- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Sızın evınızı görmek geldı içimdenParadan vazgecerim ya da gecmem.katlanirim ya da katlanmam.konu da acarim fikir de alirim.kimsenin evine karistigim yok.karissam biraz temizlenir belki.
Canim ogretmeni benim zaten.ayrica derse gidiyorum.kac kez wc den gelince ellerini yika diye gonderdim geri.kac kez banyoyu anlattim kisisel temizliktenÇocuk okula gidiyor mu
Okul öğretmenini arasanız
Biraz baskı yapsa sık yıkanın temizlenin vs diye
Baba Türkçe ya da İngilizce biliyor mu
Türkiye'de mi çalışıyor zira size iyi ödeme yaptıklarına göre asla fakir değiller
Yani başarının sadece dili yahut okuldaki bilgiyi öğrenmem ile ilgili olmadığını topluma entegrasyonun da önemli olduğunu bu şekilde çocuğun dışlanacağını vs anlatsanız
Sızın evınızı görmek geldı içimden
Keza yalanı sevmeyenler bas yalancı derler ya hani
Bana bak haddini bil yoksa bildirmesini bilirim.pis ev gormek istiyorsan don evine bak yalanci girmek istiyorsan da aynaya.yalanciymis baslatma yalanindanSızın evınızı görmek geldı içimden
Keza yalanı sevmeyenler bas yalancı derler ya hani
Ne kadar sevıyelısınız hoca hanımCanim ogretmeni benim zaten.ayrica derse gidiyorum.kac kez wc den gelince ellerini yika diye gonderdim geri.kac kez banyoyu anlattim kisisel temizlikten
Bana bak haddini bil yoksa bildirmesini bilirim.pis ev gormek istiyorsan don evine bak yalanci girmek istiyorsan da aynaya.yalanciymis baslatma yalanindan
Tanimadigim insana pis oldugunu ima edip yalanci olabilecegini soylemek kadar degilim.ayrica yeri geldiginde cok daha seviyesiz olabilirim.Ne kadar sevıyelısınız hoca hanım
Ben yalancı demedımTanimadigim insana pis oldugunu ima edip yalanci olabilecegini soylemek kadar degilim.ayrica yeri geldiginde cok daha seviyesiz olabilirim.
Evet hakliyim ve yine soyluyorum yeri gelince cok daha fazla seviyesizlesebilirim.hanimefendi takilmam karsimdaki oyle olmayinca.Ben yalancı demedım
Örnek verdım
Sevıye konusunda haklısınız
Ay napiyim o en azindan kayniyor :)))))Ayyyhh ya iide bardagi yikasan cayi nasil bi demlikte yapti yani : (
Yok öyle bi şey olsa o lafları sarfetmezdim. Kendi çevremiz olduğu için biliyorum o tarafta alkolikler dolanıyomuş. Orda oturan bi teyzemiz var o söyledi. Bu ara sık yaşanmaya başlanmış. İçip napıcağını şaşıran gençler.. yazık ya gerçekten çok yazık..bizim toplumda sokakta yaşayan ağır psikolojik rahatsızlık geçirmiş ya da zihinsel engelli terk edilmiş insanlar var.
bence böyle bir şeydir..
Bıçaklar muntazam amaEki Görüntüle 2096055 sen evi anlatırken hayalimde canlanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?