- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Asyamasyaa
-
Ben çok özele girmek istemediğim için ayrıntılı yazmadım. Allah kızımı başımından eksik etmesin onu bana bağışlasın ama ben doğum kontrol hapını birgün geciktirerek hamile kaldım, planlı değildi yani canım. Doğurduğuma pişman olmadım hiçbi zaman ama zamanı değildi biliyorum.Neden kendini suclu buluyorsun anlamiyorum ?
Koskoca adamin gelip sana " bak beni evlendirecekler ! Barisalim " demesi ne kadar mantikli sence ? Evlendirecekler ne demek onu da anlamadim...
Sanirsin resit olmamis koylu asiret kizi " beni evlendirecekler gel kacir beni " diyor
Koskoca adamin bu cumleyi kurmasi cok komik ve aci..
Daha kendi ayaklari uzerinde duramayan, annesinin sozunden cikmayan, bosan deyince bosanip evlen deyince evlenen bir adamdan ne kadar hayir gelir ?
Evet bir konuda suclusun madem ayni evde oturuyordun ve rahatsizdin o cocugu dunyaya getirmeyecektin onun gunahi ne ?
Oyle bir ailede yasayip cocugunu orada dogursaydin yine bosanirdiniz tek farki o an olmazda birkac yil sonra olurdu...
Ben çok özele girmek istemediğim için ayrıntılı yazmadım. Allah kızımı başımından eksik etmesin onu bana bağışlasın ama ben doğum kontrol hapını birgün geciktirerek hamile kaldım, planlı değildi yani canım. Doğurduğuma pişman olmadım hiçbi zaman ama zamanı değildi biliyorum.
canım aslında sendeki pişmanlık değilde aile olma yuva kurma özlemi. ama sabret rabbim karşına seni hakeden birini çıkaracaktır.Çok doldum ben yaaBen sevdiğim adamla aile olmak istedim başka da bişey istemedim. Doğuma gittim tek başıma, kızım hastalandı tek başıma, parka götürdüm tek başıma, bayram oluyo özel bigün oluyo bütün babalar tutuyo çocuklarının elinden gidiolar bi yere, ben yine tek başıma. Şu evlilik denen şeyi bi ben mi beceremedim. Belki tek sen değilsin devam et yoluna ne bu bunalım diye düşünüyosunuzdur ama yoruldum. Herşey içimde kaldı.
Çok doldum ben yaaBen sevdiğim adamla aile olmak istedim başka da bişey istemedim. Doğuma gittim tek başıma, kızım hastalandı tek başıma, parka götürdüm tek başıma, bayram oluyo özel bigün oluyo bütün babalar tutuyo çocuklarının elinden gidiolar bi yere, ben yine tek başıma. Şu evlilik denen şeyi bi ben mi beceremedim. Belki tek sen değilsin devam et yoluna ne bu bunalım diye düşünüyosunuzdur ama yoruldum. Herşey içimde kaldı.
Evet bende herkes gibi kızımı babasıyla büyütmek isterdim. Yoksa babasının halini tavrını onayladığımdan değil. Yanında değil die değil gerçekten bu adamın içinde babalık yok dimi?canım aslında sendeki pişmanlık değilde aile olma yuva kurma özlemi. ama sabret rabbim karşına seni hakeden birini çıkaracaktır.
yok canım bu adam babalığıda kocalığıda benimseyememiş. kızına düşkün olsaydı bir yıl görmeden duramazdı. en az 2 ayda yada 3 ayda bir görmeye gelir. 2 güne bir arayıp sesini duymak isterdi.Evet bende herkes gibi kızımı babasıyla büyütmek isterdim. Yoksa babasının halini tavrını onayladığımdan değil. Yanında değil die değil gerçekten bu adamın içinde babalık yok dimi?
Burda ki kör eski eşim mi? Yazdığınız şeyden ben hiç kötü bişey yaşamadım, keyfimden çıktım geldim. Sonra elimdekinden oldum da sızlanıorum gibi bişey çıkıyorda.Kör ölünce badem gözlü olurmuş
Beni anladığın için çok teşekkür ederim. Buraya bile korka korka yazdım. Sonuçta insan herşeyi rahat yazamıyo. Anlaşılmamaktan korkmuştum. Allah razı olsunnyok canım bu adam babalığıda kocalığıda benimseyememiş. kızına düşkün olsaydı bir yıl görmeden duramazdı. en az 2 ayda yada 3 ayda bir görmeye gelir. 2 güne bir arayıp sesini duymak isterdi.
darısı sizeSallaaaaa.. gidene bye bye:)
Canini uzme kizina bak.
neden ablasının telefonlarına cevap veriyorsun. muhatap olma allah aşkınaYüzüne söyledim. Benim burda senden başka kimsem yok dedim. Ne ailem ne bi tane arkadaşım. Saat sayardım işten döncek diye. Çok sevdim, çok mu şey bekledim anlamadım ki. Şimdi ablası arıo, bigün yeni karısını övüyo, bigün seni seviyo diyo. Herkes küsüp babasının evine illaki gitmiştir bi kere. Ben böyle olacağını bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?