Pisi pisine bittik biz:(

o görümceylede çok görüşme hatta telden falan engelle ulaşamasınlar sana. tamamen çıkar hayatından

üzüldüm.. Hem sizin adınıza hem de o küçük kızın.. Hem de nasıl da aşık oluyolar babalarına.. Benim kızım geçen gün anne ben büyüyünce babamla evlencem dedi. Şükrettim kızımın anne ve babasıyla beraber olmasına.

Amaaa şu konuda hiç iyimser olamıcam. Kız bakıyolar, baskı yapıyolar ne demek?? Kim kime yaptırabilir istemediği bişeyi.. Sevseydi, kendi ayakları üzerinde durabilseydi herkesin de karşısında duvar gibi sağlam durur istemediği şeyi yapmasına kimseye izin vermezdi. Ve böylece sana dair umutları tamamen yok etmezdi. Ve ben de vayy bee bu adam bunu gerçekten seviyo derdim. Ama karakterli ve sevdiği için gerçekten savaşmayı bilen bi adam göremedim ben

bak canım aynı şeyleri bende yaşadım. 10 yıllık evliyim 2 sene kv ile oturdum bende senin gibi kv yalnız ne olacak oda eşimin annesi diye düşündüm ama ömrümden 20 yıl gitti kv de yalnızdı oğluna aşırı düşkündü. evi ayırmazsa boşanacağımı söyledim. ama annesi evi ayırırsan sütümü helal etmem dedi. eşimde hep erteledi ev ayırma işini ve ben birgün dayanamayıp 3 aylık kızımı alıp baba evine döndüm hemen davayı açtım mahkememiz 9 ay sürdü mahkemede ben boşanacağım diye eşim boşanmak istemiyorum diye ağladı. benden şans istedi evi ayırmak karşılığından kabul ettim evimizi kurduk çok şükür. şimdi eşim yeni evlenecek olanlara kendisi söylüyo sakın birlikte oturmayın diyo. keşke biz en başta evimizi ayrı kursaydık diyo. demem oki o adam seni isteseydi her engeli aşardı sakın üzülme ve geçmişi unut gitsin elimin kiriydi aktı gitti de.

adam aılesıne hayır dıyemeyecek evlenme kararını kendısı alamayacak kendınden olan cocuga babalık yapamayacak kadar cıbılıyetsız sız hala sevıyor sevıyorum dıyorsunuz ıyıkıde ayrılmıssınız ondan sıze koca , kızınıza baba olmaz....
hadı sızle aıle zoruyla vs ayrıldı kızına nıye babalık yapmıyor onun sucu ne, ben olsam o adamdan nefret ederdım...

Bende hepinizle aynı fikirdeyim. Eğer gerçekten sevseydi, ailesine gösterdiği merhameti birazda bizim için gösterirdi. Ailem önceleri ayrı eve çıksınlar eşya almalarına yardımcı olalım dedi, gerekirse bi süre bizde kalsınlar para biriktirip eşya alsınlar gibi seçenekler sundu ama karşı taaraftan ses çıkmadı. Düşündükçe aklıma geliyo, ayrı eve çıkacak gücü kendimde bulamadım demişti bi keresinde.
Ben haklı olduğumu biliyorum. Sadece işte kafamda ki acabayı atamıyorum. Acaba tekrar ailesiyle oturup kızımı orda büyütseydim düzelirmiydik daha kötü mü olurduk.
O kadar dengesiz ki. Buraya geldiğinde gitmek istemiyo, gözümüzün içine bakıo. Bu adam sevdiğim adam diyorum. ama tekrar evine dönünce ruhsuz birine dönüyo.
Kızıma durumu anlatmak zaten çok zor. Anne babam seni ister sen onu istemiyosun. Babam neden gelmiyo? Doğum günümde gelsin bari.
Tamam anladım sevgisinin arkasında duramayan bi adam. Ama neden buraya geldiğinde iyi görünüyo? Neden ailesi hala durup durup bana onu anlatıyo? Mesaj atıyo mesela keşke zamanı geri alabilsem die.
Ben zaten içimde yaşanmamış bir sürü şeyle boğuşuyorum, kızımla ilgileniyorum tek başıma. Bi de onlar böyle yaptıkça ben çöküyorum. Adam evlenmiş gitmiş şuan benim bunları konuşmam bile ayıp aslında.

Senin adına çok sevindim. Keşke benim hikayemde mutlu sonla bitseydi. Ben onun için aileme kaç kere rest çektim. O benim için aynı şeyi yapamadı maalesef.

O kadar pişman olan adam kızını görür ne biliyim maddi giderlerine destek falan olur inan senin o üzülmelerine değmeyecek bi adamdan bahsediyoruz. Benim de babam vardı ama babasız büyüdüm, evlenirken aradığım ikinci önemli kriter ben bu adamdan olur da boşanırsam çocuğuma bakar mı diye düşündüm. Hiç bir babanın kızına bunu yaşatmaya hakkı yok. Sen de gençsin hayatına bak eminim seni seven değerini bilen birisi çıkar karşına.

Iyi ki yazmışsınız... takdir ettim sizi hiç olmadı hatanizi biliyorsunuz..burda bu forumda hemen ayrıl hemen boşan diyen çok oluyor da işte bunlar sonuçları. ..yine olan size ve çocuklara oluyor. ..Anne olduktan sonra artık sadece biz yokuz önce evlatlari mız var...Ha bir de ÇOCUK ANADAN SEVILIR derler. ..kızınız a uzak kalır erkek ...babalık analigin yanında ne ki?

adam çocuğuna babalık yapmıyomuş. barışacağım varsa da barışmam ben olsam.

Ölmüşe üzülürmüşte insan, kayip olan insana daha cok üzülürmüş.çünkü biri acaba tasiyor. Acabalari birak arkadasim önüne bak,kizini düşün artik.
Sizi sevse böyle olmazdi, net. İsin varsa isine ve kizina odaklan.önüne gelen sanslari bile kaybetmis, bundan sonra olsa ne olur, olmasa ne olur.

senede bir kere görmeye geliyor kızını bravo. yıllar sonra o küçücük kız büyüyüp babasından hesap sorunca aklı başına güzelce devşirilir artık.

Kendini kandirma o adam seni sevse hiçbir güç baskasiyla evlendiremezdi. Akli yok mu onun? Ailesi başına silah dayayıp mi evlendirmis? Bekarlik baska bi kadin basta cazip gelmiş ona sonra degisiklik arayinca yine sana kosmus. 4 senede önüne bakamadin mi?

Benim kendimi suçlu bulduğum tek konu karnımda bebekle hangi cesaret çıktım babamın evine geldim. Gözüm döndü resmen. Ben mutsuzken mutlu çocuk yetiştiremem diye düşündüm. Aslında birazda sevildiğime inanıyordum bitmez diye düşünüyordum.
Çok zoruma gidiyo herşey. özellikle kızıma karşı tutumuna çok üzülüyorum. Ben iyiysem kızını arayıp soruyo. Geldiğinde aldım karşıma tam iki saat konuştuk. Tamam suçlu sensin ya da benim, boşandık ama bu bizim kızımız. Her ay çıkıp gelemezsin belki ama her gün arayabilirsin. Benim sesimi duymak istemiyosan ben açıp hemen kızıma verebilirim diyorum. Ben sanki başkasından olan çocuğu ona yamıyomuşum gibi aramadığında ailesini arıyorum, söyleyin kızını arasın die. Aslında yüzüne bakılmayacak şeyler yaptı ben nie hala yeterince emek vermediğimi düşünüyorum onu da bilmiyorum. Çirkeflikte yapamıyorum, maddi desteği yok, ben nafaka açıp kızımın hakkını bile almadım. Ayıp geliyo ona bile çekiniyorum. Kızım için düşman olmamaya çalışıorum ama böyle de ayda bir acillik oluyorum

kızının hakkını söke söke alacaksın babalık yapmaya gönlü olmayan adama zorla babalık yaptıramazsın ama kızının maddi haklarını alırsın.

valla bence sen öncelikle sen kızının hakkını savunmakla işe başla aç bakalım nafaka davasını, kazanırsın kesin koy bakalım icraya, o zaman görürsün kocanın gerçek yüzünü, bakmakla yükümlü olduğu kızının hakkını verecek mi vermeyecek mi sen dava açtığında tamam haklısın der ve nafakayı kabul ederse o zaman keşke bir daha düşünseymişsin derim ama hiç sanmıyorum öyle yürekli adam bu hale getirmezdi bu olayları , kimseye zorla babalık yaptıramazsın aramazsa aramasın kızını, senin demenle babalık yapıp arayacak baba ilerde kızının kalbinde daha derin yaralar açar emin ol kızına da sana yaptığı muameleyi yapar onu başkaları için geri plana atarsa aramamasından daha çok üzülür emin ol

aynen

Neden kendini suclu buluyorsun anlamiyorum ?
Koskoca adamin gelip sana " bak beni evlendirecekler ! Barisalim " demesi ne kadar mantikli sence ? Evlendirecekler ne demek onu da anlamadim...
Sanirsin resit olmamis koylu asiret kizi " beni evlendirecekler gel kacir beni " diyor
Koskoca adamin bu cumleyi kurmasi cok komik ve aci..
Daha kendi ayaklari uzerinde duramayan, annesinin sozunden cikmayan, bosan deyince bosanip evlen deyince evlenen bir adamdan ne kadar hayir gelir ?
Evet bir konuda suclusun madem ayni evde oturuyordun ve rahatsizdin o cocugu dunyaya getirmeyecektin onun gunahi ne ?
Oyle bir ailede yasayip cocugunu orada dogursaydin yine bosanirdiniz tek farki o an olmazda birkac yil sonra olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…