Pisi pisine bittik biz:(

Benim ailem de zamanında gitme barışma dedi, ne zaman konuşmaya çıksak dışarı bana noldu k.çına baka baka geri mi döndün dedi ailem. şimdi özledi diye barışmak istiyo, aradan zaman geçince nie gittin die üstüne gelcek dediler. Bi kere çıktın evden dönünce sana tavır alırlar dediler. Dediler de dediler. Sonra ben kötü olunca size eşya alalım ya da bizde kalın para biriktirin dediler ama iş işten geçti. iki tarafın ailesi de pek yapıcı olmadı yani

Aslında kendini iyi ifade ettin etmesine ama bizim söylediklerimiz içinde bir yerlerde onu hala seven tarafının işine gelmiyor.. Kusura bakma ama böyle.. Aynı şehirde olsaydık kızımla görüşürdü
Aynı şehirde olsaydık bu kadar kolay dolduruşa gelmezdi
Zamanında konuşsaydık böyle olmazdı
Evi terketmeseydim iyi olurdu

Bunların hepsi bahane.. Ben de diyorum ki ayrı şehirlerde olmanıza rağmen kızını görmeye gelebilir, geldiğinde komple telefonunu kapatabilir, diğer kadınla hiç evlenmeyebilir, hadi evlendi annesi ile yanı evde oturmayabilir ,böyle bu kadar annesinin aklına uydum akıl birisi olmayabilir ve senden hiç boşanmayabilirdi..

Bınların hepsi geçmiş zaman.. Aile olmak mutlu olmak istemişsin hala istiyorsun ama unutma kızının ailesi şu an sensin.. Varsın babası görmeyiversin.. Varlığında Ne yarar gördün ki yokluğu acıtsın?

Haklısın:/ kızımı üzgün gördükçe kendimi suçlamaya başlıyorum hemen. Aslında babasının hakettiği galiba evlenip "bende seni hala seviyorum ama napalım ailem evlen dedi" demek. Yapmam o ayrı tabi

Kusura bakmayin ama sizden bir yol olmazmış zaten olmamis da.
O onu dedi bu bunu dedi,baska hicbir sey yok.
Koca koca insanlar evlenmeyi cocuk yapmayi bilmissiniz, ama iki çift lafi yan yana getirip de sorununuzu cozememissiniz.
Cok normal boyle sonlanmasi.
Iki pasif karakterin evliligi yurumemiz, biriniz olsun masaya yumrugunu vurabilecek karakterde olsaydiniz boyle olmazdi sonu.

ikinizde de hata var. eşinin hatası, seni kaynananla aynı evde yaşatması. senin hatan, eşinle olan özel ilişkine tüm sülaleleri sığdırmak ve onların beş para etmez fikirlerine kanman. tekrar birleşir misiniz bilmem ama kurallarınız kaynanaya uzak yaşamak, onun ve senin akrabalarıyla mesafeli olup onların laflarını dinlememek olsun. birleşmezseniz de yeni ilişkinizde bu size güzel bir ders olsun

Kendinizi suçlayıp da gerilmeyin ikinizde de varmış anlaşılan. Artık adam evlenmiş barklanmış geriye dönüş umudu olmamalı. Herkes kendi yoluna gitmeli. Sanırım evde mutsuz oldukça sizi hatırlıyor. Çünkü 4 4 lük bir evlilik olmaz hiçbir zaman. Farz edin ki boşandı evlendiniz. Bu sefer şimdiki eşini özleyeceği durumlar da olacaktır. O zaman onunla da görüşecektir. Yani karakter tam oturmamış ve ne istediğini bilmiyor. Maddi katkısı sıfır diyorsunuz yılda bir görüyor ama iyi bir baba nasıl oluyor? Anlayamadım.

ışte sıkıntı orda tatlım senin zorunla babalık yapan adamdan hayır gelmez onda o karakter varken sana bir şey olsa ailesi istemese yurda bırakır öyle karakterdeki adam kusura bakma

Yanlış anlaşılmasın sakın, benim boşansın da tekrar barışalım gibi beklentim yok. Öyle birşey imkansız. Burda karısının hiçbi suçu günahı yok çünkü. Sadece en başından yapılan hatalarını yapılmamasını, bu durumda olmamayı dilerdim.

Belki o zamanlar konussaydiniz olurdu birşeyler ama birleşince belki yeniden sorunlarla karsilascaktiniz.esin de cabalamamis konuşmak için.ne olmuşsa da iş işten geçmiş o da evlenmiş.ama senede bir kere kızını gormeye gelmesi de onun sorumsuzlugunu gösterir.maddi desteği de yok diyorsun hem koca hem de baba olacak biri degilmis

eşin adam olsaydı en başta sana ayrı ev açardı. sen evi terkedecek kıvama gelmeden sorunları çözerdi.
kocan hem senden hem evladından oldu ama ailesi istedi diye evlenecek kadar pasif, yapılan hatalara yaşananlara rağmen yeni eşine ayrı ev açmayacak kadar beceriksiz.
er geç ayrılacaktınız.

adam dediğin karısına çocuğuna eğer ki seviyorsa sahip çıkacak zamanında gönül almasını sorunlara çözüm aramasını bilecek aksi takdirde evlenmesinler bi zahmet.. benim şahsi fikrim böyle bir adam için bunları düşünmek bile fazla siz bu düşüncenizden acabalarınızdan etrafınızda adam gibi adamlar gördüğünüz zaman kurtulacaksınız. kadına nasıl davranılması gerektiğini bilen ince düşünen o üzülmesin ben üzüleyim yeterki diyen adamlar çok. bence ablasıyla görüşmeyin ablalığını zamanında yapmışa benzemiyor çünkü.. tek amaç "kardeşimiz mutsuz pişman başını taşlara vuruyor ama iş işten geçti e acaba karşı tarafta durumlar nedir eğer mutluysa az kafasını karıştıralım yok mutsuzsa oh olsun" bundan eminim. zaman herseyin ilacıdır

Hani kocalik yapicak mertligi vardi ama sen baltaladinya?
Sorun sendeydiya?
Onu bi kenara koyalim babalik vazifelerine engeller ne?
Onun sucudami sensin?
Uzaktanda olsa bi maddi manevi destek olamazmi?

Sacmalik.
Belki ikincu sefer iyi bi koca olucak, ama babalik yine nanay.

Çok güzel yazmışsınız, ellerinize sağlık

Pisi pisine dedikleri olay gerçekten bu olsa gerek...
Yani neler yazmak isterim de, işte.
Boşanmış anne baba çocuğuyum, yaşadığım sıkıntıların etkilerini bugün bile bazen hissediyorum. Düzeni oturtmadan, yada bu sekilde evliliğin yürüyüp yürümeyeceğinden emin olmadan ne bu çocuk acelesi? 2016 olmuş, 2017'ye gidiyoruz, önlem almak zor olmamalı...
Hamile bir eşi aramamak, üstüne üstük boşanmayı kabul etmek, avukatınızsa eğer eşinize yüzsüz müsün istemiyor seni diyen, pek inanmadım ben...
Evlada babalık, size eş olmaya devam edebilirdi nişanlandırılmakla uğraşmak yerine.
Yani hiç oturmamış, hiç sağlam zemine oturtulmamış bir ilişki olmuş...
Şu erkeklerin zorla nişanlandırıldım, aile baskası olayına da tavım... Net.
Bir yavrun var, sana güç ve kuvvet olsun sana hayırlı evlat olsun inşallah. Yoluna onunla devam edeceksin... Ölmüş bir bedene can vermeye çalışmışsınız, olmadığını görmüşsünüz. Şimdi hiç değilse içiniz rahattır, biliyorsunuz ki olmayacaktır. O yüzden hayatınıza devam edin, evladınızla uzun güzel yıllar geçirmeye ve tüm odağınızı ona çevirmeye bakın.
Evlat dışında her şey, gelip geçici...

adam kolaya kacmıs kızına manevi maddı destegı yok ve sen babasız büyütüyorum dıyosun.adam kızına düskün olsa ona destek verir.iyi niyetlısın gercelkerı gör.sana kocalık yapamamıs kızınada babalık yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…