Pis gozlu erkekler..

Bir kere yolda gidiyordum adamın biri baktı.ama böyle normal sıradan geçerken bende aynı anda onlara baktım. (Kari-koca) kadın adama bir dirsek attı niye kıza bakıyorsun diye inananın onun yerine ben küçük düştüm.adami nasıl bıktırmışsa adam bela okuyarak ilerledi kadını geride bıraktı.sizde o yle yapıyorsanız inanın kötü bir goruntu.yoldan geçen lerle aldatacak değil ya.
Yoo kendime güvenim sonsuz dovucek halim yok. Bakarak aldatilmaz ama göz zinası diye birşey var ve gunah başkasının karısına kızına bakmAsini kabul etmm ben

Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Kötü bir hisdir elbet ama yanlış düşünmeyin hemen.Ama mal mal bakmak nasıl olur anlatsaniz.

Yoo kendime güvenim sonsuz dovucek halim yok. Bakarak aldatilmaz ama göz zinası diye birşey var ve gunah başkasının karısına kızına bakmAsini kabul etmm ben
Ya benim esimde aşırı resmi ve mesafeli birisi.Bu kadarı da fazla arkadaşlarim yada bir bayana selam vericegi zaman göz teması bile kurmamaya çalışıyor.Hep mesafeli ciddi bir eş istemiştim ama bu biraz fazla oldu sanırım.Sonra bana beni neden kiskanmiyorsun diyor.Sebep yokki

Normal bir bakmaysa sorun etmezdim ben ama taciz eder gibi bakıyorsa oyarım o gözünü .
Sizin eşiniz de karşıdan gelen birine normal bakıyormuş , dönüp dönüp bakmıyorsa sorun etmeyin.

Esim baksa yanimda kesin misilleme yapardim.. farketmedim simdiye kadar, ya da gozu benden baskasini gormuyor demekki :)

Kötü bir hisdir elbet ama yanlış düşünmeyin hemen.Ama mal mal bakmak nasıl olur anlatsaniz.
Yani herkes e mi bakılır suratina bakar ama ne anlami var bakmanın sokakta görüyoruz sapık adamları yicek gbi bakiyorlar o yüzden bnde eşime konduramiyorum yakistirmiyorum ey kafanı yürü zaten hiç bir erkek te evet bakiyorum demez

Yani herkes e mi bakılır suratina bakar ama ne anlami var bakmanın sokakta görüyoruz sapık adamları yicek gbi bakiyorlar o yüzden bnde eşime konduramiyorum yakistirmiyorum ey kafanı yürü zaten hiç bir erkek te evet bakiyorum demez
Ayy çok hossunuz valla.Ama sakin bunu takıntı haline getirmeyin kendinizi yipratirsiniz

Donupte bakmıyor mesela ama biri önden geçerken illa suratına bakicak bende çok sinir oluyorum bakiyosun diyorum bakmiyorum diyor adam
Geçen eşimle dışarda yemek yiyoruz. Ben de öylesine etrafa bakınıyorum. Eşim tutturdu neden garsona bu kadar baktın neden bu kadar inceledin hayırdır diye. Bakmadim diyorum baktin diyor sen ona bakarken ben de sana bakiyordum diyor. Halbuki o kadar bakmadigima eminim ki garsonları önüme dizse hangisine bakmışım taniyamam bilemem. Yani gözlerim bakmis ama görmemis demekki. Bilinçli olarak bakmamis incelememisim, dikkatsizce farkinda olmadan bakmışım demekki. Belki onunki de öyle bi seydir.

Geçen eşimle dışarda yemek yiyoruz. Ben de öylesine etrafa bakınıyorum. Eşim tutturdu neden garsona bu kadar baktın neden bu kadar inceledin hayırdır diye. Bakmadim diyorum baktin diyor sen ona bakarken ben de sana bakiyordum diyor. Halbuki o kadar bakmadigima eminim ki garsonları önüme dizse hangisine bakmışım taniyamam bilemem. Yani gözlerim bakmis ama görmemis demekki. Bilinçli olarak bakmamis incelememisim, dikkatsizce farkinda olmadan bakmışım demekki. Belki onunki de öyle bi seydir.
Ben de öyleyim mesela ama baktığını goruyorum herkes birbirine bakar ama aranır gbi baktığını dusunuyoium bazen

Aynen bakan kör dur belki deyip susayim en iyisimi:bicak:
Elbet susmayin söylemek istediğim hafife indirgemeyin tepkinizi eşinizin gözünde yuz goz olmadan halletmeye calisin bence eğer sizi rahatsiz edicek derece de bakiyorsa tepkiniz net olmalı.Ama emindegilseniz kıskançlık yada kuruntu ise hisleriniz eşinizin gözünde de kaprisli huzursuz kıskanç eş profili olusturmayin.

Yani bencede bakmamalı
Ama bazı erkeklerin gözü gidiyor kötü niyetten bakmaya da bilir

Bugün eşimle birlikte disardaydik. Normalde hastalık derecesinde kıskanç değildir ama adam elimi sıkı sıkı tutup kendine doğru çekmeye başladı ,karşı bakışlardan rahatsız olduğu için ..bu bakanların da yanında ya sevgilisi var ya karısı ..Çok midem bulandı ..normalde farketmem ben ,ilaç kullanıyorum ,dikkatim dağınık ..eşimin aşırı tavrından rahatsız olunca dikkat ettim .. bazı erkeklerin gerçekten gözü çıksın ..neden kadınlara kendilerini böyle kötü hissettiriyorlar :/ eşim yapsa anında çakarım iki tane ..şiddete karşıyım :) karsiyken de yaparım :)

Ben de bakmayanlardanım aslında insalara pek dikkat etmem ama girdiğim sokaklara felan dikkat ederim.
İşin özü bakmak lazım ama tabi bakıştan bakışa fark var diyelim yolda yürüyorsunuz karsıdan biri geliyor bakmazsanız hareketlerindeki anormalligi göremessiniz ve tacize ugrayabilirsiniz(Basıma geldi farkettim ki çok sukur bir şey yapamaıştı)
Yahut çantanızı alıp kaçtı polisin ilk sordugu fiziksel özellikleri nasıldı.
Bir ara bayagı kanıt tarzı programlar izlediğimden ordada söyleniyordu çevrenize insanlara dikkat etmek gerektigini.

Back
X