Kavga edeceksiniz başka çare kalmıyor çırparken iyi bi carlayın
Çamaşır dış tarafa asmak yasak değilmi
Valla canım hicbi dilden anlamıyorlar, moron gibi tipler. Söylüyorsun tın tın. Bı çoğu karsilasiyorsun,trene bakar gibi bakıp selamsız geçiyor. Değişik bi dünyada gibiyimAnkladığı dilden konuşun
Ya şu an için öyle bı imkanım da yok, 7 sene kadar burda oturacaz nasipse. Evden yana bu şikayetim yok da, komşularCareyi en ust kata tasinmakta buldum ben.
Zira diger evdeyken camasirlarimin ustu kopek tuyu doluyordu surekli. Ust komsu asagida camasir mi var biri balkonda mi oturuyor diye bakmadan hop kilim silkelerdi.
Yok artık bu insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor, inanamıyorumböyle bir dağ insanı da bizim oturduğumuz apartmanda var.
hanım abla bir kat aşağı inip çöpü atmak yerine balkondan apartman bahçesine salıveriyor haa bi de sonuna kadar inkar ediyor yapmıyorum diye.
geçenlerde de gider borularımız tıkandı kanalizasyon işleri geldi açtı bilin bakalım ne çıktı bebek bezi. çöpü atan komşumuzun 2 aylık bebeği var ondan şüpheleniyoruz. :/
Tehdit iyiymiş, korkutucu benceBana aynısını defalarca yapan üst komşuma, bir daha olursa tuvalet çöpümü gelir kapına atarım demiştim.
Hayır çirkef de değilim ama nasıl delirdiysem
Çocuğumun tertemiz kıyafetlerinin üzerine kimse pisliğini silkelemeyemez.
Hele defalarca uyarmama rağmen yaparlarsa, kavgadan başka çare yok malesef...
attıkları şeyleri bir güzel süpürüp kapılarının önlerine atınValla canım hicbi dilden anlamıyorlar, moron gibi tipler. Söylüyorsun tın tın. Bı çoğu karsilasiyorsun,trene bakar gibi bakıp selamsız geçiyor. Değişik bi dünyada gibiyim
Evlenmeden önce kayınvalidemler oturuyordu burda, onun sesi gümbür gümbürdür maşallah, o baya carlamis ama 2 gün sonra yine yaparlarmış. Ben de o ana denk gelmiyorum hiç.olup bittikten sonra görüyorum. Camları siliyorum ertesi gün toz kaplı,film tabaka gibi.cam kenarı hep kırıklar. Yasak filan da hak getire, yok yani. Üstteki bı çarşaf asıyor yarıya kadarı benim camda. Neyse ki balkonum kapalı, yoksa yanmıştım.
Keşke denk gelebilsem, bugün söylendim söylendim bağıra bağıra camı temizlerken,kimse çıkmadı maşallah. Artık toz silkelemeyi geçtim, yediklerinin artıklarını atmasalar şükür edicem. Midem bulanıyor gördükçe.Bağırın,ben en son bir daha olursa kameraya kaydedip sizi sikayet edeceğim dedim,kesildi.
Laftan anlamıyorlar zira,güzellikle halletmek mümkün olmadı.
Camdan birşeyler silkelemek yasak yani,kimse kusura bakmasın.
çekip aşağı atacaksın. gitsin alsın.Evlenmeden önce kayınvalidemler oturuyordu burda, onun sesi gümbür gümbürdür maşallah, o baya carlamis ama 2 gün sonra yine yaparlarmış. Ben de o ana denk gelmiyorum hiç.olup bittikten sonra görüyorum. Camları siliyorum ertesi gün toz kaplı,film tabaka gibi.cam kenarı hep kırıklar. Yasak filan da hak getire, yok yani. Üstteki bı çarşaf asıyor yarıya kadarı benim camda. Neyse ki balkonum kapalı, yoksa yanmıştım.
Keşke denk gelebilsem, bugün söylendim söylendim bağıra bağıra camı temizlerken,kimse çıkmadı maşallah. Artık toz silkelemeyi geçtim, yediklerinin artıklarını atmasalar şükür edicem. Midem bulanıyor gördükçe.
Bence de çok pislik bir tehditTehdit iyiymiş, korkutucu benceçamaşır zaten asmaya hiç yeltenmiyorum bile korkudan.
Atani bı tespit edebilsem. Ayşe'nin çöpünü Fatma'nın kapıya bırakırsam o da sıkıntıattıkları şeyleri bir güzel süpürüp kapılarının önlerine atın
ondan anlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?