- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
- Konu Sahibi Asyamasyaa
-
Kızımı sormak için arıyordu. Uzaklaştırmamak için görüşüyordum. O tarafı da bilsin istedim. Bi kere de ben aradım, çocuğunu arasın özlüyo die. Zaten çocuğunu arasın demek zoruma gidiyo. Kalktı bana, gözden uzak olan gönüldende ırak olur, sen yakınlaştırcaksın dedi. O gelmiyosa sen götür. Kızın ilerde senden nefret eder babamdan uzaklaştırdın diye dedi. Benim kardeşim kızını seviyo ama görünce kötü oluyomuş, tekrar ayrı kalacağını biliyo yakınlaşamıo dedi. Kafam allak bullak. Herkese hak veriyorum, bi kendimi haklı çıkaramıorum. O bunu haketti diyemiyorum. Bilsem bile.neden ablasının telefonlarına cevap veriyorsun. muhatap olma allah aşkına
İnşallah Allah herkesin evine sağlık huzur versin inşallahhhhhBenim babam da memlekete gidince bir tuhaf olur uzaklaşır soğuk davranırdı..Anneme hayatı zindan ederdi.. Hiç dayak bile atmamış bir adamken memleketten döndüğü gün daha kardeşime sokak ortasında tekme atmıştı!!
Eski eşin senin yanında senin gözünün içine bakıyor dönünce soğuk davranıyormuş ya bu işte bazı erkeklerin ne kadar karakter yoksunu olduğunu gösteriyor.. Yani senin gözünün içine bakmasına inanmayacaksın.. Nice aldatan erkeklere de sorsan karımı seviyorum derler, o hesap..
Sözlere değil kızına olan davranışlarına dikkatle bak bence.. Diğer arkadaşlar ayrıntılı yazmışlar tekrar etmiyorum.. Sen hamileyken evi terkedip gitmeseydin olacak olan şuydu: iki-üç yıl daha sonra boşanırdınız ama adamın karaktersizliği başka bir boşanma nedeni yaratırdı.. Kızın yanında, sağlıklısınız.. Yine seversin sevilirsin..Hayat böyle işte..
Bu kadar anlayanın içinde bi tane anlamayan çıkması normal. Ben koca diye ağlamıyorum, eleştirmek için değilde anlamış olmak için okusaydınız keşke. Ben kocamsız ölüyorum diye zırlamıyorum. Anlayan anladı. Yaşa da gör derdim ama Allahtır duyar sesimi başınıza verir, ben bi de oturur ona zırlarım. Siz yaşamayında anlamayında.Hiç mi rahatsız olmuyorsun
ne maddi nede manevi desteği olmayan adamın arkasından üzülmeye...
hiç mi kinin yok arkadaş...çocuğunu mağdur ediyor...sen hala koca diye zırla
Ay hemen yaşa da gör hemen...Bu kadar anlayanın içinde bi tane anlamayan çıkması normal. Ben koca diye ağlamıyorum, eleştirmek için değilde anlamış olmak için okusaydınız keşke. Ben kocamsız ölüyorum diye zırlamıyorum. Anlayan anladı. Yaşa da gör derdim ama Allahtır duyar sesimi başınıza verir, ben bi de oturur ona zırlarım. Siz yaşamayında anlamayında.
Kin tutmaya gelince, hayır kin tutmuyorum. Kin insanı yorar. Ben Allaha bırakmayı tercih ediyorum. İyi günler...
Evliya değilim tabi ki ama sadece evliyaların tutmuyo dilekleri diye biliyorum, ESKİ eşime yöneltmeme de gerek dualarımı, dediğim gibi Allah görüyo. Benim acabalarım vardı ayrıca. Neyse yorumlarınız için teşekkürler yine deAy hemen yaşa da gör hemen...
Evliyasınız ya siz hemen tutar dileğiniz :)
O halde eşine yönel bu güzel dualarını...
eleştirdiğim falan da yok empati yaptım ve öyle bir kocaya şu durumda keşkeler hissetmezdim...daha çocuğun peşinden koşmuyor...şahsen ben tiksinir soğurdum...benim fikrim bu yani...
Hayır beraber oturuyorlarmış yine ailesiyle. Bende onu anlamıyorum ya, ben kızım diyorum onlar başka şeyler anlatıyorlar. Beni evliyken bu kadar sevdiklerini bilmem.Yeni eşiyle ayrı evde mi yaşıyorlar?
Madem ablası vardı, bunca zaman boşandıktan sonrayı mı bekledi bişiler söylemek için..
Yeni gelin gideni aratmıştır..Hayır beraber oturuyorlarmış yine ailesiyle. Bende onu anlamıyorum ya, ben kızım diyorum onlar başka şeyler anlatıyorlar. Beni evliyken bu kadar sevdiklerini bilmem.
Kızına bile maddi desteği sıfır neden haksızlık ediyorsun kendine hadi seni geçti kızı için niye mücadele etmedi kendi parçası için ailesinden vazgeçemeyene adam dememek lazımBen haklıyım derken boşandıktan sonra ki tutumu için dedim. Ben barışmaya çalıştığımda olanları gördük. Sevgilisi var die atılan iftiraya inandı. annesiyle oturmayı kabul ettim çünkü, benim de annem var. İlerde bende anneme bakmak zorunda kalabilirdim. Aynı evde yaşamadan kadının çıkardığı sorunları nerden bilebilirdim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?