cilt yenilemesi için sırf çinko içerdiği için pişik kremine yönelmeyin.Deneyip faydasını gördüğüm bi krem var.İlk sürüldüğünde ciltte kabuklanma başlıyor,yenileniyor cilt.Cilt doktorunun yanlış önerisinden dolayı kortizonlu merhemi kullandım bi süre cildim incelme meydana gelmiş ve herşeye gül suyuna bile aşırı hassaiyet başlamıştı.Netten bi doktora danıştım bana bahsettiğim kremi önerdi,fiyatı boyutuna göre pahalı ama çok az sürmenizde bile faydasını görebiliyorsunuz.Cildimde ciddi oranda düzelme var.Tavsiye ederim.Mutlaka duymuşsunuzdur.Pirdolin krem.Fiyatı 22 tl.Normal pişik kremleri kıvamı yoğun olduğu için sürülmesi ve yüzden çıkarılması zordur,-ki denemelerim sonucunda yüzümüde mahvetmişliği vardır.Zaten haberlerde pişik kreminden bahsedildiğinde içeriğinde bi takım yağlar ile sıvılandırıldığı söylenmişti.Direk pişik kremi sürüldüğünde zor çıkıyor yüzden bende öyle oldu.Ama pirdolin kremin yararını gördüm tavsiye ederim...
peki canım senin cildinde izler var mıydı bu krem izlerin geçmesinde faydalı oldu mu?