Pis ve laftan anlamayan komşular

Rosetta

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
61
45
38
Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımi konuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.

Kavga edeceksiniz başka çare kalmıyor çırparken iyi bi carlayın
Çamaşır dış tarafa asmak yasak değilmi

Evlenmeden önce kayınvalidemler oturuyordu burda, onun sesi gümbür gümbürdür maşallah, o baya carlamis ama 2 gün sonra yine yaparlarmış. Ben de o ana denk gelmiyorum hiç.olup bittikten sonra görüyorum. Camları siliyorum ertesi gün toz kaplı,film tabaka gibi.cam kenarı hep kırıklar. Yasak filan da hak getire, yok yani. Üstteki bı çarşaf asıyor yarıya kadarı benim camda. Neyse ki balkonum kapalı, yoksa yanmıştım.

böyle bir dağ insanı da bizim oturduğumuz apartmanda var.
hanım abla bir kat aşağı inip çöpü atmak yerine balkondan apartman bahçesine salıveriyor haa bi de sonuna kadar inkar ediyor yapmıyorum diye.
geçenlerde de gider borularımız tıkandı kanalizasyon işleri geldi açtı bilin bakalım ne çıktı bebek bezi. çöpü atan komşumuzun 2 aylık bebeği var ondan şüpheleniyoruz. :/

Careyi en ust kata tasinmakta buldum ben.
Zira diger evdeyken camasirlarimin ustu kopek tuyu doluyordu surekli. Ust komsu asagida camasir mi var biri balkonda mi oturuyor diye bakmadan hop kilim silkelerdi.
Ya şu an için öyle bı imkanım da yok, 7 sene kadar burda oturacaz nasipse. Evden yana bu şikayetim yok da, komşular

Bana aynısını defalarca yapan üst komşuma, bir daha olursa tuvalet çöpümü gelir kapına atarım demiştim.

Hayır çirkef de değilim ama nasıl delirdiysem
Çocuğumun tertemiz kıyafetlerinin üzerine kimse pisliğini silkelemeyemez.
Hele defalarca uyarmama rağmen yaparlarsa, kavgadan başka çare yok malesef...

Yok artık bu insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor, inanamıyorum

Bağırın,ben en son bir daha olursa kameraya kaydedip sizi sikayet edeceğim dedim,kesildi.
Laftan anlamıyorlar zira,güzellikle halletmek mümkün olmadı.
Camdan birşeyler silkelemek yasak yani,kimse kusura bakmasın.

Tehdit iyiymiş, korkutucu bence çamaşır zaten asmaya hiç yeltenmiyorum bile korkudan.

Valla canım hicbi dilden anlamıyorlar, moron gibi tipler. Söylüyorsun tın tın. Bı çoğu karsilasiyorsun,trene bakar gibi bakıp selamsız geçiyor. Değişik bi dünyada gibiyim
attıkları şeyleri bir güzel süpürüp kapılarının önlerine atın
ondan anlar bunlar

Ben de balkonu kapatın diyecektim, kapalıymış zaten.
Daha nasıl çamaşırlarınızın üstüne geliyor?
Kapalı balkonun içine askiliga asin.
Nasıl bir hijyen problemi oluyor böyle olunca?
7 yildir sitede oturuyorum, balkondan bırakın sarkıtmayı, balkon kapalı değilse çamaşır asmak bile yasak.
Henüz ölmedik.

Bağırın,ben en son bir daha olursa kameraya kaydedip sizi sikayet edeceğim dedim,kesildi.
Laftan anlamıyorlar zira,güzellikle halletmek mümkün olmadı.
Camdan birşeyler silkelemek yasak yani,kimse kusura bakmasın.
Keşke denk gelebilsem, bugün söylendim söylendim bağıra bağıra camı temizlerken,kimse çıkmadı maşallah. Artık toz silkelemeyi geçtim, yediklerinin artıklarını atmasalar şükür edicem. Midem bulanıyor gördükçe.

çekip aşağı atacaksın. gitsin alsın.
balkondaki pisliklerini de süpür, onun kapısını çal ve aşağı düşürdükleriniz de ve çık.

Onun üstünde bi komşu varsa bir gün rica edip onların attığı şeyleri biriktirip çamaşır astıkları an üstten silkeleyin güzelce. Başka neyden anlarlar ki. Kabak komşunuzun başına patlamasın diye gözlerine soka soka yapın. Terbiyesizler.

Uyarirdim. Diblemeseler süpürür kapıyıcalar, kapi açılınca "birseyler düşürdünüz" diye iceri atardım sanırım. Allahtan Almanyada şu camdan balkondan herseyi silkelemek ve atmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…