Pisi pisine bittik biz:(

Olan olmuş artık.
Keşke demenin, vah tüh demenin hiç bir faydası yok.
Siz de kendinizi suçlamayı bırakıp hayatınıza bakın, kızınıza adapte olun.

Ben çok özele girmek istemediğim için ayrıntılı yazmadım. Allah kızımı başımından eksik etmesin onu bana bağışlasın ama ben doğum kontrol hapını birgün geciktirerek hamile kaldım, planlı değildi yani canım. Doğurduğuma pişman olmadım hiçbi zaman ama zamanı değildi biliyorum.

Kusura bakmayin da burada degil barisilacak, eve alinmayacak bes para etmez bir erkek goruyorum. Ailesinin akliyla hareket eden, sagdan soldan duyduguna inanan, bunu kizinin annesine yakistirabilen, yeteri kadar dimdik duramamis, kizini arayip sormayan, iskele babasi bile olamayacak karakterde biri icin mi bu pismanliginiz?

Bosanmakta hakliymissiniz diyecegim bu kadar.

O zaman cocugunun hakkini almalisin o daha buyuyecek okula gidecek bi r ton masrafi cikacak manevi olarak adamin bi katkisi olmamis bari maddi olsun
Yeni esi senin cocugun old biliyor mu ? Sizin omur boyu eski esiniz yaninizda olmak zorunda umarim hersey guzellesir

Valla hiç öyle kendini suçlama. Tamam yuvayı kolay kolay bozmayalım da bir kadın bunları yaşamak zorunda mı evlenip de kv dir bilmem ne derdidir. Hayat zaten yeterince zor. Dert almaya mı evleniyoruz. Ben nedense yeterli buldum sebeplerini. Hiç öyle başınızı taştan taşa vurmayın. Hamile eşini baba evinde aramayan, annesiyle dengesini kuramamış, surat asan trip atan birisi. Üstelik evlenip yeni aile kurduğunun farkında olup ayrı bir eve çıkamamış bir erkek. Öyle yana yakıla aman boşanacak bişey yoktu diye üzülme yani. Varmış.

kızına maddi manevi desteği sıfır olan bi adam için kendinizi suçlamayın. evet fevri davranmalar olmuş karşılıklı ama eşiniz hiç alttan almamış. hadi geçtik o aşamaları şuan neden kızını sevmeye gelmiyo maddi olarak yardımda bulunmuyo? barışsanız da mutlu olamazdınız bence

Çok doldum ben yaa Ben sevdiğim adamla aile olmak istedim başka da bişey istemedim. Doğuma gittim tek başıma, kızım hastalandı tek başıma, parka götürdüm tek başıma, bayram oluyo özel bigün oluyo bütün babalar tutuyo çocuklarının elinden gidiolar bi yere, ben yine tek başıma. Şu evlilik denen şeyi bi ben mi beceremedim. Belki tek sen değilsin devam et yoluna ne bu bunalım diye düşünüyosunuzdur ama yoruldum. Herşey içimde kaldı.

canım aslında sendeki pişmanlık değilde aile olma yuva kurma özlemi. ama sabret rabbim karşına seni hakeden birini çıkaracaktır.

Evlilik denen seyi bu sahisla zaten beceremezmissin. Sorun sende degil, onda.

canım aslında sendeki pişmanlık değilde aile olma yuva kurma özlemi. ama sabret rabbim karşına seni hakeden birini çıkaracaktır.
Evet bende herkes gibi kızımı babasıyla büyütmek isterdim. Yoksa babasının halini tavrını onayladığımdan değil. Yanında değil die değil gerçekten bu adamın içinde babalık yok dimi?

Evet bende herkes gibi kızımı babasıyla büyütmek isterdim. Yoksa babasının halini tavrını onayladığımdan değil. Yanında değil die değil gerçekten bu adamın içinde babalık yok dimi?
yok canım bu adam babalığıda kocalığıda benimseyememiş. kızına düşkün olsaydı bir yıl görmeden duramazdı. en az 2 ayda yada 3 ayda bir görmeye gelir. 2 güne bir arayıp sesini duymak isterdi.

yok canım bu adam babalığıda kocalığıda benimseyememiş. kızına düşkün olsaydı bir yıl görmeden duramazdı. en az 2 ayda yada 3 ayda bir görmeye gelir. 2 güne bir arayıp sesini duymak isterdi.
Beni anladığın için çok teşekkür ederim. Buraya bile korka korka yazdım. Sonuçta insan herşeyi rahat yazamıyo. Anlaşılmamaktan korkmuştum. Allah razı olsunn

Her ne olursa olsun karnında çocugunu taşıyan kadına sahip çıkmalı erkek sakın kendinizde hata aramayın kadınlar herzaman narin ve kırılgandır üzülür belli etmez belli etse erkek anlamalı gönlünü almalı doğanın kanunu o yüzden umursamayın sizi haketmememiş

Yüzüne söyledim. Benim burda senden başka kimsem yok dedim. Ne ailem ne bi tane arkadaşım. Saat sayardım işten döncek diye. Çok sevdim, çok mu şey bekledim anlamadım ki. Şimdi ablası arıo, bigün yeni karısını övüyo, bigün seni seviyo diyo. Herkes küsüp babasının evine illaki gitmiştir bi kere. Ben böyle olacağını bilemedim ki.

neden ablasının telefonlarına cevap veriyorsun. muhatap olma allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…