- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona deki senin karına anana kızına da baksalar razı olurmusun .hala devam ediyorsa bunun üstüne birsey diyemiyecegmSu erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Yanında yapmasi ayrı bir terbiyesizlik zatenSu erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Demem mi adam kabul etmiyor baktiginaona deki senin karına anana kızına da baksalar razı olurmusun .hala devam ediyorsa bunun üstüne birsey diyemiyecegm
ozman hem yalancı hemde uslanmaz .Demem mi adam kabul etmiyor baktigina