma ya. o su an mutludur, gururludur güzel yuzuk seçtim diye. hevesini kursaginda bırakma ilk gündenÖyle diyeceğim akşam konuşacağız
Özel atabiliyorsam atayım, buradan atmak istemiyorum..Yüzüğün fotosunu atarmısın merak ettik bütün kk olarak
valla ben de merak ettim. annesi o akli vermiştir. Acaba anlamaz nasıl olsa filan mı dedi oğluna al bunu al al diye şansımız yürüsün mu dediÖzel atabiliyorsam atayım, buradan atmak istemiyorum..
Yo kırıcı değilim size doğruları yazdım.Gülüneceğini ben de biliyorum o yüzden danışmak istedim ama biraz kırıcısınız.
Attım.Ozelim açık ordan atabilirsin
Kapalı ozeliniz. Muhtemelen annesi verdi ama kötü düşünce olduğunu sanmıyorum..valla ben de merak ettim. annesi o akli vermiştir. Acaba anlamaz nasıl olsa filan mı dedi oğluna al bunu al al diye şansımız yürüsün mu dedi
Ben de farkındayım maalesef. Ne yapacağım bilmiyorum, yarın takmasam neden takmadin diyecekler. Takmaya devam etsem konuşacaklar, küçültzem neden küçüldü diyecekler.Yo kırıcı değilim size doğruları yazdım.
Siz bi de arkadan konuşmaları gülüşmeleri bi bilseniz. Gösteriş için güldürmeye gerek yok…
Ben gayet iyi bi şirkette çalıştım yıllarca maaşlarımızda iyiydi. Çalışan vs de iyi maddi manevi.
O tek taşları benim diyen alamaz.
Bir arkadaş bir gün takmış büyük bir tektaş gelmiş işe ( gerçeği iyi yerde ev alırır ), o zamanlar hyundai bir araba evi kira bir çocuk annesi bakıyor ama tektaş maaşallah. Herkes güldü.
Siz kendinizde farkındasınız.
Kadınların kuyumcularda yaptıkları konuşmalara hiç girmiyorum.
Ben şu an alsam kendi biriktirdiğimle 250 binlik alırım hadi eşimdende istesem 400 bin olsun fazlası olmaz.
Kalksam bir ev edecek yüzük taksam millet güler.
Ben devletin ana sınıfına gönderiyorum çocuğumu kendim evde ilgilendim hep…
Oturduğum yer iyi bir semt. Anneler kendini öyle bi pazarlıyor ki devleti tanısın diye bu sene yazdıktık, görsün, arkadaş bilsin aslında özele de yazdırırdımlar. E yazdır kim tutuyor seni özel de en az yıllık 400 bin+ etkinlik ücretleri+ servis parası+ ıvır zıvır kaça mal olacak benim iki cocugum var veremem ben.
Gecen öğretmen cocugumla ilgili çok onurlandıracak bir yorum yaptı annelerin içinde ve özele mi göndereceksiniz dedi. Hayır özele gönderemem eskiden olsa gönderebilirdim dedim.
Ama diğerleri gönderecekmiş çok merak ediyorum. Kaç kişi gönderecek…
Ucuz diye Yunanistana tatile giden insanlar özel okula gönderecekmiş
Yani hayatın her alanında neyse o olmalı insan, çakma olan hemen çakılıyor…
Yüzük sahte değil burada bir anlaşalım.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım dün evlenme teklifi etti ve ciddi olduğum için kabul ettim. İstese gitsin bir milyoncudan alsa umrumda değildi lütfen önyargıyla okumayın. Ancak kendisi pırlanta yerine beyaz altın + zirkon taş almış. Küçük bir şey olsa sorun etmeyecektim ancak yüzük 1 karat hatta daha büyük duruyor 1-2 karat arası. Bir gören bir daha bakıyor, arkadaşımın arkadaşı gelip oha o ne öyle sahte mi yoksa dedi hayır dedim ben de ama gerçekten çok büyük taşı. Takmaya utanıyorum şu anda çünkü gelip soruyor herkes, tersleyemem de günlük görüp anlaştığım kişiler. Keşke daha az verip daha küçük normal bir şey alsaydı diyorum... Kendisine bir şey diyemedim üzülür diye zaten şehir dışında yaşıyor annesiyle oradan almış. Sahte görünen bir yüzüğü takmak da çok kırıyor beni, normal gözükse mutlu mutlu taksaydim ama hem gösteriş isteyip hem de böyle yapmaları beni biraz küçük düşürüyor... Ne yapmalıyım? Evlilik iki sene sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?