Sivilceli Ciltler Pişik kremi mucizesi :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cilt yenilemesi için sırf çinko içerdiği için pişik kremine yönelmeyin.Deneyip faydasını gördüğüm bi krem var.İlk sürüldüğünde ciltte kabuklanma başlıyor,yenileniyor cilt.Cilt doktorunun yanlış önerisinden dolayı kortizonlu merhemi kullandım bi süre cildim incelme meydana gelmiş ve herşeye gül suyuna bile aşırı hassaiyet başlamıştı.Netten bi doktora danıştım bana bahsettiğim kremi önerdi,fiyatı boyutuna göre pahalı ama çok az sürmenizde bile faydasını görebiliyorsunuz.Cildimde ciddi oranda düzelme var.Tavsiye ederim.Mutlaka duymuşsunuzdur.Pirdolin krem.Fiyatı 22 tl.Normal pişik kremleri kıvamı yoğun olduğu için sürülmesi ve yüzden çıkarılması zordur,-ki denemelerim sonucunda yüzümüde mahvetmişliği vardır.Zaten haberlerde pişik kreminden bahsedildiğinde içeriğinde bi takım yağlar ile sıvılandırıldığı söylenmişti.Direk pişik kremi sürüldüğünde zor çıkıyor yüzden bende öyle oldu.Ama pirdolin kremin yararını gördüm tavsiye ederim...

peki canım senin cildinde izler var mıydı bu krem izlerin geçmesinde faydalı oldu mu?

peki canım senin cildinde izler var mıydı bu krem izlerin geçmesinde faydalı oldu mu?

Açıkçası izlerimin geçmesi için değilde kullandığım kortizonlu merhem sonucu cildimde oluşan incelmeyi tedavi etmek amaçlı kullandım.Çene bölgemde sivilce izlerim var onlarda eskiye dayanmıyor zaten çok fazla sivilce izim yok.Ama cilt yenilemesi açısından ben faydasını gördüm.Bi kaç kez yine yazdım.Pişik kremi tek başına lekeleri tedavi etmez.haberin videosunu seyredersniz içeriğine farklı yağlar karışıtırıyolar.Ben pirdolini tavsiye ederim,işe gittiğim için hergün kullanmıyorum kabuklanma olduğu için düzenli kullanımında lekelerin de götüreceği kanaatindeyim.Netten de araştırın içeriğini.İçeriği zengin hyaluronik asit içeriyor çinko içeriyor cilt yenilenmesinde en önemli etkenlerden ...

Arkadaslar sitede yeniyim benim benzer bi sorunum vardı pişik kremi sebamed var onunla deniyorum bi kaç gündür farkını gördüm paylaşan arkadaslara çok tşk ederim...

peki piyasadaki markaları incledim satıcılar ilk olarak su bazlı mı istersiniz dye soruyorlar. acaba sizin kullandığınz pişk kreminn içeriğinde bu bilgi var mı ?

kızlar pişik kremi değil de pudrası var onla napak?çok üzülüyorum ya her yerim sivilce...

canım pudrasını bilemem ama kremi suratımı mahvetti diyebilirim hiç sivilcem yokken şimdi geçirmek için uğraşıyorum oluşmuş sivilcende varsa bence dikkat et çünkü ben anlatılanlardaki gibi bi mucizeyle karşılaşmadım

kızlar yarım edin.22 yaşındayım liseden beri kurtulamadın illet sivilcelerden.tabiki eskiye göre yüzüm daha iyi ama hala yüzümde kızarıklklar ve siyah noktalar var ne yaptıysam geçiremedim makyaj yapıyorum bu sıcaklardada yüzüm kusuyor çok kötü duruyor.herkes yüzün için bir şey kullanmıyormusun diyor ağlıcam artık pişik kremini duydumda emin olamadım dahada kötü yapar diye.benim yüzüm yaglı hangi markayı önerirsiniz çözüm olurmu artık :/ yenileri çok çıkmıyor ama eskilerinin kızarıklıkları geçmiyor çok beyaz tenliyim birde iyce dikkat çekiyor :((

kızlar yarım edin.22 yaşındayım liseden beri kurtulamadın illet sivilcelerden.tabiki eskiye göre yüzüm daha iyi ama hala yüzümde kızarıklklar ve siyah noktalar var ne yaptıysam geçiremedim makyaj yapıyorum bu sıcaklardada yüzüm kusuyor çok kötü duruyor.herkes yüzün için bir şey kullanmıyormusun diyor ağlıcam artık pişik kremini duydumda emin olamadım dahada kötü yapar diye.benim yüzüm yaglı hangi markayı önerirsiniz çözüm olurmu artık :/ yenileri çok çıkmıyor ama eskilerinin kızarıklıkları geçmiyor çok beyaz tenliyim birde iyce dikkat çekiyor :((

yaşın ve durumun itibari ile imex merhem öneririm.ANtibiyotikli bir merhem sivilceleri kurutuyor..Yine bir doktora danış istersen ...geçmiş olsun

kizlar bi kac gundur sitede pisik kreminin ise yaradigini okuyorum ve dun kullanmaya basladim etkisi cok iyiydi sabah yuzumu yikayip aynaya baktigimda sivilceler henuz gecmesede kirmiziliklar tamamen gecmisti simdi yuzumu yikayip tekrar kullandim harika bisey bu yaa :))))))))))))))))))))):teytey:a.s.

cnm pişik kremini maske olarak kullan 1 çorba kaşığı pişik kremini bir kaba koy 1 çorba kaşığı gül yağı bir çorba kaşığı avakado yağı ekle yüzüne sür bi pamukla 30 dk snra yıka 10 günde bir yap bunu dünya yıldızlarının güzellik sırrı

Sudocrem de fos cikti.:37: Yani bende hicbir ise yaramadi.
Cilt doktoruma gittim, krem ve antibiyotik hap verdi. Zaten daha once de doktor tavsiyesiyle ne guzel gecirmistim sivilcelerimi. Ne guzel cildin duzelirken sen ne diye tedaviyi birakir yok pisik kremiymis, yok bilmemne maskesiymis macera ararsin ki... :47: Artik doktor tavsiyesi disina cikmam.

Sizde ise yariyorsa ne mutlu. Ama benim cildime yaramiyor boyle seyler. :30:

Ben popolin kullandım. Pek işe yaramadı sanırım. Birde cildim yağlı o da çok yağlıydı kokusu vicks gibiydi. Önerebileceğiniz bir şey var ise değiştireceğim. :)

yaşın ve durumun itibari ile imex merhem öneririm.ANtibiyotikli bir merhem sivilceleri kurutuyor..Yine bir doktora danış istersen ...geçmiş olsun

doktor bana benzamcyn ve imex merhem verdi zaten.daha önce kullanp bırakmıştım bırakınca tekrar çıktı hepsi :S şimdi gündüzleri imex kullanıyorum akşamlarıda benzamycn sürüyorum 1 haftadr düzenli kullandım biraz farketti gibi kullanmaya devam edicem çok teşekkür ederim tekrar :)

kullanan arkadaşlar fotoğrafını yükleyebilirler mi?

antiseptik yazan mı yoksa gri ambalaj üzerinde bebek bakım kremi yazan mı?

ACİLLLLL:72::72::72::72::72::72::72:

ben acnelyse dıe bı peeln keremı kullandım agdadan dolayı olusaz izler ve sivilce izleri için deriyi soyuyo ardından hametan kullandım hametan cilt yenıleyıcı ozelligi var pısık kremı olarak ta kullanılıyo.btmisti dun yıne aldım hametanı onerırım kesınlıkle mucizevi bi krem

işe yaradı yada daha beter oldu dıyenler cılt tıplerını yazsalar daha anlamlı olurdu yanı . 2 uc noktadan bahsedılıyor.

- mucıze krem
-yuzum daha beter oldu .

Bence kremler yaglı cıltlere olmuyor . kuru cıltlere ıyı gelıyor. yaglılar jel vs kullanmalı .

bende baslıcam bugun cıldım kuru bakalım nasıl olucak :).

doktor bana benzamcyn ve imex merhem verdi zaten.daha önce kullanp bırakmıştım bırakınca tekrar çıktı hepsi :s şimdi gündüzleri imex kullanıyorum akşamlarıda benzamycn sürüyorum 1 haftadr düzenli kullandım biraz farketti gibi kullanmaya devam edicem çok teşekkür ederim tekrar :)

imex ve benzamycn bende kullandım ama yüzümde küçük küçük yağ bezecikleri oldu biraktım bide sivilceleri iyice besledi sanki onu sürdükten sonra sivilceler iyice doluyordu biraktım sende böyle sorunlar olmadımı?

dün aldım ve eve gidince hemen kullandım benim aldığımın ismini bilmiyorum küçük tüp içinde çinko ve balık yağı var balık yağı kokuyor ama sonuç süper gözenekler küçldü sanki ben ben değilim süper gece yatarken kırışıklıklarada sür dedi eczacı bayan varya inanın gözenekler insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor 10 yaş attı diyeyim size ben sürdüm sa:36:baha kadarda çıkarmadım muhteşem süper ötesi ismini yazamıcam şimdi sonra yazarım. cildim karma bu arada

Son düzenleme:
Back
X