Pis insanlar

Paradan vazgecerim ya da gecmem.katlanirim ya da katlanmam.konu da acarim fikir de alirim.kimsenin evine karistigim yok.karissam biraz temizlenir belki.
Sızın evınızı görmek geldı içimden
Keza yalanı sevmeyenler bas yalancı derler ya hani

Verilecek tüm tepkiler neredeyse verilmiş :)
Ben de naçizane tavsiyemi vereyim;

Çocuğa Türkçe öğretme amaçlı temizlik anlatan öyküler okuyabilir,kitaplar hediye edebilirsiniz. Belki çocuk temizlik öğrenir, düşük bir ihtimal ama annesine sorar niye sen yapmıyorsun diye.

Aileye kütüphanede ders vermeyi teklif edebilirsiniz;eğer anlaşamaz iseniz terliğinizi,sadece o evde giyeceğiniz uzunca hırkanızı,lavanta kokulu mendilinizi yanınızdan eksik etmeyin :)

Canim ogretmeni benim zaten.ayrica derse gidiyorum.kac kez wc den gelince ellerini yika diye gonderdim geri.kac kez banyoyu anlattim kisisel temizlikten
Bana bak haddini bil yoksa bildirmesini bilirim.pis ev gormek istiyorsan don evine bak yalanci girmek istiyorsan da aynaya.yalanciymis baslatma yalanindan

Ne kadar sevıyelısınız hoca hanım

para ihtiyacım var diye ordan aldığın parayı hastane masraflarına vermek zorunda kalma. başka öğrenci bul kendine bence.
ayrıca çocuğa temizlik dersi verilse bile ne kadar etkili olabilir, sonuçta evin temizliğiyle annesi ilgileniyo

Off çok kötü. Sizin de çocuklarınız varmış allah korusun mikrop kaparsınız onlara da geçer. Bence başka iş araştırmaya başlayın.

Çözüm çok basit; gitmeyin. Eğer para için katlanıyorsanız da bunları o kadar da sorun etmiyorsunuz demektir. Bu yaptığınız artık keyfi dedikoduya giriyor, gerçi aynısını ben de üniversitedeki oda arkadaşım için yapmıştım ama benimkinde bir zorunluluk vardi oda değişimi yapmıyorlardı. Sizin o kadar da zorunluluğunuz yok diye düşünüyorum.

hepsini okuyamadım
ama aklıma sey geldi, acaba yanınızda ev terligi mi götürseniz en azından halı olayından kurtarırsınız gerisini okumadıgımdan fkir vermedim k.bakmayın

bizim toplumda sokakta yaşayan ağır psikolojik rahatsızlık geçirmiş ya da zihinsel engelli terk edilmiş insanlar var.
bence böyle bir şeydir..
Yok öyle bi şey olsa o lafları sarfetmezdim. Kendi çevremiz olduğu için biliyorum o tarafta alkolikler dolanıyomuş. Orda oturan bi teyzemiz var o söyledi. Bu ara sık yaşanmaya başlanmış. İçip napıcağını şaşıran gençler.. yazık ya gerçekten çok yazık..

Konu sahibi küçük bebekleriniz varmış bence de gitmeyin o eve, hastalık kapabilirsiniz bebeklerinize bulaşabilir. Yanlış anlaşılmak istemem ama suriyeli mültecilerin gelişinden sonra çocuk felcinin tekrar hortladigi gibi haberler vardı, bu aile her ne kadar mülteci olmasa da pis oldukları için ne olacağı belli olmaz her türlü hastalık bulunur, çocuklarınızı riske atmayın derim. Madem öğretmeni sizsiniz okulda ders çıkışından sonra boş bir sınıfta filan ders verme imkanınız yok mudur? Ben de bir dönem özel ders aldım ne hoca benim evime geldi, ne ben hocanin evine gittim kurs binasında buluşuyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…