Pis gozlu erkekler..

Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
ona deki senin karına anana kızına da baksalar razı olurmusun .hala devam ediyorsa bunun üstüne birsey diyemiyecegm

Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Yanında yapmasi ayrı bir terbiyesizlik zaten

Aç erkekler, doyumsuz ve şımarıklar.
Çünkü onlara her şey mübah olarak yetişririldiler.
Bir kadına güzel bakarsın anlarım ama nasıl baktıklarını hepimiz biliyoruz.
Ve çoğu erkek arasında şöyle bir akım var.
Bunlar yolda giden kadınların açık-kapalı farketmeden arkadan fotoğraflarını çekiyorlar.
Ve birbirlerine atıyorlar.
Ya bunlar sapıklaştı iyice.
Komple kadınlık yasaklansın da kurtulalım artık.

Gozune sahip olamayan gonlune hic olamaz...

Esiniz nefret ettigim erkekler arasinda mel mel bakarlar onden bakar birde doner arkasindan bakar ne yapin ne edin anlatin ona bu tacizdir.

Allahım keşke bütün erkekler güzel kadın görünce edeplice süzseler..

Ben asıl neye sinir oluyorum biliyor musun? 50 yaşındaki adam yanından geçen 15 yaşındaki kıza arkasını dönüp g.tüne bakıyor ya!! Afedersiniz ama kimisi öyle saldırgan bir cinsellikle, öyle bir s.kerim bakışı atıyor ki benim o adamları boğasım geliyor işte.

Yoksa güzele edeplice bakmak sevaptır.. yeter ki beyefendice olsun! Gözünü dikmesin, orasını burasını açmış diye yiyecek gibi bakmasın.

Cok sinir bozucu haklisiniz bende tahammül edemem
Ama adamin huyuysa da değişmesi zor

Gözü bozuk olmasın?
İnatla bakmıyorum diyorsa...
Eğer sadece güzel kızlara değil herkese öyle aval aval bakıyorsa belki gözü bozuktur.
Benim de başıma geldi çokça defa, insanlar onları görüp selam vermediğimi düşünmüş falan çokça defa, gönül koyanlar olmuş... Oysa gözlük numaram 2 yani, baksam da göremem (yolda genelde takmıyorum)

Gayet iyi gorur kendisi genel de bakinir düz önüne bakmaz ama benim istediğim ne adamlar efendi efendi yolunda giden bulamadım oyle zayıfladı birini

Back
X