Pisi pisine bittik biz:(

Benim babam da memlekete gidince bir tuhaf olur uzaklaşır soğuk davranırdı..Anneme hayatı zindan ederdi.. Hiç dayak bile atmamış bir adamken memleketten döndüğü gün daha kardeşime sokak ortasında tekme atmıştı!!

Eski eşin senin yanında senin gözünün içine bakıyor dönünce soğuk davranıyormuş ya bu işte bazı erkeklerin ne kadar karakter yoksunu olduğunu gösteriyor.. Yani senin gözünün içine bakmasına inanmayacaksın.. Nice aldatan erkeklere de sorsan karımı seviyorum derler, o hesap..

Sözlere değil kızına olan davranışlarına dikkatle bak bence.. Diğer arkadaşlar ayrıntılı yazmışlar tekrar etmiyorum.. Sen hamileyken evi terkedip gitmeseydin olacak olan şuydu: iki-üç yıl daha sonra boşanırdınız ama adamın karaktersizliği başka bir boşanma nedeni yaratırdı.. Kızın yanında, sağlıklısınız.. Yine seversin sevilirsin..Hayat böyle işte..

neden ablasının telefonlarına cevap veriyorsun. muhatap olma allah aşkına
Kızımı sormak için arıyordu. Uzaklaştırmamak için görüşüyordum. O tarafı da bilsin istedim. Bi kere de ben aradım, çocuğunu arasın özlüyo die. Zaten çocuğunu arasın demek zoruma gidiyo. Kalktı bana, gözden uzak olan gönüldende ırak olur, sen yakınlaştırcaksın dedi. O gelmiyosa sen götür. Kızın ilerde senden nefret eder babamdan uzaklaştırdın diye dedi. Benim kardeşim kızını seviyo ama görünce kötü oluyomuş, tekrar ayrı kalacağını biliyo yakınlaşamıo dedi. Kafam allak bullak. Herkese hak veriyorum, bi kendimi haklı çıkaramıorum. O bunu haketti diyemiyorum. Bilsem bile.

İnşallah Allah herkesin evine sağlık huzur versin inşallahhhhh

Hiç mi rahatsız olmuyorsun
ne maddi nede manevi desteği olmayan adamın arkasından üzülmeye...
hiç mi kinin yok arkadaş...çocuğunu mağdur ediyor...sen hala koca diye zırla

bence hiç dert etmeyin kızına maddi manevi destek olmayan birinden koca olmaz zaten koşa koşa da evlenmiş hamileliğinizdede yanınızda olmamış siz evi terk etmek zorunda kalmışsınız zaten hassas döneminiz onun gelip sizi ikna etmesi gerekirdi bence siz şu an yalnız hissediyorsunuz o yüzden böyle düşünüyorsunuz başka birini bulun

Hiç mi rahatsız olmuyorsun
ne maddi nede manevi desteği olmayan adamın arkasından üzülmeye...
hiç mi kinin yok arkadaş...çocuğunu mağdur ediyor...sen hala koca diye zırla
Bu kadar anlayanın içinde bi tane anlamayan çıkması normal. Ben koca diye ağlamıyorum, eleştirmek için değilde anlamış olmak için okusaydınız keşke. Ben kocamsız ölüyorum diye zırlamıyorum. Anlayan anladı. Yaşa da gör derdim ama Allahtır duyar sesimi başınıza verir, ben bi de oturur ona zırlarım. Siz yaşamayında anlamayında.
Kin tutmaya gelince, hayır kin tutmuyorum. Kin insanı yorar. Ben Allaha bırakmayı tercih ediyorum. İyi günler...

Ay hemen yaşa da gör hemen...
Evliyasınız ya siz hemen tutar dileğiniz :)
O halde eşine yönel bu güzel dualarını...
eleştirdiğim falan da yok empati yaptım ve öyle bir kocaya şu durumda keşkeler hissetmezdim...daha çocuğun peşinden koşmuyor...şahsen ben tiksinir soğurdum...benim fikrim bu yani...

Yeni eşiyle ayrı evde mi yaşıyorlar?
Madem ablası vardı, bunca zaman boşandıktan sonrayı mı bekledi bişiler söylemek için..

Evliya değilim tabi ki ama sadece evliyaların tutmuyo dilekleri diye biliyorum, ESKİ eşime yöneltmeme de gerek dualarımı, dediğim gibi Allah görüyo. Benim acabalarım vardı ayrıca. Neyse yorumlarınız için teşekkürler yine de

Yeni eşiyle ayrı evde mi yaşıyorlar?
Madem ablası vardı, bunca zaman boşandıktan sonrayı mı bekledi bişiler söylemek için..
Hayır beraber oturuyorlarmış yine ailesiyle. Bende onu anlamıyorum ya, ben kızım diyorum onlar başka şeyler anlatıyorlar. Beni evliyken bu kadar sevdiklerini bilmem.

Çocuğunuza maddi manevi hiçbir yardımda bulunmuyor, aramıyor sormuyor diyorsunuz. Sorumsuz baba diyeceğim ama öyle bir durum ki ilişkinizde ne olmuşsa hep arkasından başka olaylar çıkmış. Eşinizin çok entrikacı bir ailesi var. Eşinizde kandırılmaya, yönlendirilmeye, gaza gelmeye çok müsait bir karakter olduğu için o ailenin yanında bulunduğu sürece yanınızdayken gördüğünüz pozitif tavırlarını ailesinin yanına gidip telefonla konuştuğunuz zaman görememeniz çok doğal geliyor.

Aslında yaşanılanlar iyi olmuş diyorum ben. Boşanmada avukatın çarpık beyanları, barışacakken ailenin size iftiraları, istemediği biriyle evlendirilmesi ve boşanmaması için yapılan baskılar vs. bence iyi olmuş. Çünkü bunlar yaşanmadan asla sizin değerinizi anlamayacak, size yapılan baskılar kendisine yapılmadan ailesini sorgulamayacaktı. Bunlar oldu da ne oldu hala evli, ailesinin yanında ve kızımla dahi iletişim kurmuyor diyeceksiniz, ben şuan sizin sonuç döneminde olmadığınızı görüyorum, hala olayların geliştiği dönemdesiniz. Bence sabredin ve bekleyin orada hala eski eşinizi dolduran bir aile olduğunu da unutmayın, yüzünüze bakarak sevgiliniz olduğu iftirasını atan bir aile kızıyla ve dolayısıyla sizinle görüşmemesi için siz yokken neler diyordur. Muhtemelen daha kontrolleri çerçevesinde bir görüşme olması için oğullarının değil sizin onun olduğu şehre gelmenizi istiyorlardır, bu yüzden gelmeyi kesmiş ve sizin birşeyler yapmanızı ima ediyor olabilir eşiniz.

Bilemiyorum kötü niyetli düşünmekten başım ağrıdı açıkçası, size de sabırlar diliyorum.

bu olaylar olduğunda kaç yaşındaydınız bildiğiniz büyüklerin elinde oyuncak olmuşsunuz bu konuşamamak susmak nedir anlamıyorum. insanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşa söylenmemiş dimi... artık olmuş bitmiş bak kızına bile bakmıyormuş eskileri düşünmeyin önünüze bakın hatanızdan ders çıkarın...

nasıl bir ruh halindesin ya hem kendini hem eşini yerden yere vurmuşsun
hadi onu geçtim adamın umrunda olmamışsın hala 3. kişiler diyosun ne 3. kişisi hakim ve akrabalar mı?
evet konuşsaydınız belki çözülebilirdi ama o kapasitede yokmuş adamda sevse konuşabilirdi ağzı var dili var dimi
evlenmiş gitmiş artık uzak dur
çocukta babasız büyüyo demişsin maddi manevi destek sıfır diyede eklemişsin
eeeee iyiki boşanmışsınız daha neyin efkarı bu

Ben kendimi ifade edemedim mi acaba diye düşünüyorum şuan. Belki de eksik anlatmamdan. Benim evliyken eşimle bir sorunum yoktu konuşamamk dışında. Benim sıkıntım ailesiyle aynı evde yaşayamamaktı. babası küçükken ölmüş ve annesi sürekli ben seni ne zorluklarla büyüttüm diyerek büyütmüş. Cüzdanından muska mı çıkarmadım, kadın ben evlatlarımın patronuyum diye mi söylenmedi. Konuşsam şikayet etti olcak, sustukça da doldum. Ayrı ev teklif ettim kabul etmedi. Hatası yok mu var? Ama ben bi anneyim. Karnımdayken ilerde karşılaştığım zorlukları göremedim. 20 yaşında aklım bu kadarına yetti ve evi terkettim. Şimdi kızım büyüdükçe zorlukşarını gördükçe acaba o evden hiç çıkmasa mıydım sabretse miydim diye düşünmem suç mu? Başka şehirdelerde olmasaydık belki böyle olmazdı dememin sebebi, görmedikçe başkalarına inanması dolduruşa gelmesi kolaydı. Aynı şehirde olssaydık kızını görmeye geldikçe atlatılabilirdi belki die dedim. Buraya geldiğinde telefonları beş dakka susmuyo ailesi tarafından. Ne zaman geleceksin yanında kim var die. O da bi rahat bırakın kızımlayım dio, bazen hiç açmıyo. Şimdi ki aklım olsa kimseyi dinlemezdim diyo. ben boşanmaya gelene kadar olan kısma acaba dedim. Boşandıktan sonra kızıyla ilgilenmemesi falan tabi ki yanlış ve kabullenemediğim bişey. orda aramayıp burda kızımı sarıp sarmalaması da beni allak bullak edio. Belki bırak görmezse görmesin diyosunuz ama ben tekim ve bugün bana bişey olsa babası sahip çıkar demek istiyorum. Yoksa hepinizle aynı fikirdeyim.
Herkes bişeyler anlatmış, bende içimi dökmek istedim. Ama anlatamadım galiba. Kusura bakmayın zamanınızı aldım

Kızına maddi manevi destek vermeyen adam sizden ayrıldığına barışmadığına pişman gözüküyorsa bilki sadece ve sadece kendini seviyor bencilin tekidir,ayrıda olsanız kızınıza sevgisini ve maddi desteğini verseydi keşke zamanında konuşsaydınız derdim ama sizi ve kızını haketmeyen bir adam için keşke diye düşünmeye değmez

İlk bende senin gibiydim ama yaptım bi hata geçecek sabret die die ev sahibi oldum güle oynaya ayrıldık şimdi kv denin evinden çıkmyorm. Dayanmasaydım aynı durum olacaktı... Çocuguyla ilgilenmemesı saçma pisman olsa unutamasa evlenmezdi. Demekki umru değil adamın.zamanında büyükler araya girseymiş ya. Ablası zamanında yapsaydı madem simdi kafanızı karıstırıyor... Avukatta ayrı bir alemmış

Kızına bile maddi desteği sıfır neden haksızlık ediyorsun kendine hadi seni geçti kızı için niye mücadele etmedi kendi parçası için ailesinden vazgeçemeyene adam dememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…