Pis gozlu erkekler..

Pepuske

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
113
53
13
Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...

Yani bakılıyor bazen, dalgın da olunuyor.
Kafası önde erkek derseniz, direkt babam örneğini vereyim size; sokakta bizi tanımadı, annemle geliyorduk. O kadar trans halinde, ki ben de babama benziyorum bu konuda. İleri doğru bakarım... Bakarım ve görmem. Çoğu kişinin öyle gönül koymuşluğu var "Gördün selam vermedin" diye ki görmedim yani.

Bu biraz huy, alışkanlık, ilgi ile alakalı olabilir gibime geliyor. Benim adam ise tam tersi, kadın erkek fark etmez bakar, tanıdıkları çabuk seçer, selam verir. Ama konu bu değil sanırım, ben niye buralara kaydım ya :D

Öyle karşı cinsi yiyecek gibi bakan tipler, bilmiyorum, taciz raddine getirmiyorsa, rahatsız edecek kadar kitlenmiyorsa, bakılıyor ya, insan insana bakıyor arada sanırım galiba :/
Siz yine de bi karnına yumruk vurun dalar giderse.

Donupte bakmıyor mesela ama biri önden geçerken illa suratına bakicak bende çok sinir oluyorum bakiyosun diyorum bakmiyorum diyor adam

Donupte bakmıyor mesela ama biri önden geçerken illa suratına bakicak bende çok sinir oluyorum bakiyosun diyorum bakmiyorum diyor adam

Yani bakıyordur da görmüyordur belki, dönüp bakmıyorsa, saniyelerce hedefe odaklı gibi ööyle gözünü kilitlemiyorsa bunda bir sorun yok yav, bazen bakar insan tanıdık mı diye bile, ya da cidden uç bi güzellikse bakılıyor dalınıyor anlık. Bence takılmayın bu kadar. Rahatsızsınız madem hani ikaz edin "Bakıyorsun!" demek yerine "Biraz dikkat eder misin, ben huzursuz oluyorum, belki bakmıyorsun ama bana bakıyor gibi geliyorsun, biraz dikkat lütfen" filan dersiniz yani o da düzenler sizi kırmaz. Ama büyütecek bi şey gibi gelmedi bana.

Kimileri var, bacaklara, dekoltelere dalar da dalar, tacize varır resmen, öyle değildir herhalde değil mi?

Bende de huy bu , yakınımdan geçenlerin kadın erkek direkt yüzüne bakarım.
Sadece yüzüne bakıyorsa iyi bence , baştan aşağı süzenmi ararsın , dekolte arayan mı ohoooo

Yani bakıyordur da görmüyordur belki, dönüp bakmıyorsa, saniyelerce hedefe odaklı gibi ööyle gözünü kilitlemiyorsa bunda bir sorun yok yav, bazen bakar insan tanıdık mı diye bile, ya da cidden uç bi güzellikse bakılıyor dalınıyor anlık. Bence takılmayın bu kadar. Rahatsızsınız madem hani ikaz edin "Bakıyorsun!" demek yerine "Biraz dikkat eder misin, ben huzursuz oluyorum, belki bakmıyorsun ama bana bakıyor gibi geliyorsun, biraz dikkat lütfen" filan dersiniz yani o da düzenler sizi kırmaz. Ama büyütecek bi şey gibi gelmedi bana.

Kimileri var, bacaklara, dekoltelere dalar da dalar, tacize varır resmen, öyle değildir herhalde değil mi?
oyle sapıkça baktığını görmedim Öyle pis dusunceli bi ınsan degildir ama düz önüne bakmaz kafa oynar habire bu beni çok rahatsız ediyor uyardım çok kere yemin ler ediyor bakmiyorum diye ama baktığını goruyorum senin de dediğin gbj kimseyi suzmuyorum farklı niyetle bakmıyorum diyor ama sonucta kari kiz görünce görme ey kafanı yürü ben oyle yapıyor um küçük biyerde yaşıyoruz zaten

Biraz saçma olacak ama mesleği nedir acaba.polis güvenlik falansa meslekten gelen bir alışkanlık oluyor

oyle sapıkça baktığını görmedim Öyle pis dusunceli bi ınsan degildir ama düz önüne bakmaz kafa oynar habire bu beni çok rahatsız ediyor uyardım çok kere yemin ler ediyor bakmiyorum diye ama baktığını goruyorum senin de dediğin gbj kimseyi suzmuyorum farklı niyetle bakmıyorum diyor ama sonucta kari kiz görünce görme ey kafanı yürü ben oyle yapıyor um küçük biyerde yaşıyoruz zaten

Bilmiyorum, yani salt kadınlara bakıyorsa, eminseniz... Bilemedim. Ama işte yüzlere bakıyor diyorsunuz ya, bazı insanlar tanıdık seçiyor-arıyor otomatik olarak. Bunun haricinde çok da yorum yapamayacağım, yüzden farklı olarak kalça hizasına bakıp duruyorsa, bacaklar, göğüs vb. süzüyorsa o hoş değil. Ki sizin gözünüz eşiniz üzerinde mi de fark ettiniz o kısmı da önemli. Yani ben dönüp bakmam benim adam kime neye bakıyor, farkında bile olmam. Ancak sizin özel bir fark etme çabanız yoksa ve aşırılıktan kaynaklı gözünüze batıyorsa, hoş değil tabi.

Yine de bi alışkanlık deyip geçmek lazım. Kimi insan böyle, bakar. Kadını da bakar, erkeği de. Baktığını da görmez bile.

İster istemez insan kendini kötü hissediyor bu durum karşısında ama yapacak bir şey yok gibi

O yüzden bunu takıntı haline getirmeyin
Arkadaşlarında dediği gibi öylesine bakıyor olabilir alışkanlık

En azından baştan aşağı süzmüyor ve arkasından dönüp bakmıyor

Bir kere yolda gidiyordum adamın biri baktı.ama böyle normal sıradan geçerken bende aynı anda onlara baktım. (Kari-koca) kadın adama bir dirsek attı niye kıza bakıyorsun diye inananın onun yerine ben küçük düştüm.adami nasıl bıktırmışsa adam bela okuyarak ilerledi kadını geride bıraktı.sizde o yle yapıyorsanız inanın kötü bir goruntu.yoldan geçen lerle aldatacak değil ya.

Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Kafası önde eşe sahip olanlardan biri benim çok şükür.Eşinde kısa zamanda doğru yolu bulur inşallah

Bende de huy bu , yakınımdan geçenlerin kadın erkek direkt yüzüne bakarım.
Sadece yüzüne bakıyorsa iyi bence , baştan aşağı süzenmi ararsın , dekolte arayan mı ohoooo
aynen kendimi hiç gbi goruyorum o sira abartı bir durum olmasa bile bakması gormezden gelemiyorum

Back
X